Гонзо спъна селекцията на хибрида ЦСКА, не дава Бакари

Треньорът на Черно море не бърза да се раздели с нападателя
27 авг 2016 14:53,
18
Гонзо спъна селекцията на хибрида ЦСКА, не дава Бакари
Снимка: архив, Булфото

Треньорът на Черно море Георги Иванов спъва и селекцията на армейците на ЦСКА-София, пише "Тема Спорт".

Те са харесали нападателя на моряците Бакари. Гонзо обаче в никакъв случай не иска да се разделя с него и на този етап блокира опитите на армейците да го вземат.

ЦСКА-София са готови да платят за нападателя, но Черно море няма да го пусне без разрешение от старши треньора. Така на този етап сделка за Бакари изглежда малко възможна. Нападателят е на 28 г., като играе за Черно море от лятото на 2013 г. (61 мача и 17 гола в А група).

В първия си сезон тръгна силно, като вкара 11 гола, но после скъса кръстни връзки на два пъти и през следващите два сезона записа общо 23 мача с 4 гола.

От началото на настоящия шампионат обаче е здрав и вече има две попадения в първите три кръга. Новите армейци искат и още един футболист, минал през Черно море - крилото Матиас Курьор. Екзекуторът на Левски във финала за националната купа през 2015 г. вече е имал контакт с армейците. Но е желан също от сините и от Черно море и все още не е направил своя избор. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До hahahahaВярно е. Хубавото е, че подуянският обор върви към закриване also. За другите мятащи, ритащи, хвърлящи топка е важно да не ползват името на единственият обичан Българин! Единственият обичал България безрезервно предан на народа си водач!
1
8
 
21
 
! Отговори
hahahaha преди 7 години
цска няма, колкото и да се мъчите да повтаряте тази лъжа. това на *** армия е чавдар-литекс осфия. хахахахахаах, ***