Гриша Ганчев: Постигнах целта си ЦСКА да е в А група

Битката за това му коствала много сили, но е доволен
2 юли 2016 12:24, Петя Славова
42
Гриша Ганчев: Постигнах целта си ЦСКА да е в А група
Снимка: архив, Булфото

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев призна, че битката за влизането на отбора в А група му е коствала много сили, ала сега е доволен от успешния и край. Бизнесменът заяви, че клубът вече е чист и няма да трепери за бъдещето си, както се случваше през последните години.
 
 Ганчев определи като неприемливо стартиране на чисто в А окръжна група пред Нова тв.
 
„Аз моята цел съм си я постигнал. Има един чист клуб в А група, който няма да трепери всяка година дали ще вземе лиценз, кой ще ги осъди. Кой от някъде дошъл с по-скъпа боя, от тази черната, играл пет-шест минути за 300, 500, 700 хиляди евро. Те парите не са ги имали за нищо в този клуб“, каза Ганчев.
 
Ганчев коментира препятствията и отношенията си с Васил Божков. "Първо искам да кажа, че аз не водя лични битки с никой. Г-н Васил Божков не съм го чувал да каже една дума по темата ЦСКА. Някакъв директор се изявява там. Васо Пожарната, Дучето, Юли Москов и разни такива глашатаи.

Те казват - Божков ще направи това, Божков ще направи друго. Ние с него няма за какво да се караме. Да се караме за едни разходи, които трябва да се дават всеки месец ли? ЦСКА е отворен проект. Да заповяда г-н Божков, толкова много работа има в ЦСКА, че си нямате представа.

Трябва да се прави стадионът, трябва да се прави базата. Трябват пари за добри играчи. Трябва да се прави общежитие за ДЮШ. Това предстои да се върши в ЦСКА. Ако кажат: „ти пречиш, искаме да направим това нещо“, на секундата си взимам шапката, стига да видя, че нещо се прави".
 
Що се отнася до това, което искат феновете Гриша Ганчев каза: "Аз не знам кой стар ЦСКА искат феновете. През 1999 година ЦСКА на Илия Павлов бе погребан и се появи ЦСКА на Васил Божков. За него ли милеят, за онзи ЦСКА от 1985 година ли милеят, който го погреба държавата и направи Средец.

За онзи ли ЦСКА от 1992 година, който пък погреба Средец. Не знам за кой милеят. ЦСКА е стадионът, играчите, ДЮШ, треньорите и феновете. ЦСКА е сърцето, той не е търговско дружество".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
4
 
! Отговори
доктора преди 7 години
Хайде ,Марибор ! Подуяне е малка транзитна гара !
27
3
 
7
 
! Отговори
ТИХО И КРИМИНАЛНО преди 7 години
ДЪРЖАВАТА ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ПАРИТЕ. ЦСКА НЕ Е КАТО ЛЕВСКИ ДА ЗАВЛИЧА ДЪРЖАВАТА. САМО ПРЕДИ 8 МЕСЕЦА ЛЕВСКИ БК ЗАВЛЕЧЕ ДЪРЖАВАТА С НАД 12 МИЛИОНА ЛЕВА.НИКОЙ НЕ ОБЕЛИ И ДУМА ЗА МОРАЛ. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА В ДЪРЖАВАТА. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ВЕДНАГА БФБ ИМ ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЕ НОВОТО ДРУЖЕСТВО "ЛЕВСКИ 1914" ДА ЗАПОЧНЕ ДИРЕКТНО В ЕЛИТА.А ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЦСКА БК КАТО ФАЛИРА НЕ МУ РАЗРЕШИХА ДА РЕГИСТРИРА ДОРИ ЮНОШЕСКИ ОТБОР !
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където е отишъл Ганчев,потоп след него за съжаление.Всички фабрики му фалираха,завода за нат.сокове,автомобилният завод в който щяха да работят уж 2хил.човека!Захарните заводи и те затвориха,има цел някаква ама няма да е добре за ЦСКА,дали ще са бази,имоти или нещо друго но ще ревете.
25
6
 
9
 
! Отговори
ДУНАВ преди 7 години
ТОВА КОЕТО ПРАВИ ГАНЧЕВ С ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНОТО РАЗУМНО РЕШЕНИЕ ЗА МОМЕНТА.ЮРИДИЧЕСКИТЕ НЕРАЗБОРИИ СЪС СТАРОТО АД МОГАТ ДА СЕ УРЕДЯТ, КАКТО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ТАКА И ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ! ПРОТАКАНЕТО Е В ИНТЕРЕС НА ВРАГОВЕТЕ НА ЦСКА.ГАНЧЕВ ЩЕ ПЛАТИ ВСИЧКО ДО СТОТИНКА НА ДЪРЖАВАТА. ТАКА НОВОТО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО ЩЕ СТАНЕ АБСОЛЮТЕН, НЕОСПОРИМ И ЗАКОНЕН ПРАВОПРИЕМНИК НА СТАРОТО ПРИЕМАЙКИ , КАКТО АКТИВИТЕ, ТАКА И ПАСИВИТЕ МУ.ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ И ДЪРЖАВАТА, И ФЕНОВЕТЕ !!!
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещата който не стават със пари......стават със много пари.........но иначе са почетни бизнесмени......какво стана със ДДС от захарта.....при положение че е следствен той бизнес прави
23
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен да преименува Литекс и да прегази всички правила на БФС не виждам какво е постигнал. И как може д акаже, че ЦСКА е в А група, след като автентичното ЦСКА си е във В.
22
5
 
7
 
! Отговори
честито преди 7 години
ГГ феодалът мутра на Ловеч.
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
nina: "Аз съм ЦСКА-ка, но в случая поддържам "Левски".А дали си и блондинка?
20
12
 
8
 
! Отговори
nina преди 7 години
Аз съм ЦСКА-ка, но в случая поддържам "Левски". Напуснете групата, уважаеми, идете при истинския ЦСКА и нека и други ви последват.А ГГ да си играе...сам срещу един!
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
20, не си прав.Ганчев издържаше ЦСКА целия минал сезон, направи ремонти на Армията и Панчарево без изобщо да знае дали ще бъде собственик или не.
18
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ганчев, в А група вкара собствения си ловешки отбор, прекръстен на ЦСКА. За ЦСКА не направи нищо, освен , че се опитваш да откраднеш името.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВАРНА, КАКВИ 15 МИЛИОНА БРЕ, 50 МИЛИОНА СА.ТЕЗИ ДУМИ НА ГАНЧЕВ ДОКАЗВАТ ЕДНО - ЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.
16
5
 
17
 
! Отговори
ВАРНА преди 7 години
СТИГА ДВОЙНИ СТАНДАРТИ !ЛОКО ПЛОВДИВ КАТО ВЗЕ РЕГИСТРАЦИЯТА НА ЛЕВСКИ КЮСТЕНДИЛ НЯКОЙ РЕВА ЛИ? БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА КАТО ВЗЕ РЕГИСТРАЦИЯТА НА ОЛИМПИК ТЕТЕВЕН НЯКОЙ ПРАВИ ЛИ ДРАМИ? БОТЕВ ПЛОВДИВ КАТ ВЗЕ ЛИЦЕНЗА НА МЕТАЛИК СОПОТ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ ?МОГА ДА ИЗБРОЯВАМ ДО БЕЗКРАЙ ОТБОРИ С НОВИ ДРУЖЕСТВА И ЛИЦЕНЗИ КАТО НЕФТОХИМИК, МАРЕК, ЛУДОГОРЕЦ...ЦСКА ЩЕ ПЛАТИ НА ДЪРЖАВАТА ТЕЗИ 12 МИЛИОНА КОИТО ДЪЛЖИ И НОВОТО ДРУЖЕСТВО ЩЕ Е ОФИЦИАЛЕН ПРАВОПРИЕМНИК НА СТАРОТО С ПАСИВИТЕ И АКТИВИТЕ !
15
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е обида и незачитане на другите отбори в А група.
14
11
 
10
 
! Отговори
реалист преди 7 години
ЦСКА Ловеч 2016 както го вкараха в А група така да го напраят и шампион. Това е срам за страната и, футбола ни. Какви извратени умове могат да измислят такова извратено нещо като ЦСКА Ловеч 2016.
13
2
 
13
 
! Отговори
ТЪРСЕТЕ СИ ПАРИТЕ преди 7 години
БФБ си затвори очите за новия Левски 1914.Сините с огромни задължения. Сумата е стряскаща, над 12 милиона лева. Те обаче остават на сметката на старото дружество.Клубът на Тити Папазов получи регистрация. Дори клубът бе записан за първенството преди да получи съдебна регистрация.По този начин се създава прецедент, защото всеки спортен клуб, по примера на Левски, ще може да си чисти задълженията със закриване на дружеството и създаване на ново, което веднага се допуска до участие в елита.
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
просто взе си регистрирал фирма със сходно име и с машинации вкара друг отбор с тази фирма в А група.нищо не си постигнал!
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, какво ще стане със задълженията към хазната? Или и за това сте се разбрали с мутрата, отново ние да ги плащаме?
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, джудже! Току що доказа, че в България можеш да правиш каквото си искаш, стига да имаш пари.
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МОРАЛСамо,че зурльо Левски си плаща всички задължения и къмн кредиторите и към НАСП и затова няма в Левски пари за селекция,а вие и вашия помашки гном извъртяхте и държавата в лицето на НАП и кредиторите на Ц(*Ка като прекръстихте селския ФК Кърпачев-Осъм_литекс на (ц(*ка) и с лиценза на Чавдар Етрополе го вкарахте този Хибрид в А група нарушавайки всички закони и разпоредби на БФС и държавата.