Драма с дузпи прати Португалия на 1/2 финал

"Мореплавателите" излъгаха Полша и ще играят с Уелс или Белгия
1 юли 2016 00:50, Георги Пешев
32
Драма с дузпи прати Португалия на 1/2 финал
Португалия излъга Полша и се класира на полуфинал на Евро 2016. "Мореплавателите" стигнаха до успеха след продължения и дузпи 6:4 (1:1 в редовното време и продълженията), като в герой се превърна Руи Патрисио, който хвана дузпата на Якуб Блашчиковски и класира отбора си в следващата фаза.
 
Така Португалия ще играе на 1/2 финал срещу Уелс или Белгия, докато поляците ще трябва да си стегнат куфарите. По този начин португалците продължиха успешната си серия и вече 13 официални мача са без загуба.
 
Трябва да се отбележи, че до този момент Роналдо и компания имат цели пет равенства в редовното време на Евро 2016, но това ги класира в следващата фаза на турнира.
 
Като цяло срещата в Марсилия предложи страхотен футбол, особено през първото полувреме. Тогава двата отбора предложиха уникални моменти и задоволиха и най-претенциозните фенове.
 
След почивката темпото падна и логично се стигна до продължения и дузпи, където Португалия извади късмет и продължава да пише история.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
3
 
! Отговори
Фиорентина преди 7 години
Леле да дам 5 лв. за списанието и според схемата му да излиза ,че Франция ще играе с/у Уелс а Белгия с Исландия. Как си изкарват парите тези хора незнам.В програмата на тв-то не пише та вземе да се доверя ,че довечера е Белгия-Уелс. Равен в редовното и Белгия бие в продължението.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те Белгия ще им разпорят шушонките на тая тумба
24
4
 
4
 
! Отговори
лигично тъпо преди 7 години
Ние може да се окажем в тройката на Европа,след бихме португалците в контролата
23
3
 
6
 
! Отговори
LethianDream преди 7 години
Португалия си спечелиха като пичове мача с Хърватска (0-1) с гол в края на продълженията, нямат победа в редовното време, което се превръща в основна и излишна тема- гледа се кой върви напред. Да, това трябва да е футбола- грозен и на контри, нали се радвате на всякакви измислени отбори като Унгария, Исландия и прочие, които така играят. Португалия играеше офанзивно и нападателно, вчера спокойно можеха да смачкат поляците с 70% владение.. и да получат гол на контра за 0-1 (справка Евро 2004). :
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция ще е шампиона на Европа !
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги побеждава отбора с повече черни. Шляхтичите ако искат да постигнат някакви успехи трябва да наблегнат на натурализацията. Бог е дал черни-използвайте ги!
20
2
 
15
 
! Отговори
Милен преди 7 години
Жалко за дружина полска.Играха по добре от Португалия.Нашите чалгари могат само да си мечтаят в близките 10г да играят така
19
1
 
12
 
! Отговори
Juventin0 преди 7 години
До 17 кво катеначо бе пич? Италия играят страхотно, грамотно и най-добре тактически от всички отбори досега, Испания можеше и с повече да бият, стига с тия *** клишета катеначо, моля те!!!
18
3
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Стоичков за френския съдия на мача България- Италия на полуфинала от световното в САЩ: "Тоя човечец където и да го срещна започвам да му говоря с това, че уважавам майка му, леля му и всичките му роднини до девето коляно."
17
3
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
do 21Опппаааааа, Значи срещу Сираков това франсе свири дузпа първото полувреме и Стоичков реализира(напълно заслужена), но второто полувреме където Костадинов шутира към вратата и Костакурта спира в наказателното си поле с ДВЕ ръце ударът му, няма дузпа? Аз по ОЧЕИЗВАДНА Дузпа в живота си не съм виждал. Честно. Това франсе си беше за разстрел!
16
2
 
9
 
! Отговори
Ъдвайзър преди 7 години
До некакъв *** от филибето-столипиново!Кво е тва бруталище като нема един убит поне?И ранени-средно и тежко тоже!Във всички клипове дето ги има-кръв няма и не се скива!А впрочем тая статия е за футболна среща а не за дивашките изцепки на пияните *** събрани от скапаните ММА клубове на Азия,булгаропитеко!
15
5
 
3
 
! Отговори
Гилотината !!! преди 7 години
До ВескоИскаш ама няма бре!Познавам един дето иска да се ожени за една от фамилията на Ротшилд бре!Той поне има некакъв шанс макар и сравнително минимален!Но поне я познава лично бре!Та ти Веско си искай-лошо няма бре!Иначе след мача ще ви поздравя всички с тоталния и вечнозелен хит на вашата МЕГАпевица Софка Маринова бре! И хита е-ЗАЩО НЯМА РАДОСТ ??? Това ще се случи общо три пъти - от тази неделя и през 7 юли,дето е четвъртък до другата неделя бре!Три пъти за щастие бре!!!Ха ха ха!!!
14
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-интересниотио досега на Европейското е, как братушките убиха от бой английските оли.гофрени по улиците на Марсилия. Това беше бруталише!Ба.си боя майни.Смляха ги!
13
16
 
12
 
! Отговори
dp преди 7 години
Тия първенства за мене свършват след груповата фаза. Ще гледам финал Италия-Португалия, двата най-неприятно играещи отбора, как ли не. Едните тотално катаначо докатона противника не му писне и се успи та да му вкарат някой гол, другите подобно плюснай-подлите фалове и симулации които някой там прави. Да си го гледат сами.
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 15Стига да няма франкофил на Мача Исландия- Франция като на нас франсето ни закла в случая на полуфинала 94-та , като Костакуртаа парира с ДВЕ РЪЦЕ удара на Костадинов във второто полувреме в НАКАЗАТЕЛНОТО НА ИТАЛИЯ!Познай Колко ставаше резултата? Дали Стоичков щеше да пропусне за 2-2 и да стане мазало с италианчетата? Не случайно Ванга преди първенството 94-та каза- виждат ми се 2 Бе-та на финала. Тоест Браязилия- България, Тоест Ванга е гледала справедливото от резултата между двубоите.
11
3
 
22
 
! Отговори
Веско преди 7 години
"страхотен футбол" хахаха, аре нема нужда, срещата беше вяла с 3-4 добри комбинации без завършек.Искам Исландия на полуфинал, точно както бяхме ние!
10
2
 
7
 
! Отговори
Бай минчо преди 7 години
Германия - Италия ::: XКласира се ::: 2
9
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 8То хубаво Португалия Уелс е полуфинала, но какво майка си ще дирят Гелосаният и неговите ман.галета на финала, след като ще има гавра с тях я от швабите, я от жабарите?
8
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 7Никога Германия не е побеждавала Италия в елиминационните фази. После ми кажи няма как жабарите да опердашат швабите. Муахахахахахахахаахахахахха
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 7Ще говорим в събота

Спонсорирани публикации