Напрежение на "Армията" – 2 мача на 2-те ЦСКА в 1 ден

Гриша Ганчев разочарован, хибридният отбор може да не се случи
12 юли 2016 09:22,
54
Напрежение на "Армията" – 2 мача на 2-те ЦСКА в 1 ден
Снимка: архив, Bulphoto

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев обмисля да се оттегли заради продължаващото напражение около "червените".

За 23 юли Ганчев е поканил елитния италиански "Удинезе" за мач на стадион "Българска армия", а в същото време ПФК ЦСКА АД със синдик Дора Милева гласи контрола на юношите с треньор Адалберт Зафиров, пише "24 часа". Този факт и твърденията на репортер на БНТ, че в анкета на телевизията 80% от феновете подкрепят Васил Божков и ПФК ЦСКА АД, са накарали Ганчев да обмисля оттеглянето си.

В същото време шефовете на ЦСКА решиха да изпишат персонално имената на всички фенове, които си закупят абонаментни карти за новия сезон в Първа лига. Пропуските вече са пуснати в продажба. Всички средства, които бъдат събрани от продажбата на абонаментни карти, ще бъдат инвестирани в изграждането на два чисто нови терена на базата в Панчарево. Ще бъде обособено специално място около терените, където всеки помогнал ще може да види своето име.

Цените на картите са 320 лв. за сектор "А", 200 лв. за "В", 90 лв. за “Г” (детски за 45 лв.). За ВИП ложата се плащат 2000 лв. за целия сезон и 400 лв. за паркомясто. Картите могат да се изплатят и на две равни вноски.

ЦСКА планира да вложи 6 млн. лева в изграждането на базата в Панчарево, заяви представителят на ръководството Милко Георгиев. Той разкри, че "червените" вече имат договорен генерален спонсор, който ще бъде обявен до десетина дни.

За мача с "Удинезе", на който на 23 юли ще бъде представен отборът на "Армията", ще има свободен вход.

Още спортни новини четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
А, защо преди 7 години
не смените името ЦСКА на " София,Етрополе,Ловеч - обединени"!Е, абревиатурата става СЕЛО, но какво от това?
36
1
 
0
 
! Отговори
gost преди 7 години
Тъкмо като ги не щат ще си ги гледкаме в ловеч рани куче да те лае казано по ловешки
35
4
 
2
 
! Отговори
ЛИ-СКА преди 7 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, дори НАТО провежда вече сесии във Варшава . . . # Kому е нужен ЦСКА ? # 3 милиона българи избягаха от комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на комунистическото iz4adie ЦСКА, както реанимирахме Д.С.-iz4adieto ЛЕВСКИ ? ? ?
34
1
 
6
 
! Отговори
1221 преди 7 години
И баба ми знае че това дето го е замислил тариката от ловеч няма да стане.
33
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Цска умря,какво цска,го гони този лилипут от ловешките села,ЦСКА е един,това целия свят го знае,да си гледа меласата и захарта.
32
5
 
10
 
! Отговори
Костилката преди 7 години
ЦСКА е един , и това е отборът във В-група. Фалирал или не - ТОВА Е ОТБОРА , носител на история, купи и медали !Всичко друго са алъш-веришки "проекти" , нямащи нищо общо със ЦСКА , като символ !Точка !
31
7
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
ЦСКА това сме НИЕ /феновете/ - кой е хибрид или автентичен решаваме НИЕ не вие, а кои сте вие - пак решаваме НИЕ.....
30
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде Ганчев обирай си партакешите и остави отбора да се обедини и да се нормализират нещата.А Васил Божков ако иска да помага,нека се активизира и върне отбора където му е мястото.
29
3
 
7
 
! Отговори
niki преди 7 години
И кво сега, ЛитеЦСКА-то нема да го бъде? Ами Гриша Ганчев къде ще си пере парите от контрабандата сега, мм?
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Няма как да си за когото и да е. след като не си фен на отбора. Важно е армейците зад кого ще застанат. Който е правил дългове да си ги плаща. Трудно ли е това да се асимилира? Стоичков, Пенев, Янев, Илиев, публиката, играчите и т.н. не дължат нищо на никого.
27
14
 
15
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Отново родна глупост, простотия и невежество. Вместо всички да се обединят около Гриша Ганчев, който иска да помогне на този велик клуб да излезе от блатото, да направи модерен стадион, база и да го върне в Европа, всеки тръгнал да дърпа в различни посоки, да пречи и да злорадства. Няма управия в тая държава, 75 години падение и разруха!
26
9
 
10
 
! Отговори
Васил преди 7 години
Васил Божков до сега е фалирал поне 10 фирми. Нищо не му пречи да фалира и фалиралото цска, след като заграби имотите му. Вие ще дадете ли да ви управлява фирмата покерджия или наркодилър?
25
4
 
6
 
! Отговори
Левскар преди 7 години
Да играят един срещу друг и който победи ,той да бъде истинския ЦСКА
24
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 7 години
А отстрани мистър Влизай-взатвора-трудно (Лупи) с ехидна усмивка потрива пари... ъ, ръце и дава акъл на двете ЦСКА-та.
23
4
 
13
 
! Отговори
Див Петел преди 7 години
Литекс - тУва си ти!
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки който е работил за Ганчев знае ,че той пари не дава природно хитър е иначе да е изгнил в затвора ,с управлението на голяма фенска маса на които им знаем интелекта ще му е много по спокойно
21
7
 
20
 
! Отговори
смешки преди 7 години
Такива бизнесмени като Ганчев и политици, които в момента подкрепят тази измама съсипват 27 години държавата. Хубаво е, че Ганчев иска да е собственик на ЦСКА, но това е престъпление да не искаш да плащаш дълговете. Наистина, че не е той виновник, но не може да искаш да си собственик на най-великия клуб в България, а да не искаш да платиш цената. Типично по български е наякой да иска нещо на готово, без да платим, чрез измама и пр. "Не е той виновен, но понякога за да получиш нещо си има цена"
20
3
 
11
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Удинезе се отказва да идва за мач с отбор по едни сведения във В група, по други несъществуващ! Един пита - тези карти за кой отбор ще важат? А какво стана с акциите дето си купихте наскоро?
19
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде стига с това цска! Измислен отбор! Като свършиха парите - и го няма. Мърльовци! Армия вече няма, те централен спортен клуб искат.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам "final solution". Двете ЦСКА играят помежду си, реферът - от чужбина; "the winner takes it all and loser must be fall".