Официално: ЦСКА на Гриша Ганчев ще играе в елита

Правната комисия на БФС пусна бившия Литекс в Първа лига
29 юни 2016 13:33,
53
Официално: ЦСКА на Гриша Ганчев ще играе в елита
Снимка: архив, Bulphoto

Българският футболен съюз съобщава, че след проведени заседания на Лицензионната и Правната комисия към БФС право на участие в Първа професионална лига за сезон 2016/2017 получават следните клубове:

1. ПФК "Лудогорец"
2. ПФК "Левски"
3. ПФК "Берое"
4. ПФК "Славия"
5. ПФК "Локомотив" (Пд)
6. ПФК "Черно море"
7. ПФК "Ботев" (Пд)
8. ПФК "Пирин" (Благоевград)
9. ПФК "Монтана"
10. ФК "Дунав" (Русе)
11. ФК "Локомотив" (Горна Оряховица)
12. ПФК "ЦСКА–София"
13. ФК "Верея" (Стара Загора)
14. ПФК "Нефтохимик" (Бургас)

Правната комисия към БФС е категорична, че промените в наименованието и седалището на дружеството от "ПФК Литекс" - Ловеч" АД на "ПФК ЦСКА – София" ЕАД са направени по установения ред в националното законодателство и вътрешните актове на БФС.

До края на седмицата предстои заседание на Лицензионната комисия към БФС, на което ще бъде разгледан съставът на Втора професионална лига и клубовете, подали документи за участие в нея.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Цесекето имат един разкошен изход, - трябва да се гледа с широко отворени очи в ада. Те трябва да се свържат с Генералния Секретар на ФИФА - стария го уволниха вече за корупция, и да му предложат 90 хиляди. Ще му кажат че си започват изплащанията на 30 милиона за 30 години, което прави по 90,000 годишно, - ето, вземете си ги! И въпросът ще е уреден по еврейски - борчовете си стоят и Цекато си играе в А група. Това е очаквал от тях и Бойко Борисоф, но е потресен от ромската им простотия!
36
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
мен по странно мие друго фен на левски какво ще търси в цска ако това нее учудващо здраве му кажи тях какво да ги правят е това е наи учудващото в цялата ситуация аиде тои отишъл щото бил а тия какво става манжа с грозде затова няма фубол от акъли
35
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До menНе знам за кое плащане към държавата говориш - ако е за концесията за стадиона Ганчев в момента плаща като прави съответните ремонти на Армията и Панчарево, а старото дружество дължи едни близо 1 милион лева вече по тая концесия - което межуд другото ще е и една от причиниет поради която ще се развали договора със старото дружесгво - ако питаш за парите натрупани като дългове към НАП и разни други "оздравители" и "кредитори" - който ги е направил тези дългове той да ги плаща....:))))
34
1
 
0
 
! Отговори
men преди 7 години
До РеалистЗлоба няма ама ми обясни кой ще плати на държавата и защо Държавата да подписва договор с това дружество при условие, че старото може да остане а то има действащ договор, тогава какво става.. отделно да речем, че левски поиска стадиона и предложи по-добра цена...
33
2
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До хахаВ момента може и да са, ама те са за дружество което развива дейност футбол, а старото дружество не развива такава - омръзна ми да Ви повтарям и потретвам - въпрос на дни да не кажа часове е всичко и със стадиона и базата в Панчарево да са на оформени и документално - тогава ще мирнете ли - едва ли - *** злобата изяжда Вас отвътре - Ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, рано или късно труповете на твойте врагове ще минат покрай теб - Лао Дзъ - търпение му е майката ....:))))
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВАТО ДЪРЖАВАТА- ТАКЪВ И ФУТБОЛА.
31
5
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
До ЦСКА за смях !Ако не ти е ясно да ти обесня, кошмарът ви се завърна:)))
30
5
 
7
 
! Отговори
хаха преди 7 години
До РеаликтСтадиона и базата са на онзи във В група ;)
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има си хас да не играе! Ганчев данъците да си плати няма, ама заради мутанта му цяла нова лига направиха, че иначе нямаше как да заобиколят законите за пореден път! Ако утре го гръмнат, каквато е вероятността за всеки мафиот в България - какво ще остане от Литекс-Чавдар-Етрополе-ЦСКА? Локо Пловдив номер 2?
28
6
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Не мога да се начудя на акъла на феновете на ЦСКА,как може да си оставиш отбора и да започнеш да подкрепяш друг тuм който си е сменил името на ЦСКА.И това при положение,че истинския все още си го има и само преди около месец се радваха на националния стадион със спечелената купа точно от този отбор който сега решават вече да не подкрепят.Това не е вярност,да припознаеш друг отбор само защото така е по-лесно и ще играеш във висшата лига.
27
3
 
6
 
! Отговори
Реаликт преди 7 години
До menНяма вече Литекс или не го вдяваш - всичко е вече ЦСКА в това число и школите на Ловеч и Етрополе - стадиона е Българска Армия - базата е Панчарево поради много причини, но щи посоча една - примерно няма друго дружество с това име което да развива дейност футбол т.е. въпрос на дни е и това да се официализира под договор за концесия с новото дружество - в предният пост Ви казах да не бързате за да не си преварите късмета ......:)))))))
26
2
 
7
 
! Отговори
сектор"Г" преди 7 години
ЛИТЕКС-ТОВА СИ ТИ!
25
3
 
4
 
! Отговори
men преди 7 години
До РеалистИ откъде е школата ако не е на Литекс и пак питам къде ще играят и по-какви закони... За един стадион и бази питам...
24
6
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
ЦСКА не е ЕИК нито БУЛСТАТ, а дружеството което има футболисти, школи и ще развива този вид дейност - такова в момента е само едно - колкото до това каква история ще има - споко - не казвайте хоп преди да сте скочили - изобщо и не знаете кво се случва - само ще подскажа, че титлите и трофейте на новото ЦСКА вярно няма да се запазят, а ще са повече от на досегашното ...:))) - който разбрал разбрал...........
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
yще взема да се прекръстя на Майкъл Джексън но се притеснявам дали САЩ ще ми дадат гражданство и ме припознаят за нашите няма проблем ще ви пея и играя срещу приличен хонорар
22
4
 
9
 
! Отговори
х преди 7 години
трябва да се пише- сложиха хибрида в а група . сега феновете на литекс етрополе и зцка имат един отбор- ГЕРБ задминаха и комунистите в глупостите си
21
4
 
4
 
! Отговори
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ преди 7 години
благодариме на господин БОЙКО БОРИСОВ!
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искате да кажете Литекс-Етрополе
19
9
 
2
 
! Отговори
Геометрик преди 7 години
До математикИ заради кого беше изхвърлен от ,,А,, група ??? Ако си забравил-заради ,,Геренбахче,, село Подуене...
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те така и лукойл не плаща данъци, и крадат по 10 милиарда ДДС годишно, и бизнес правят и сега и футбол така си правят. Престъпници и мошеници.