Майкъла отсече: Господ тази вечер пак ще бъде българин!

Взимаме точка в Париж, сигурен е анализаторът на Gol.bg
18
Майкъла отсече: Господ тази вечер пак ще бъде българин!
Снимка: Булфото

Довечера Господ отново ще е българин и националният ни отбор ще измъкне равенство от Франция при гостуването на "Стад дьо Франс". Смелата прогноза даде анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

"Ще измъкнем хикс и ще утежним ситуацията на Франция! Помнете ми думата. После ще чакам да ме почерпите с боза и баница", каза пред колегите ни бившият защитник, след което даде още по-подробна прогноза за любителите на залозите.

"Първото полувреме ще е двойка. Ще поведем с великолепен гол на Ивелин Попов, но след почивката ще ни изравнят. Мачът категорично ще завърши наравно", каза още Майкъла.

"Но нашите направиха една грешка. Водач на групата трябваше да е Емил Костадинов, не Йордан Лечков. Той е карък, но този път няма да ни донесе загуба", продължи Илиев.

Накрая анализаторът на Gol.bg не пропусна да коментира и новият селекционер Петър Хубчев. "Той е коректно момче, германски възпитаник. Ще изстиска максимума от футболистите. Те могат много повече, от това което показват до момента и довечера всички ще се уверим в това", завърши Майкъла.

Всички новини преди мача между Франция и България четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Този е полезен - играеш обратно на неговите прогнози и печелиш !
11
0
 
5
 
! Отговори
МИРОСЛАВ преди 7 години
Тоя пич няма един познат мач нито една правилно подредена прогноза.Цяла колонка са му дали да философства и само глупости дрънка.Някакви резултати от по 4-2 а те излизат нулеви хиксове.Сигурни победи,които се превръщат в тотални загуби.Дано познае само един мач този на 15.10 ако е прав за него ще му простя всичко останало но няма да го призная за професионалист и разбирач защото явно е бъкел си няма понятие от реалността.Просто твърде много си вярва и мисли,че е прав.Езък,че е чорбар!
10
0
 
4
 
! Отговори
Smile преди 7 години
Тоя е толкова ***, че не заслужава коментар.
9
1
 
2
 
! Отговори
mdaa преди 7 години
Някакъв шанс мачът да започне 0:2, че да има интрига поне до почивката?
8
2
 
8
 
! Отговори
Карлуково Нюз преди 7 години
М-да, довечера резултата първото полувреме ще е двойка (поне) ... в нашата врата. Второто полувреме това постижение може да бъде изравнено или подобрено, т.е. още 2+. Ивелин Попов ще вкара... 3 уйскита и бутилка шампанско, но след мача. И те така, те
7
3
 
2
 
! Отговори
Карлос Маркосяни преди 7 години
Футболът е опиум за народа!
6
1
 
5
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Майкъла да си гледа чорбата, че неостана к'во да сърба!!
5
1
 
13
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Начи мача е ясен. Франсетата ще вкарат 3 + гола, нашите ще са с 0 или евентуално 1 (слънцето понякога огрява и кучия г**). Ако са изменили регламента и за резултат 3 или 4 на 0 се дават точки, тогава ще вземем точки да.А дано ме опровергаят нашите.. ама.. надали.
4
1
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
За четири пет гола разлика точки не се присъждат
3
3
 
7
 
! Отговори
нищо преди 7 години
този спорт още ли се практикува?
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя мач не ми се гледа.Не понасям екранното насилие , а такова довечера ще има в изобилие.Както е казал номер 1 , дано не ни набутат повече от 3 4 гола
1
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, а три хикса не могат ли да измъкнат. Ще ни *** като маче у дирек, дано да не е с повече от 3-4 гола.