Хибридният ЦСКА ще се пробва за Стилиян Петров

Очаква се Стенли да откаже дипломатично
22 юли 2016 13:44,
43
Хибридният ЦСКА ще се пробва за Стилиян Петров
Снимка: Reuters, архив

Астън Вила няма да пред­ложи договор на Стилиян Петров за новия сезон предиз­вика светкавична ре­акция от страна на ЦСКА-София. От "Армията" веднага са изпратили покана към бившия си фут­болист, който тръг­на именно от "чер­вените" към големия футбол преди 17 години, когато направи мечтан трансфер в Селтик, научи "Меридиан Мач".

Новият клуб протяга ръка към един от най-обичаните български фут­болисти, като пред­ложението включва освен връщане на терена с червена фланелка, заемане на ръководен пост в клуба.

ЦСКА-София се нуждае от легитамиция и обедине­ние заради сериоз­ното отдръпване на фенове и няма да жали средства, за да намери фигура, която ще върне много хора по три­буните. Известно е, че от клуба покани­ха и Димитър Бербатов, но той сам е заявил, че няма какво да прави в българския футбол в момента.

Очаква се Стилиян Петров да откаже дипломатично, но твърдо поканата на ЦСКА-София. При­чината е, че той все още има твърде го­лям избор в Англия, където се е устано­вило семейството му. Стенли може да остане в Астън Вила на някакъв пост в треньорския щаб, но има и половин дузи­на оферти от по-нискоразрядни клу­бове от Острова, ко­ито го изкушават с това, че му предла­гат мечтаното зав­ръщането на терена.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
gios преди 7 години
По толкова ходехме на дербитата и тука странно кие сектор г къде е
23
1
 
0
 
! Отговори
end преди 7 години
Просто го няма вече най-добрия футболен клуб, има някакъв изроден ЦСКА.
22
6
 
4
 
! Отговори
Пеевски Домуси преди 7 години
ПОНЕ СА РАЗКРИХТЕ ВСИЧКИ ГЕЛОСАНИ И ПЕЕВСКИ МЕДИИ ! :)ЩЕ ВИДИТЕ "СЕРИОЗНОТО ОТДРЪПВАНЕ НА ПУБЛИКА" ОТ ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ФЕНА НА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА НА ЦСКА В СЪБОТА !!!
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦСКА е единственият Локо Пловдив бие Спортклуб 1926 , после се казаха , че са един отбор. :)Я отвори сайта на Фифа и УЕФА и виж какво казват за ЦСКА, въпреки вашите доноси !!!А там казват ЦСКА София е два пъти полуфиналист за Шампионска лига КЕШ и един път за УЕФА КНК и ще играе първия кръг срещу Славия София.:)
20
5
 
3
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ МЕДИИ преди 7 години
ОПОРНАТА ТОЧКА С "сериозното отдръпване на фенове" ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ ТАЗИ СЪБОТА, КОГАТО ЦСКА ЩЕ СЧУПИ РЕКОРДА ПО-ПОСЕЩАЕМОСТ НА ФЕНОВЕ ЗА ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРА.ДОСЕГА СА СЕ СЪБИРАЛИ НАЙ-МНОГО 3 500 ФЕНА ПРЕЗ 1997 ГОДИНА.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛИтекс-цСКАНа мен пък ми е последна грижа дали някакъв наркоманизиран подуенец ми признава историята. Аз съм бил на Армията и съм преживял всички велики мачове на ЦСКА още от 70-те години, до днес. - ТОВА Е ИСТОРИЯТА и никой не може да ми я отнеме.
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пеевскари, "комунистическия ***" е по-жив от всякога. Пак ще ви боли, там където Слънце не ви огрява.
17
9
 
3
 
! Отговори
ЛИ-СКА преди 7 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор. # Cъщия Варшавски Договор, който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО. # Сега, когато вече НАТО провежда сесии във Варшава кому е нужен ЦСКА ? # 3 милиона българи избягаха от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛЪЖЕдемократи и техния символ ЦСКА. # Трябва ли отново с кървави народни пари да плащаме за реанимацията на КОМУНИСТИЧЕСКОТО IZ4ADIE ЦСКА, както реанимирахме Д.С.-iz4adieto ЛЕВСКИ ? ? ?
16
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички значими армейски фигури режат и ще продължават да режат това недоразумение Централен спортен клуб на аеропорта. Зад ЦСКА на Ганчев са всички най-големи - и Стоичков, и Петър Жеков, и Якимов, и Аспарух Никодимов...Докато до онези от летището никой не желае да има нищо общо с тях, като накрая ще си останат само "легендите" Адалберт Зафиров и брат му, както онзи с един мач за ЦСКА, на който му забравих името. А публиката ще представляват кренвиршолюбците Дучето и Цимбика
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Цска умряНа никой не му дреме за мненията и решенията на феновете на Лефски, така или иначе половината сте на някакви наркотици и опиати и не знаете къде се намирате....
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСтава въпрос за онзи измисления отбор, който ще играе на летището, а не ЦСКА от "Армията", който ще си играе във Висшата лига
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези от чорбата нормални ли са? Каква игра ще искат от един човек на 37 години, който допреди година беше болен от левкемия? Искат да го погубят ли що ли?
12
7
 
9
 
! Отговори
mnenie преди 7 години
Хибридег си ти, журналистче! УЕФА го призна. Кой си ти да даваш оценки?
11
5
 
0
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Напълно съм съгласен!
10
7
 
9
 
! Отговори
до ЦСКА умря преди 7 години
Абе шошльо кое ви е великото?Снощи за пореден път показахте в какво се най-велики , в напразното дърдорене.Сега като се заредят едни тежки разултати ще има вой до небесата -съдията , терена , тревата , въздуха , началния час , крайния час , всичко им виновно. Какво Левски си бре момко , вашия отбор умре 1992г чичо ви Лафчис се погрижи за него :)
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен е важно да играе на Армията. От там нататъка може и 50 цска да излязат, но феновете ще си останат обединени, въпреки опитите на един човек (на който му скандираха името на трибуните и доста нецензурни неща по негов адрес ) да разцепи червената общност.
8
9
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Левски като му взеха емблемата 1989г и след това Томас Лафчис прецака отбора от комунизъма и създаде нов , феновете дръпнаха ли се? То не остана отбор дето да не му е заличено името и да не е създаден нов клуб.
7
7
 
6
 
! Отговори
Кокала преди 7 години
В КОЕ ЦСКА ДА ДОЙДЕ -ТА ТЕ СА 23....,ЕТРОПОЛСКО ЛИ, ЛОВЕШО ЛИ,ЧОРБАРСКО ЛИ!!!
6
6
 
4
 
! Отговори
До нед преди 7 години
Абе ти не разбра ли, че фен-клубовете може и да са зад цска на гг, ама дали всички хора ще са зад тази идея в уреченият фен клуб. Пример фен клуб добрич от 50 сериозни фена останаха 10 и ти ми казваш всички фен клубове. Дайте по сериозно с тези коментари...
5
6
 
4
 
! Отговори
gost преди 7 години
Време да си идат на мястото в група щом истинкия литекс е във в що да не ни правят компания те и без това са за а окръжна

Спонсорирани публикации