Радост в Русия: Отиваме в Рио!

МОК допусна руските спортисти до олимпиадата
24 юли 2016 17:31,
75
Радост в Русия: Отиваме в Рио!
Снимка: архив, Ройтерс

Председателят на Олимпийския комитет на Русия Александър Жуков обяви, че Международният олимпийски комитет е допуснал руските спортисти до участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро, съобщава "Спорт Експрес", цитиран от агенция Фокус.

Още по темата

Ръководството на МОК проведе извънредна среща, на която бе обсъдено евентуалното отстраняване на руските спортисти от участие на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Очаква се президентът на МОК Томас Бах да обяви решението в специално видео обръщение.

Жуков обаче побърза да зарадва руските спортисти и всички в Русия, обявявайки пред пратеника на "Спорт Експрес" в Лозана, че руските спортисти са допуснати до участие в Игрите.

"Александър Жуков за участието на тима на Русия на Олимпиадата в Рио: Отиваме!“, написа в личния си профил в една от социалните мрежи журналистът от "Спорт Експрес" Дмитрий Смирнов от Лозана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
wasilew преди 7 години
Без допинг руснаците са пълна скръб,това се видя през зимата на световното по биатлон."В спорта не може и не трябва да има място за допинг". Това заяви президентът на Русия Владимир Путин на съвещание с членовете на правителството, съобщи ТАСС.
28
3
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 7 години
БОЖЕ КАКВА ЗАВИСТ КАКВА ЖЛЪЧ, КАКВА ОМРАЗА. АБЕ ВИЕ ЧОВЕЦИ ЛИ СТЕ??? ТА ТЕ ЖИВОТНИТЕ СА ПО ДОБРИ ОТ ВАС. ТОВА Е ТИПИЧНО САМО ЗА БЪЛГАРИНА. ТОЙ АКО НЕ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ДА НАВРЕДИ НА ДРУГИЯ, ЩЕ ГО ЗАЛЕЕ С КАЗАН ПОМИЯ, ЩЕ ИЗСИПЕ С ЦЯЛ КОШ ОБИДНИ ДУМИ И Т.Н. ТОВА НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКО МЕРОПРИЯТИЕ. ТОВА Е СПОРТ. ДАЛИ НАШИТЕ СПОРТИСТИ НЕ ВЗЕМАТ ДОПИНГ А МУХЛЬОВЦИ????????? ВСИЧКИ ГО ПРАВЯТ НО ТУК Е НАМЕСЕНА ПОЛИТИКАТА. ЯВНО НЕ ВДЯВАТЕ ***!!!!!!!!!!!!!!!!!
27
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То не остана нещо в което Русия да не се е издънила с лъжи, измами и кражби!Що за доллна пасмина са тия пияници ?!
26
6
 
6
 
! Отговори
Касиус Клей преди 7 години
Отива - друг път.Без лекоатлети, а за останалите спортове решение вземат отделните международни федерации. Кажат ли не - чао Рио.Освен това на официалните представители от Министерството на спорта на русия е отказана акредитация.Това е по-голямо унижение, отколкото ако въобще не ги бяха допуснали.
25
0
 
5
 
! Отговори
опетков преди 7 години
До Анонимен Дядо ти Благоев сам се е покръстил на македонец, когато е бил депутат в българското НС. Всичко това е документирано и не може да се скрие. "Аз съм родом от Загоричане, но между другото аз не съм българин, аз съм македонец, македонски славянин! (Смях) И като такъв, ако искате да знаете, аз съм за Македония като славянска земя, която ще има собствено управление" Това са думите на въпросния вожд на БСДП през 1917г при дебат за народността.Ето целия дебат:protobulgarians
24
0
 
6
 
! Отговори
oпетков преди 7 години
До Анонимен Ако трябва да сме точни, решението на МОК е отделните международни федерации да решават за руските спортисти, което не означава безусловно пускане.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PUSKITE EVREI POMOGNAHA SRESHTO KOMPENSAZIYA
22
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахаха, колко са хитри тези от МОК. Пуснаха ги само и само за да ги изловят насред игрите, че резилътт да им е по-голям. Ако пък отидат не назобени ще окупират мощно последните места и ще са като спаринг партньори на истинските атлети.
21
4
 
2
 
! Отговори
сорош преди 7 години
ъъъъъц
20
7
 
12
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
и ся русомразците газ пикаят, на онез от МОК и светна че 80 та и 84 та отдавна минаха да се политизират игрите. Онзи стария Абаджията си го каза ,вдички зобят допинг, просто ефите новия който не го хвсща теста другите вече маткирания, въпрос на пари.
19
6
 
8
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Юруш на допинга!
18
31
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз няма да гледам Олимпиада с пияни и дрогирани руски атлети.Вече няма спорт
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега да връщат парите тия от мок и британските медии и *** от снн. взеха парата а не свършиха работа.
16
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изобщо не е сигурно, че отиват в Рио! Така дяволът чете новините!
15
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка история! Когато трябва твърдост, МОК проявява снизхождение. Сега беше моментът да се сложи край на държавната подкрепа за спортни измами на Русия!
14
2
 
9
 
! Отговори
до краварофил 20 преди 7 години
Ми те са македонци, а всички македонци са българи. Какъв ти е проблемът?
13
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да живее единствената ни братска Русия! Скъсайте трът.ката на краварите!
12
12
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Мрънкачите (русофобите) да му мислят.
11
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, сега всички вече могат да се зобят. И нищо не можеш да им кажеш, защото вече е законно.Щом пияниците са на олимпиада с дрога в кръвта ....всичко е загубено.Спорта уммря.
10
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радост в Рио: Русия идва!