Мъри пак отупа Гришо, този път благотворително

Насладих се, призна шотландецът след срещата им
Обновена: 22 сеп 2016 10:48 | 22 сеп 2016 10:44,
18
Мъри пак отупа Гришо, този път благотворително
Снимка: архив, Ройтерс

Анди Мъри и Григор Димитров откриха с хубав мач благотворителната проява в Глазгоу организирана от световния №2. Шотландецът се наложи над първата ни ракета след 4:6, 6:4, 10:8 в отделните части.

"Беше чудесно да бъда тук. За първи път ми беше да съм в Глазгоу, благодаря за страхотната подкрепа," заяви Гришо веднага след битката.

"Невероятно бе да играя пред този пълен стадион. Беше труден мач, насладих се," допълни и Мъри.
В първия сет Гришо отрази точка за пробив при 3:3 с ас. Малко по-късно при 5:4 българинът пропусна два сетбола, но успя да реализира третия.

След почивката Мъри първи проби за 2:1, но не успя да задържи дълго аванса си. Той обаче за втори път спечели подаването на българина и то на нула за 4:3. Той нямаше проблеми да затвори с 6:4.

Стигна се до решителен тайбрек. В него Мъри пропусна два мачбола, но в крайна сметка приключи с 10:8 пред родна публика.

По-късно тази вечер Григор и Тим Хенман ще играят срещу Анди и Джейми Мъри на двойки. Приходите от цялото шоу ще бъдат разпределени от благотворителни фондации, сред които и Unicef. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Може да пюете Стоичков, Бербатов, Гришо и другите, но те представят България, а не вие драскачите, дето и две думи на английски не може да вържете за да покажите колко мразите на света.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на вас -хейтърите, не ви ли омръзна да ни внушавате, колко много грешим като следим Григор Димитров и се радваме на позитивните новини около него?
10
5
 
2
 
! Отговори
РККА преди 7 години
не ви ли омръзна да ви дразни този Григор,като не ви харесва не му обръщайте внимание,нека си подскача там още някой сезон и да върви на май.... си.....
9
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 6 7 И 8АКО ЩЕ ДА СЕ ПРЪСНЕТЕ КОМЕНТАР 1 И 2 СА ТОЧНО В 10-СЯТКАТА! :)
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви пари, бре хейтъри? Мачът е бил благотворителен, шоупрограма. Няма хонорар, няма резултат. Мача се е играл в дома на братята Мъри- Шотландия, много ясно, че Григор му е пуснал в шампионския тайбрек. Хората доста пари са платили за билети, така че, след Монфис, явно Григор най-много си заслужава шоуто. Организаторите в тези неофициални мачове, канят само играчи, които са магнит за публиката! Браво Григоре!
7
4
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Вторият в света Анди Мъри не играе с кого да е демонстративни мачове., т.е. Анди Мъри не ограе с кръгли нули, но ти го знаеш - не играе с теб, а с Гришо.
6
4
 
8
 
! Отговори
КОКО преди 7 години
До Анонимен 1 Кръгла нула си ти самият. Черна и злобна завист те гризе защото Гришо е добър в това, което прави, известен, красив и уважаван. Просто успял, а не като теб, бедно хейтърче ! Да, играе за пари, ами ти за какво работиш (ако работиш, де). Ама много печели - печели и ти вместо да злобееш !
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста не на място е използвано това "отупа". Гришо е взел сет, а третия Мъри го печели с тайбрек. 4:6, 6:4 и 10:8 - това не е "отупа". Явно е бил хубав мач. Браво *** Мъри и Гришо.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е играл нашия Гришо, браво!
3
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отказа да играе за България ,но играе в демонстрационни турнири,заради парите! Това жиголо не е българин!
2
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИГРАЕ САМО ЗАРАДИ ПАРИТЕ И ДАВА ИНТЕРВЮТА САМО КОГАТО Е СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВЕНЮ!
1
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** Е ЕДНА КРЪГЛА НУЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СИ УРЕЖДА ПЪРВИТЕ МАЧОВЕ САМО И САМО ЗА ДА ОСТАВА ВЪВ ТУРНИРИТЕ И СИ ДЕЛКАТ ПАРИТЕ ПОСЛЕ!!!!! ЩОТО СЛЕД ПЪРВИТЕ МАЧОВЕ ПОСЛЕ НИКАКЪВ ГО НЕМА!КРЪГЛА 0

Спонсорирани публикации