Лудогорец започна прекрасно, но загуби от ПСЖ

Българският шампион отстъпи с 1:3, Моци изпусна дузпа
Обновена: 28 сеп 2016 23:46 | 28 сеп 2016 23:37, Красимир Ангелов
120
Лудогорец започна прекрасно, но загуби от ПСЖ
Снимка: Булфото

Лудогорец допусна първата си загуба през тазгодишното издание на Шампионска лига, след като падна с 1:3 при домакинството си на френския гранд ПСЖ.

Мачът на "Васил Левски" предложи голямо зрелище и разградчани поведоха още в началото, когато Натанаел изпълни по перфектен начин фаул. След това възпитаниците на Георги Дерменджиев се прибраха в половината си, но капитулираха в 41-ата минута, когато Блес Матюиди беше изведен на ръба на засадата и изравни.

Второто полувреме започна с убийствен натиск за "принцовете" и логично те направиха пълен обрат чрез Единсон Кавани (55).

В следващата атака Марселиньо спечели дузпа за Лудогорец, но ударът на Козмин Моци от бялата точка беше спасен от вратаря Алфонсо Ареола, с което българите пропуснаха уникален шанс да стреснат мултимилионната селекция на парижан. Минути след това Кавани тотално обезсърчи българския първенец с трети гол и сложи точка на спора.

Така Лудогорец остава с една точка в група "А" на Шампионска лига, колкото има и Базел. ПСЖ и Арсенал пък са с по 4 т. а в следващия кръг – на 19 октомври, разградчани гостуват в Лондон.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До примерчеЛудогорец спокойно може да бие Базел у дома и да измъкне точка от домакинството срещу Арсенал така стават пет.
80
5
 
12
 
! Отговори
До до баш трола преди 7 години
Ама развивайте, бе момчета кой ви е спрял! Само дето няма никакъв резултат. Как ги подготвяте, как ги продавате - не знам. Име след Бербатов, Марто и Стенли нямаме. Значи повече от 10-15 години нищо не излиза от тия прочути школи с традиции.Няма смисъл от злоба - печелите и хората ще ви се радват и ще се гордеят с вас.Ама да имаме 1 отбор, който има някакви успехи в Европа и да ги обвяняваме, че заради тях футболът ни не върви е смешно.
79
7
 
8
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Поне на нахранеха с кренвирши и лютеница,даже ми остана и за вкъщи.Утре сме на митинг на АТАКА ,там ще ни раздават сандвичи и те така ши изкарам месеца
78
1
 
3
 
! Отговори
:) преди 7 години
До До мирИма си начин да се оправят нещата. Стига да се проведе една смислена стратегия и да се осигурят минимума средства и държавна протекция за целта. За съжаление и албанците ще ни минат, преди това да се случи. Пр ден.
77
5
 
2
 
! Отговори
до баш трола преди 7 години
До аве ***,Кои не стават и кои сте "вие"? Доказали сме, че можем да създаваме таланти, просто не им се дават добри условия за развитие. Предпочитам да инвестирам в един от младите Лечков, Стоичков или Сираков пред 100 от лудите легионери. За чисто спортно-технически качества става дума, не за друго.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредица от вратарски голове на Владо Стоянов,Вратарски голове срещу Звезда,вратарски гол срещу Виктория,нескопосано излизане и вратарски гол срещу Базел ,снощи два вратарски гола които минаха между ушите му.Владо изглежда бавен,тромав.дебел,към това като прибавим и грешките на треньора и щатнивт му изпълнител на дузпи ,Моци беше уплашен,личеше че ще пропусне,ненужна смяна в края на мача 87 мин вкарва Кешару,футболисти по 1.50 върнати цял мач в малкото си наказателно поле
75
2
 
8
 
! Отговори
До мир преди 7 години
Възможно е да е така, но имат и успехи и за голямо съжаление само те от всички. Аз се радвах и за Левски и за ЦСКА, когато играят красив футбол и се класират за престижни турнири, но ги няма. Резил след резил. Един отбор малко надигна глава и ние трябва да я стъпчем ли??Дано всички бг отбори да имат успехи. Дано да имам 2 отбора в ШЛ и 3 в Лига Европа! Дано да не спим по цели нощи от радост с националния!
74
5
 
6
 
! Отговори
аве тролове, преди 7 години
пак ви питам какво ви е виновен Лудогорец за националния отбор? и разбира се КЪДЕ са ви школите и талантите, какво ВИЕ сте направили последните години за националния отбор??Какво ви е виновен Лудогорец, че не ставате?представям си някой в Англия как обвинява Ман Сити, че нямат силен национален отбор....
73
1
 
4
 
! Отговори
мир преди 7 години
До До hahaЗа корупцията и началото на провалите си прав. Ама ако си мислиш че лудогорец са някаква промяна - бъркаш. Те са поредния и логичен етап на това развитие, за което сам говориш.
72
4
 
7
 
! Отговори
До haha преди 7 години
Знаеш ли кой набор са футболистите от силния ни национален отбор? 65-69Школите от едно време, когато и в малките градове е имало система на работа.Когато грандовете ни не са прали пари и не са купували прехвалени африканци.Бъркаш се за Левски завършиха с 0 точки и само 1 вкаран гол срещу Челси.А това, че станах абсолютно БЕЗПЛАТЕН фен на Лудогорец го направиха Левски и ЦСКА с некадърното си управление и смешните си РЕЗИЛИ.
71
4
 
6
 
! Отговори
примерче преди 7 години
Динамо Загреб и БАТЕ Борисов - отбори почти без чужденци. Редовни успехи в ЕКТ. Миналата година - единия спечели 5 точки, другия 3 в груповата фаза на ШЛ. Легионерогорец дали ще спечели 5 точки или май ще си остане с 1 и голова разлика минус 15? После като хърватите се класират за светочни и европейски първенства и показват супер игра там, да не се чудите кое как защо...
70
4
 
7
 
! Отговори
ISKREN преди 7 години
До АнонименТРАДИЦИИТЕ НЕ ПРАВЯТ ЕДИН ОТБОР! ТРАДИЦИИТЕ СА МИНАЛО...ВАЖНО Е НАСТОЯЩЕТО..ДОКАТО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ В МИНАЛОТО И ДА МРАЗИТЕ ВСИЧКО НОВО, ОЩЕ ПОВЕЧЕ НОВО И УСПЕШНО...МОГА САМО ДА ВИ СЪЖАЛЯВАМ..КАКВА ПОЛЗА ЧЕ ОТБОРИТЕ ВИ ИМАТ ТРАДИЦИИ КАТО ИГРАЯТ ФУТБОЛ НА НИВО КВАРТАЛЕН МАЧ...ПОБЕДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ СЪДЯТ
69
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Снощи Лудогорец показа, че е близо, но в същото време и доста далече от топ отборите. На първо място бих отбелязал, че нашите отбори и нашите футболисти не са научени да играят грамотен европейски футбол. След първия гол имаше поне две положения, в които можехме да решим мача. При първото трима футболисти на Лудогорец останаха срещу един на ПСЖ, а при втория двама срещу един, като и в двата случая нашето момче задържаше излишно топката вместо да изведе съотборник сам срещу вратаря.
68
8
 
3
 
! Отговори
haha преди 7 години
До До да бе да,Какви зрелища, бе платен клакьор. Играят по-слабо от грандовете ни преди 15-20 години. Няма постигнат нищо повече от Левски в ШЛ - 1 точка и 4-то място. И какъв национален отбор сме имали, ако не знаеш няма какво да говорим за футбол с тебе.
67
2
 
5
 
! Отговори
чипс с гмо преди 7 години
До Сменете си чипаОбщи приказки и клишета. Някой все още си мислят, че да плюят по българите ги прави много модерни и цивилизовани. А по-голяма селяния и комплексарщина от това няма.
66
4
 
5
 
! Отговори
Сменете си чипа преди 7 години
За футболът не е сигурно, но че сме номер едно за друго е сигурно: Няма по-п'р,о,с,т народ от българския! Поздрави от Лондон!
65
3
 
2
 
! Отговори
До 71 преди 7 години
Ами ходете и Вие да тичате за 30 000 евро, всеки го казва, все едно е най-лесното на света. Сигурно всички щяха да тичат след топката за тия пари, ама може би ако можеха. :)
64
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно ли идва в България тези дни Майк Тайсън заради Брадъра? Някой знае ли подробности? Кога?
63
3
 
3
 
! Отговори
Fen преди 7 години
Моци Левак ТАкъв Вари си за нищо не ставаш много си слаб
62
3
 
10
 
! Отговори
До да бе да, преди 7 години
да! плащат със зрелища и футболна радост - нещо, което бяхме забравили покрай родните "грандове". Какъв национален отбор имахме преди 5-10 години, а? Нали Левски и ЦСКА бяха силни. Какво ви е виновен Лудогорец, че си затрихте школите, за да изкупувате Африка? Защо не произвеждате таланти за националния отбор??Какво стана с ЦСКА и младите им момчета от миналата година - туш! Всички аут и пак половината Африка, а с Левски - или там е тъмна работа и все нещо не достига. Къде са ви школите????

Спонсорирани публикации