Дерменджиев оптимист за реванша: Ще се справим!

Лудогорец не изненадаха Цървена звезда, смята треньорът на сърбите
Обновена: 27 юли 2016 11:26 | 27 юли 2016 07:42,
8
Дерменджиев оптимист за реванша: Ще се справим!
Снимка: Булфото

Ще се справим със Звезда. Не бяхме изненадани с абсолютно нищо. Това заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след равенството с Цървена звезда след третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Мачът се игра в Разград и завърши с равенство - 2:2.

Още по темата
"Мачът може да се раздели на две части. През първото полувреме бяхме безупречни, след почивката допуснахме две греши и два гола и се стъписахме. Но смятам, че стояхме много добре на терена", коментира Дерменджиев. Треньорът призна за индивидуални грешки на разградчани.

"Можехме да вкараме още голове, но ще го направим на реванша", оптимист е той.

Треньорът на Цървена звезда Миодраг Божович също не остана изненадан от играта на Лудогорец. "Има бързи и технични играчи, които играят заедно 4-5 години, а ние още изграждаме отбор, който трябва да постигне нещо в Европа. Шансовете още са 50:50", каза Божович.

Според сръбския експерт изравнителният гол на Лудогорец бил глупав. "Лошото е, че получихме глупаво попадение за 2:2, но това е футболът", допълни още той. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
valjevac преди 7 години
gotovi ste lazna bratko
6
0
 
2
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Сагата " Лудите сезон 2016-2107" започва ...още в първата серия се получава интрига .....дано повече бг "грандове" ни предложат подобни изживявания .... щото някой Марибор ги върна в първи клас ....други се разепиха от безпаричие ....трети гледат по телевизора !успех на Лудите и да ни радват ...поне до нова година !
5
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Паднал някакъв си турски отбор, - е и кво от тва! И без това страната отдавна не е българска, паднали на "свой" терен, но не е наш! Че ние ги мразим само защото са турци!
4
2
 
5
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Лудогорец трябваше да премине към дефанзивна схема с контраатаки още в самото начало на второто полувреме. Така можеше спокойно да се спечели мача с 1-2:0 и да се осигури сравнително спокойно гостуване. Ако Стоев беше начело вероятно мача ще да се развие по този сценарий, но Дерменджиев за пореден път доказа доста посредствени качества.
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дано, но на дали!
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление трябва луд късмет на Лудогорци да победят в Белград.
1
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мхм, ще се справите ама някога друга година....ония луди сърби като креснат и ще напълните гащите в Белград.

Спонсорирани публикации