Звездите на Аржентина напуснаха отбора

Примера на Меси последваха Ди Мария, Агуеро, Масчерано, Игуаин...
27 юни 2016 14:28,
16
Звездите на Аржентина напуснаха отбора
Снимка: Reuters, архив

Националният отбор на Аржентина е напът да получи нов голям удар в рамките на само 24 часа.

Лидерът на "гаучосите" Лео Меси обяви след загубения финал от Чили на Копа Америка, че приключва кариерата си в тима. Той обаче няма да е единствената звезда, която ще се оттегли.

Според авторитетното издание ESPN примерът на петкратния носител на Златната топка смятат да последват Анхел Ди Мария, Серхио Агуеро, Езекиел Лавеци, Хавиер Масчерано, Гонсало Игуаин и Лукас Билия.

Това несъмнено ще е голям удар по амбициите на Аржентина, но ще даде шанс за изява на младия Пауло Дибала, който блести с екипа на италианския хегемон Ювентус.

От по-опитните играчи ще останат Евер Банега, Маркос Рохо, Хавиер Пасторе, а Карлос Тевес още не е обявил намерението си. Твърде вероятно е обаче и той да се оттегли, въпреки че не игра на Копа Америка.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво
12
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меси си е едно дърво, в Барса всички играят за него, ако отиде в някой друг отбор ще се види колко е добър, след 3 мача е на пейката, а след още три се изпокарал с всички
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо "на път" <-- се пише разделено, това не е "напъН"..има разлика! Меси напуска (както и другите) заради тяхната федерация.
10
14
 
16
 
! Отговори
11 преди 7 години
Меси има нещастието да играе с *** треньор, слаб вратар и дървета кат Игуаин покрай него. Той им подава, а те пропускат ли, пропускат. А глупостите, че Марадона бил извеждал сам отбора до титла няма да ги коментирам.
9
10
 
13
 
! Отговори
fripp преди 7 години
Това само показва колко по-велик футболист от Меси е Марадона. Даже оставете настрана титлата от 1986г., а си спомнете 1990г., когато заведе отбора си до финала почти сам. Тогава не даваха картони за дърпане на фланелки и спъвания отзад, още в първия мач камерунците буквално го убиха от ритане. Ами Наполи - от един средняшки отбор ги направи шампиони на Италия и носители на Европейска купа. Не е като да играеш в голям отбор като Барселона. Няма вече такива футболисти за съжаление.
8
2
 
20
 
! Отговори
Пецата преди 7 години
"На път" се пише разделено, за разлика от "неграмотен".
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Достойно се оттеглят момчетата. Нека да дойде следващото поколение. Нищо нередно не е станало, даже е изключително в световен мащаб.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези се разпаднаха като ядра на уран. Поне генерираха някаква енергия. Българскят национален отбор се разпадна като л***о, накацано от журналистическите мухи.
5
1
 
15
 
! Отговори
този преди 7 години
Каква е тази дума "напът"? Някаква нова ли е?
4
2
 
19
 
! Отговори
Коректор преди 7 години
Няма дума "напът".Казвам ви го с години.Наемете си редактор. Пише се "на път".
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загубиха 2:4 на дузпи от Чили и Меси изпусна дузпа.
2
7
 
18
 
! Отговори
НЕразбира преди 7 години
Има световно само след 2 години. Това е последният им влак. Луди ли са да си тръгват?!
1
1
 
30
 
! Отговори
Смех преди 7 години
Те ще се оправят,ама ние ще пропадаме с лекота, отказа се Бербо, Марто и Стилян, всичко тръгна надолу, тези Божинки и Перуки малки ни съсипаха

Спонсорирани публикации