Тайсън Фюри "изгоря" след положителна проба за кока

След като резултатите бъдат обявени официално, остава без титли
1 окт 2016 11:00, Петя Славова
45
Тайсън Фюри "изгоря" след положителна проба за кока
Снимка: Reuters

Световният шампион в тежка категория, в бокса, Тайсън Фюри "изгоря" след положителна проба за употреба на кокаин, а информацията бе разпространена във всички водещи световни агенции, цитирани от Gol.bg.

Британецът е научил шокиращата новина на 22-и септември, а интересно е да се припомни, че само ден след това от неговия щаб обявиха отмяна на датата за мача с Владимир Кличко.

Както е известно, през миналия ноември британецът надви Владимир и по този начин сложи край на тоталната хегемония на украинския здравеняк в тежката категория.

Допинг тестът на Тайсън е бил внезапен.

След като резултатите бъдат обявени официално ще му бъдат отнети и всички титли.

Това по всяка вероятност ще значи и край на кариерата, след като той обяви, че след мача с Кличко ще се пенсионира.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
бокса умря преди 7 години
Джошуа ще бъде следващият но ще бъде употребен и изхабен.Али,Форман,Тайсън подобни спортисти никога вече няма да има.
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"След като резултатите бъдат обявени официално, остава без титли"А на руските гълтачи на допинг кога ще им вземат титлите?
39
2
 
3
 
! Отговори
Xp преди 7 години
Джошуа е новия Мике Тайсон. Отдавна чакам идването на истински боксьор....това вече е факт :))))) Всички последните 10-15 години са пълен смях...най-после ще се отървем от скучния им бокс.
38
2
 
8
 
! Отговори
пророка Олег преди 7 години
типичен *** западняк...........велико осирране след славата.
37
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аре стига с таз кобра ...пия за това че истината възтържествува- Фюри доказа , че е един про.ст индивид.
36
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ангелчо, значи Кобрата искаш да вземе повече мангизи срещу Джошуа, отколкото от мача му с Кличко? Развеселяваш!
35
3
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Тук "боксови разбирачи" не коментирате че Поветкин също отказал на Джошуа за същите пари. Поветкин и след него Кобрата са си поискали по 1,5 млн паунда което е представлявало 60:40 в тяхна полза от печалбата но от щаба на Джошуа твърдо отказали!!!Кво си викат-тез от Изток дай да ги прекараме с малко пари!!!!Мислят ни за Евтини.Това дразни естествено.Радвам се че Пулев е отказал
34
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Васил Михайлов в Маргарит ио Маргарита каза на Маргарита навремето докато я чу.каше: "за да получиш, първо трябва да дадеш! Запомни ли?"Та да попитам аз: какво е показал Кобричката на световния подиум, освен смачкването му от Кличко, че да има претенциите да има милионен хонорар?С кой сериозен боксьор се е бил досега с изключение на Владимир, че хората на световния шампион Джошуа да му предлагат повече от милион евро?
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 30 не знаех, че да искаш световната титла в какъвто и да е спорт е въпрос на пари, а не на престиж!
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извиянвай 30-ти, ама и майка ми е чувала за Кличко която не гледа никакъв спорт, а Джошуа като й кажа тя дали ще го знае?
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 30Алоооууу...хонорара се изчислява предвид интереса към мача. Толкова за това защо Кубрат получава двойно по-малко пари за мач с Джошуа, отколкото с Кличко!Брадъра защо дава 1 милион долара на Майк тайсън, а? Нашия смешен Брадър? Щото знае че рекламодателите ще счупят да се надпреварват с високи оферти към Брадъра за да им се пусне тяхната реклама докато хората гледат тайсън в къщата!
30
4
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
Финансовите претенции са си ги уредили.Защо трябва да чуваме за тях.Кобрата прибра 1,4 млн което беше супер малко но добре че вече си знае цената.Ти знаешли колко пари ще направят организаторите на този мач.Сигурно над 20 млн.От къде на къде Пулев ще им прави кефа за 700к. Вие може и да се продавате евтино за 400-500 лв на месец но Пулев не е такъв!!!!Затва сме толкова зле Българите .щото се продаваме евтино!!!!!
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 27А тези които стават световни шампиони с националните си отбори и получават мижав хонорар в сравнение с клубните им отбори??? Що се напъват тогава да го правят по твоята логика?
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
24 Що не чухме за никакви финансови притенции на Кубрат ,преди боя му с Кличко? М? *** въпрос ти задавам.
27
1
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Вие сте едни финансови инвалиди.Много ясно че всеки спорт е Бизнес .Роналдо дали ще играе в Реал ако нему плащат 20 милки!!!!!!!!!! Ще се напъват ли да печелят Олимпийски титли и прочее ако ще е само за слава...Тези пояси са ценни защото после на всяка защита печелиш 10-ки милиони.на пулев му остава 1 скъп куршум и трябва да го изстреля в 10-ката!!!!
26
2
 
2
 
! Отговори
24 преди 7 години
Виж какъв е номера сега...докато Кличко отлагаше мач с Пулев преди години , Пулев си помисли, че украинеца го е страх от него и беше готов на всяка цена да се бие с него за да грабне световната титла. Прав ли съм? Прав съм..знам! Сега Джошуа го търси, а Пулев виждайки какво страшилище е бяга по тъча.....с тези жалки финансови условия. Колко е смешен нашия не е истина!
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'ви много пари ве, 19-ти? На Кубрат и двойно по-голям хонорар от тоя срещу Кличко да бяха предложили тия хората на Джошуа, пак щеше да откаже! Не става въпрос за пари, а за нас.иране!
24
2
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
Човек Пулев ако е 100% сигурен че ще бие Джошуа ще го направи без пари.Но няма как да си сигурен на 100% че ще победиш съперник като Джошуа .Пулев вкарва финансова мисъл.Която е разбира се е важна за всеки.Тук не говорим за доблест и прочее.Тук говорим за най-важното в спорта ПАРИТЕ. Ти ще кажеш че са Титли.Да защото Титли означава много много пари.!!!!! Спорта е Бизнес преди всичко!!!!!особенно Пък Бокса!!!
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
алоо 19-ти Поздравявам те и теб и Кубратчо с Преслава ли беше... к'ва там беше дето вика: за пари ли за много лиии...
22
1
 
2
 
! Отговори
пак за 19 преди 7 години
Продаде си душата тоя Опулев за жълти стотинки ако питаш мен!