Развръзката Левски - Марибор остава за "Герена"

Срещата в Словения завърши 0:0
Обновена: 14 юли 2016 23:03 | 14 юли 2016 23:03, Веселина Йорданова
39
Развръзката Левски - Марибор остава за "Герена"

Марибор и Левски оставиха развръзката за реванша, след като завършиха 0:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Мачът на стадион "Людски врът" беше доста скучен и двата отбора създадоха по едно интересно положение в предни позиции за всички 90 минути. От своя страна "сините" демонстрираха страхотна тактическа дисциплина в защита, но за сметка на това импровизацията в предни позиции липсваше.

По този начин Левски за първи път в историята си не падна в Словения, след като преди това имаше три загуби – две от Олимпия Любляна и една от Публикум. Отборът обаче продължава да няма гол на международната сцена от 2012 година, когато Базил де Карвальо вкара от дузпа при поражението от ФК Сараево с 1:3.

След това столичани направиха 0:0 с Иртиш у дома и паднаха с 0:2 в Казахстан, а този двубой беше завръщане за 26-кратния шампион на България в Европа след двугодишно отсъствие.

Реваншът между Левски и Марибор ще се играе следващия четвъртък на стадион "Георги Аспарухов".


Още за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Син почитател. преди 7 години
Чудо! Подуяне ще отсрани еврпейски отбор!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много смешни подуянци. Много смешни чорбета. Подуяно - чорбари.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До левскарВ България отбор с името, което използваш за ник няма.
22
1
 
2
 
! Отговори
Как скриха 50г даньц преди 7 години
ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ!Огромен скандал назрява от щаба на Левски изтече потвьрждение на известен левскар,че всьщност Левски от 1937 до 1991 не е бил регистриран никога никьде?!?Скандалното е ,че всьщност се оказва,че близо 50години от историята на сините ще бьде отнета и всички успехи през този период са нелегитимни и ще бьдат анулирани от БФС чрез сьдебна процедура. ,както и самият клуб,който незаконно е оперирал.Доказателствата са на всякьде всьщност липсата им.Няма в регистрите Левски в горепосоченият период.Кой предаде сините и защо точно сега льсна скандала .Кой иска смьрта на поредният соф
21
4
 
5
 
! Отговори
левскар преди 7 години
Един от най-популярните отбори в Чили Коло Коло е избрал за свой патрон великия индиански вожд; Боливийският Хорхе Вилстерман от град Кочабамба носи името на най-големия авиатор в страната; Моля Ви да спрем с разделението-останахме 5 милиона. Самоунищожаваме се! Няма държава, с такива природни дадености, както няма и такава с такова вътрешно разделение и омраза между хората. Замислете се за околните хора. Къде са ценностите на обществото и семейството?
20
4
 
5
 
! Отговори
левскар преди 7 години
Малцина вече си спомнят, че оригиналното име, с което е създаден Реал Майорка на 5 март 1916 година е Алфонсо XIII в чест на тогавашния крал. След абдикацията му през 1931 в началото на Гражданската война клубът се прекръства; Аржентинският Велес Сарсфилд е кръстен на големия политик и юрист Далмасио Велес Сарсфилд, който е написал Гражданския кодекс на Аржентина през 1869 година; На 27 октомври 1897 година в чилийското градче Тайпу от провинция Сантяго е създаден Клуб Депортиво Магелан и гордо носи името на великия откривател
19
3
 
5
 
! Отговори
левскар преди 7 години
В Ирландия съществува Сейнт Патрикс Атлетик,основан през 1929 година.Кръстен е на светията, който е пренесъл християнството в Ирландия; Сръбския клуб ФК Обилич от Белград, основан през 1924 година. Той взима името на легендарния средновековен воин Милош Обилич. Историята твърди, че той е взел участие през 1389 година в Битката за Косово, защитавайки християнството от турските нашественици. Той е убил султан Мурад I, приближавайки се до него с лъжливото обяснение, че иска да се предаде!
18
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подуяне е 1. Марибор ли ще се опре на подуяннските ракиджии? Ааааа пак да питам, какво става с чорбите?
17
5
 
9
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
Каква еуфория за едното 0-0. При това в най-ранната фаза на ЛЕ. С някаква слаба игра в скучен мач. Това е пълна комплексарщина. А най-лошото е, че нашия отбор накрая и ще отпадне. Словенските ТВ зрители ще се чудят каква е тази истерия в София, да не би да е заради селския мач, който гледат?
16
1
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
Дето се вика - имаш много здраве от арменския поп.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-коварен резултат от този не може да има за Левски преди реванша. Предимство има Марибор при този резултат. Не знам каква тактика може да им даде Петрович, освен много стабилна преса в средата на терена. Отзад 4 защитника задължително с възможности 1 от тях(на ротационен принцип според ситуацията) да се включва към средата на терена при нападение.
14
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Много добър мач за Левски, а Люпко Петрович отново доказа, че е голям треньор. Нулевото равенство е коварен резултат и реваншът няма да бъде изобщо лек, но си мисля, че словенците едва ли ще оцелеят във врящия и кипящ котел "Герена".
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22Същото е. Елементарни хора с първосигнално поведение. Вчера се кефих, че ЦСКА-Ганчев би Интер. Български отбор е. Но вие сега не избивайте комплекси и двата отбора са слаби.
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не мрази Левски! Хората недолюбват подуянските излагции. Сега имате шанс подуянци да преминете в следвашият кръг. Успех!
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо цесекарите не си гледат и припознават отбора си. Да си коментират двата отбора. Това ли ви е най-голямото удоволствие - да мразите Левски и да се подмазвате и припознавате Ганчевото ГМО. Супер сте. Марибор са добър отбор и ще е трудно.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подуяне има шанс да прескочи Марибор. Чорбата с кой рита? Колко са чорбите, че нещо не е
9
4
 
6
 
! Отговори
gost преди 7 години
До *** левски не обиждаите отбори господа ако смятате че това е футбол това бе пародия господа ***
8
9
 
10
 
! Отговори
1914 крави преди 7 години
Сега предстои великото ибани на го-веждия стадион!
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Левски!
6
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроидиотите завинаги остават такива независимо кой ги такова!

Спонсорирани публикации