Хубчев: Не видях себераздаване и мъжество

Георги Миланов: Толкова са ни възможностите
8 окт 2016 07:42, Елка Василева
43
Хубчев: Не видях себераздаване и мъжество
Снимка: Reuters

Новият селекционер на България Петър Хубчев призна след резила срещу Франция, че не е видял себераздаването, което е искал.

"В много малка степен видях себераздаване. Мисля, че физически не можем да се мерим с този отбор на Франция. Сигурно нещата опират и до мъжество, характер и професионализъм", започна Хубчев.

"Мачът започна добре за нас. След гола обаче много малка част от времето се държахме, както искахме. Не бяхме агресивни, лесно предавахме топката. Имаше нервност и напрежение. Но реално разликата между нас и Франция е много голяма", продължи селекционерът ни.

"Грешката при третия гол бе моментът, който прекърши вярата ни. Съжалявам, че точно дебютант направи това, но кой не прави грешки", каза още Хубчев.

Още по темата

"Срещу Швеция искам да видя много повече желание, не желания", завърши дебютиралият начело на тима ни специалист.

Халфът на България Георги Миланов бе видимо разочарован след загубата с 1:4 от Франция и заяви, че това са моментните възможности на нашия тим.

„Искам да поздравя Франция. Виждате, че е отбор, който играе добре. Въобще не ни подцениха. Отнесоха се сериозно към нас. Ранен гол за нас. Но явно не си повярвахме достатъчно. Мисля, че заслужено загубихме. Те през цялото време владееха топката“, започна Миланов.

„Мисля, че хората видяха у нас голямо желание и старание. Всички се раздадохме на сто процента. Но явно толкова са ни възможностите“, каза още Миланов.

„Мога да обещая, че срещу Швеция ще се раздадем. Надявам се на положителен резултат. Няма какво да се лъжем, те също са фаворит. В момента са тежки времена за националния“, завърши Миланов.

Стражът на националния ни отбор Владо Стоянов смята, че всички наши национали са дали най-доброто от себе си, но срещу тях са били топ футболисти.

"Не сме очаквали лек мач. Това е Франция. Топ футболисти, които играят на топ ниво. На моменти стояхме добре и се опитахме да се противопоставим. Смятам, че абсолютно всички дадоха това, което могат от себе си", започна Стоянов.

"Не си повярвахме след повеждането, че можем да задържим резултата. Но има време. Дано се убедим, че имаме възможности и да си повярваме в следващите мачове", добави стражът на България.

"Старая се да се нагласям и адаптирам по най-добрия начин с хората, които играят пред мен. Все пак има национален селекционер и той преценява кои играчи са в най-добра форма и вика тях", завърши Стоянов.
 

Спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много посредсвен да не кажа слаб вратар ЛУДОГОРЕЦмного страда от него не разбирам защо дерменджиев го е страх и него смени на вратата а хубчев къде е гледал не вижда ли че последните му мачове като вратар са гола вода на няколко пъти закопа Лудогорец явно и този тренер ще се окаже марионетка
35
0
 
7
 
! Отговори
Джизъса преди 7 години
Съгласен съм,че Владо е виновен поне за 2 гола.Той е мн зле на центрирания ,ъглови удари, трябва ни нов вратар.Какво казват вратаря е половин отбор,но ние го нямаме. Франция е световен фаворит,няма какво да се чудим.Лошото е ,че заплата на тия пияници ги плащаме ние обикновените хора. Аз не искам да им плащам заплатите повече,защото за пример ,ако аз не си върша работата както тия кривокраки ще ме уволнят,но ние ги търпим.
34
0
 
3
 
! Отговори
ВАЛЮ преди 7 години
Капело преди години беше казал че един мач се печели от защитата а нападателите само определят с колко
33
0
 
12
 
! Отговори
маверик преди 7 години
Като са Франция да не са от марс бе Владко /Стоянов/
32
1
 
8
 
! Отговори
абсурд преди 7 години
и все си мисля ,че ако на терена пуснем десетина гладни ***, за тия пари ,ще направят французите на пастет
31
0
 
8
 
! Отговори
абсурд преди 7 години
вратарят е последното сито,важно е какво има пред него
30
7
 
4
 
! Отговори
абсурд преди 7 години
да загубиш от Франция,не е резил
29
1
 
15
 
! Отговори
РККА преди 7 години
Футболните ни национали стояха добре на стадиона.............докато французите играха и бележеха голове.Всичко започва от детскоюношеския и завършва в пластмасовата глава на шефа на БФС ..не съм специалист но ако аз си вършех по този начин работата щях да ровя в кофите за смет...
28
1
 
7
 
! Отговори
божинката преди 7 години
Какво желание, какво себераздаване, какво старание, франсетата ви направиха за смях! Жалко за Хубчев интелегентно и умно момче и като футболист и като треньор!Този дето иска да се раздаде с/у Швеция, що не го направи вчера или като му дойде времето!Всичките тези Валерковци, Лечков да си ги тури на голото теме и да ходят там където слънце не огрява!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кои му пука, Важно е ,,Бентлито,, ***...та във Дубаи и да хвърляме салфетки. Та за кого и защо да играят тия момчета. Я се огледаите бе,каква *** е ,каква безбожна селения. То няма кака Сливенска ,,жигула,, да иде във Формула 1 и да вземе да победи,,Уилямс Ренаулт. Няма как да стане тоя номер
26
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Владо по същият начин със чисти вратарски голове закопава и Лудогерец.Вратарски голове срещу Звезда,варатарски гол срещу пилзен,неадекватно излизане и вратарски гол срещу Базел,вратарски голове и срещу ПСЖ,червен картон срещу Стяуа педи две години в решителен момент,вратарски голове срещу Люксембург,снощи от четерите удара веднъж не докосна топката и два вратарски голо особенно оня с центрирането на Пайет и топката влезе а оня само гледа
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реално погледнато Франция отправи точно 5 удара във вратата ни. За съжаление, Владо- селскотo вратарче все едно не беше там. Той не успя да улови нито една топка. 2 от четирите гола бяха чисто вратарски.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки бг футболист е в състояние да се откаже от националния отбор по свое собствено желание. В клубовете си изкарват напълно прилични доходи и далеч по-скромните премии от държавата не са фактор. Просто тези момчета не са научени на достойнство и достойно поведение. Така са възпитавани в семействата си, а упражненият натиск от разни самозвани шефове допълнително влошава обстановката в отбора. Забележете французите с какво най-вече се различаваха на терена - усмивката им не слизаше от лицето.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тряа си пълен *** и извратеняк да приемеш да играш за националния и да те бият кат тъпан на сватба,след което всички те псуват и ненавиждат.Се си мисля .че наще играят със завишени премии инак кой ще се навие да се излага така и да бъде псуван,чак пък толкова будали да са ? На Владо не му стига убийствената френска атака ами и всеки мач защитниците пред него я ще изведат противника сам срещу вратаря я ще обстрелват вратат,за това си мисля ,че за таз излагация тряа много да се плаща
22
1
 
20
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
ЗАКРИВАЙ!!!! ПОНЕ ДА НЕ НИ ИЗЛАГАТ ПОВЕЧЕ!
21
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Няма реална алтернатива на Владо Стоянов освен Божидар Митрев - Георги Китанов няма достатъчен опит, останалите вратари са от значително по-ниска класа.
20
1
 
13
 
! Отговори
кубрат пулев преди 7 години
игрището беше нестандартно, обувките им бяха малки. няма значение, те са българи и продължават напред.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е че тези са мислят за футболисти защото така им вика ди джея на селоБелозем и после заялатката им вързана в кърпа .За какво да играят футбол като могат да бягат като бити педаали по терена .Отбиват номера пък и залози може да са направили за ФРАНЦИЯ.Така поне ще имат пари и за ***.Това са резила на България събрани на куп .
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БФС се превърна в порно студио за заснемане на садо-мазо и снъф продукция. Боби, ако имаш поне капка достойнство, трябва да си признаеш провала, а провалът знаеш какво изисква.
17
2
 
8
 
! Отговори
don преди 7 години
тототбе с ниски коефицти но сигонидокато Михайлов е шеф на БФС в България няма да има футболЧудя се зяща прокуратурата не се самосизира

Спонсорирани публикации