Срам в Рио: Знаменосецът на Намибия в ареста

Подозират го за изнасилване на камериерка
Обновена: 8 авг 2016 19:50 | 8 авг 2016 19:50, Александър Попов
8
Срам в Рио: Знаменосецът на Намибия в ареста
Снимка: Reuters

Полицията е арестувала 22-годишен боксьор от Намибия във връзка с подозрение за предполагаемо изнасилване на камериерка в олимпийското село в Рио де Жанейро, съобщават световните агенции.

Джонас Джуниъс, който участва в категория до 64 килограма, е сграбчил камериерката и се опитал да я целуне. След това боксьорът предложил на служителката пари, за да прави секс с него.

Веднага след инцидента камериерката е подала оплакване на полицията в Рио де Жанейро.

Миналата седмица боксьорът Хасан Саада от Мароко също беше арестуван заради сексуално посегателство срещу камериерки в олимпийското село.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
5
 
! Отговори
Меркелчо преди 7 години
Ами, културни особености. Ходете прочетете по не-казионите медии, за какъв ръст на тези престъпления става въпрос в страните с най-много "имигранти". Ежедневие. Колкото и да се мъчат да ги крият. Либерализма, мултикултурализма и толерантността изискват жертви. Та дори и това да значи да ти пребият и .... децата в някоя крайпътна канафка или мазе. Още ги пускайте.
4
5
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Явно й е предложил недостатъчно пари, щом го е обадила...?!? :)
3
4
 
10
 
! Отговори
Дезинтегратор преди 7 години
Тия нигъpи що са ги настанили в хотел???? Трябваше в една кошара с 50 офце да ги пуснат, хем ще спят на топло в сламата, хем офцете щастливи и оплаквания нямаше да има :)))
2
4
 
12
 
! Отговори
Олимпийски контрол преди 7 години
Да се назначават само мъже камериери.Така ако им скочат на явно ще излиза не само допинговата зависимост, но и хомосексуалнщата зависимост на спортистите.
1
4
 
20
 
! Отговори
Ут къдя нъ къдя преди 7 години
Това означава, че камариерките са много готини! Да се смени веднага персонала, че както е тръгнало, ще остане Рио без олимпийци!!!