Емери четка Лудогорец: Затрудниха ни доста!

Дерменджиев оптимист, Лудогорец ще вземе още точки в групите
29 сеп 2016 08:08,
8
Емери четка Лудогорец: Затрудниха ни доста!
Снимка: Reuters, архив

Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери беше доволен от показаното от отбора си в мача с Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски" в битката от Шампионската лига. Неговият отбор победи с 3:1, но трябваше да прави пълен обрат, а и разградчани имаха своите шансове да си тръгнат поне с точка, след като изпуснаха и дузпа.

"Добра е атмосферата сега, щом спечелихме. Ако бяхме паднали, щеше да е трагично. Беше много важно да запазим спокойствие, имаме много качества все пак. Играхме като отбор, когато вкарахме гол, трябваше да запоазим спокойствие", сподели Емери и продължи.

Още по темата
"Създадохме ситуации и щом беше така, трябваше да вкараме и гол. Това се случи. Създадохме изключително много ситуации, което е похвално и затова нямаше как да не се разпишем", сподели още Емери, след което се изказа ласкаво и за родния първенец, който според него е труден противник.

"Трудно е да се победи отбор като Лудогорец, щом е в Шампионската лига, значи е така, имаха си своите възможности. Те се бяха подготвили да бият, имаха и дузпа. Добре, че обаче Алфонс Ареола я спаси", завърши Унай Емери.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от показаното от футболистите му срещу ПСЖ. Българският тим отстъпи с 1:3 на "Васил Левски" пред съперника в двубой от груповата фаза на Шампионската лига.

"Искам да благодаря на футболистите за това, което направиха в този мач. Знаете каква е класата на ПСЖ, играем да се представим максимално добре. Имахме възможности, които пропуснахме. Тези мачове се играят на грешки", заяви Дерменджиев.

"Видяхте, щом феновете изпращат отбора с ръкопляскания, значи са доволни от играта. Искаме да играем като равен с равен, нито сме се затваряли в глуха защита. Мисля, че те останаха доволни от това, което показа Лудогорец. Това е игра на грешки, особено в един такъв турнир. Колкото по-малко грешиш, толкова по-голям е шансът да спечелиш", продължи наставникът на Лудогорец.

"Ще вземем още точки. Ще ги вземем. С всеки един такъв мач този отбор израства. Виждате, че играят без притеснение. Ние ще си играем нашата игра, така че да можем да зарадваме феновете", допълни специалистът.
На въпрос, какво е щяло да стане, ако Моци бе вкарал дузпата за 2:2, Дерменджиев коментира:

"Това са само едни гадания, ако беше 2:2 е различно, но това е футболът. Това може да се случи във футбола".

Още за представянето на Лудогорец в Шампионска лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ми ядат кренвирша, кренвиршите. Отбор на народа е националния!Тия са отбора на Киро Домусчиев. На кой народ са отбор? На Бразилия? На Гана?
3
1
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Хубав мач, динамичен и атрактивен. Поздравления за играчите на Лудогорец, достойно се представиха. Но ПСЖ все пак заслужено победиха, по-добре стояха на терена, особено през второто полувреме. Аз също смятам, че Лудогорец може да вземе още точки, ако продължават да играят така, само им трябва повече спортно щастие...
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добро изказване, с голяма доза бъзик.
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви победи в социализма, пий си хапчетата.