Лудогорец изпусна Базел в Швейцария

Двата отбора завършиха 1:1 на старта на Шампионската лига
Обновена: 13 сеп 2016 23:49 | 13 сеп 2016 23:37, Красимир Ангелов
138
Лудогорец изпусна Базел в Швейцария

Лудогорец спечели точка в първия си мач в Шампионската лига този сезон и по този начин стартира по чудесен начин турнира. Отборът на Георги Дерменджиев завърши 1:1 като гост на Базел, като разградчани могат да съжаляват за изпуснатата победа.

Срещата на стадион "Санкт Якоб Парк" предложи много напрежение и интересни моменти и беше белязана от две принудителни смени – на Марк Янко и Натанаел. В началните минути Базел наложи домакински натиск, а най-опасният на терена беше исландският национал Биркир Бярнасон. Разградчани обаче успяха да се справят с устрема на домакините и после изравниха играта.

В 45-ата дойде звездният момент на Джонатан Кафу. Той получи брилянтен пас от Марселиньо, финтира защитник и с удар в далечния ъгъл откри резултата. След почивката Базел вдигна оборотите, но "орлите" се справиха и с това предизвикателство. Точно, когато не се виждаше как Базел ще изравни, Владислав Стоянов допусна грешка и Ренато Стефан (80) с шут от движение оформи крайното 1:1.

Подробности за мача и първи реакции след срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
5
 
! Отговори
фен на лудогорец преди 7 години
Кефят ме злобарите как продължават да изливат жлъч под тази новина и подобни й. Га дойде ШЛ, неизменно са тук... и все пишат едни и същи неща:- Лудогорец извадили късмет. Абе във вчерашния мач друго нещо видяхме.- Парите дошли от амфетки за ИДИЛ. По-миналата година - от кораби на БМФ продадени за скрап. Къде са доказателствата?- Клубът щял да изчезне като свършат парите. Еми няма да свършат скоро. Само от ШЛ и умни покупки/продажби идват огромни средства.
98
0
 
4
 
! Отговори
Rein преди 7 години
I like Cofu! :-):-):-):-)
97
7
 
0
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Отново Владко показа ,че не е за титоляр!Във всеки мач ,допуска много грешки!До кога ще се правят на слепи ?
96
4
 
1
 
! Отговори
Петър преди 7 години
До РазградлияВладко във всеки мач прави много грешки !Най - слабото звено в отбора!
95
0
 
7
 
! Отговори
до Чикън преди 7 години
Хо-хо от София съм и ти е ясно колко съм разочарован от "наште". Вчера някакви заклети фенове на по-65г. стиснали 7-дни Спорт и ги чувам -" абе Славия може ли да ги тресне Лудогорец" -може ,може -хахахахахахахахахахххххаааааааааааааа
94
0
 
33
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Отличен мач за Лудогорец, а първото полувреме може би беше най-доброто в историята на клуба, като на моменти сякаш гледах Барселона. Жалко, че изпуснахме победата по такъв елементарен начин, но и една точка като гост в ШЛ не е зле.На българите ни трябва по-голяма вяра и самочувствие, и ще жънем успехи на клубно и национално ниво.
93
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво за Владо Стоянов -изнерви се ,минутите напреднаха доста а Базел беше безсилен.Престара се това е. Ако не беше боксирал нямаше да има гол. Вратарчето си е много добро.За другия българин -тренера какво надигра тактически -тактическия Базел. Базел само на това разчита да не мислите ,че Бярнасон е по-добър от Мисиджан.
92
1
 
26
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Алоо, феновете на столичните грандове. Гледайте си отборите. Който ви хване ви пердаши в Европа, пък вие сте седнали да ми обяснявате колко били зле Лудогорец и колко грешно се управлявал клуба.Само с комплекси, злоба и агресия не се живее...А надрусаните "ултрасчета" ще ги оправят само трудови лагери... За 2 месеца може да се реши проблема завинаги!
91
2
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 108 преди 7 години
ЦСКА вече не е ЦСКА, цели два са!! :D
90
1
 
14
 
! Отговори
Нищо не вдянал преди 7 години
До 110Колелото на историята се върти ЦСКА стана ЛИТЕКС, а ЛЕВСКИ дано се съвземат. 15 хиляден Разград няма откъде да изкара 2000 фена на стадиона, но със или без фенове фактите говорят, а феновете на столичните отбори повръщат диярия.
89
1
 
20
 
! Отговори
дедо гоше преди 7 години
Всички казват ако вратаря не беше избил така и т.н....ами ако Кафу не беше вкарал? ами ако ни бяхя вкарали още 3 голз щото второто полувреме минахме 3 пъти центъра...късмет е това за мене и дано да бягат повече следващите мачове но виждам и че при първия мач извън България, се измориха бързо...на запад нямя прошка, бяга се!!
88
1
 
25
 
! Отговори
Их, Владо преди 7 години
"Фенове на Барселона дали викат за Реал Мадрид като играят..например с ПСЖ или Ман Ю ?!"Че то Шампионската лига и Лига Европа си е наполовина испанско първенство. Защо да викаш за Реал Мадрид, когато любимият ти отбор мачка наред?А тук имаме един Лудогорец, който се държи достойно в Европа. И още 5 отбора, които едвам се докопват до равенство срещу отбори, чиито имена никога не съм чувал през живота си. Е как тогава да не викам за Лудогорец, щом са единствения ни представител в Европа, а?
87
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо коментираме че от малкото удари във вратата успяха да вкарат. Трябва да коментираме ,че това беше Гол-БИЖУ-абсолютен шедьовър на Кафу.
86
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До обективенТочките в групите се дават за резултат (победа или равен). Нне се дават за брой създадени положения. Това би трябвало всеки интелигентен човек да го знае. Иначе и ние искаме Лудогорец да бие Барселона с по 5-6 гола, но нещата не се случват точно така.. Добре изигран мач на Лудогорец. Грешка на вратарят им даде точката на Базел. Ако срещу Арсенал вкарат два гола от две положения и вземат че бият на мен лично би ми било доста приятно :)
85
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако прехваления вратар беше научил още като малък ,че така никога не се боксира топката ,Лудогорец може би щяха да вземат трите точки
84
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука някой яростно се е захванал да ни разясни кой е собственика на Крейзифорест. Сега привържениците на отбора ще потънат от срам,както и тези на Челси-хахаха. Спрямо цената на отбора и качеството е направил много добра инвестиция-това е търговска марка най-вече. С ПСЖ им пожелавам пак равен и така до 2-то място.
83
0
 
12
 
! Отговори
Баке преди 7 години
Ми не ги гледай бе...пий си ракията.
82
8
 
14
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Второто полувреме тактика 6-2-2, почнаха да се въргалят още от 60-тата минута за да бавят времето... Много грозен анти-футбол от страна на Лудогорец.. Спечелена точка - Честито!
81
4
 
23
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 7 години
Само Лудогорец, евала за точката!
80
25
 
7
 
! Отговори
маке преди 7 години
много слаб мач за лудогорец не си струваше половинката 20 годишна сливовагрозен и за гледане мач отбор без грам идея

Спонсорирани публикации