Мъри би Григор Димитров и взе трофея в Пекин

Гришо загуби от британеца и свой добър приятел с 4:6, 6:7(7)
Обновена: 9 окт 2016 17:03 | 9 окт 2016 17:02,
69
Мъри би Григор Димитров и взе трофея в Пекин
Снимка: Reuters

Анди Мъри победи за осми пореден път Григор Димитров на корта. Този път това стана на финала на турнира в Пекин.

Гришо загуби от британеца и свой добър приятел с 4:6, 6:7(7).

Това бе трети мач за двамата през тази календарна година и трета победа за британеца на който в последно време му върви срещу нашето момче. Двамата имат вече 11 двубоя помежду си, а статистиката показва превъзходство на Анди с 8 победи и 3 загуби, пише gol.bg.

Трофеят е пети за Анди през сезона, след като по-рано през кампанията той спечели титлите в Куинс, Уимбълдън и Рим, както и трофея от Игрите в Рио, макар че за него не се дават точки, за ранглистата.

Освен това Анди за пръв път от 2014 година триумфира на азиатска земя, след като тогава спечели турнира в Шънджън, който също бе на твърда настилка.

Финалът пък е трети за Гришо през този сезон и трети загубен. Българинът няма спечелена титла от 2014 година.

Като цяло световният номер 2 показа по-добър тенис в този мач и заслужено спечели.

Подробности за двубоя четете в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случката, която описах беше преди около месец при една негова победа, но интересно защо водещия директното предаване и после в спортните новини подминаха този случай и не го коментираха. И не знам какво толкова се радвате на тоя ***, който най-демонстративно се отрича от родината си и езика си! Какво беше писал Паисий за такива "българи"?!
46
7
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Защо Гришу отказа да поздрави на български групичка бг фенове, които развяваха бг знаме и се радваха на победата му?! Взимащият интервюто от нашия бек веднага след края на мача го попита няма ли да поздрави на български феновете си като посочи въпросната групичка, развяваща нашето знаме, но най-неочаквано поне за мене нашия Дришу продължи на английски и каза че има не само бг фенове. За мене тоя вече не е българин, самия той се срамува че е такъв! Затова го смятам за безродник
45
2
 
3
 
! Отговори
Samo napred преди 7 години
Koi e kazal, 4e e lesno. Kuraj i uspeh na sledvashtiq final.
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В днешно време, интернетът и колите станаха прекалено достъпни и дори и най-ниските социални прослойки получиха поле за изява. Това е причината да нараснат *** по пътищата и във форумите!
43
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишленца, защо не коментирахте след мача с Надал?
42
6
 
18
 
! Отговори
Глас от далече преди 7 години
Е па играе момчето колкото може, ние вместо да му се радваме го плюем по-най гнусния и долен начин. Мъри не е като Джокович, но в УК не го плюят така селски и просташки. Тия животни дето останахте в България с простотията си ще изгоните всичкото читаво, което е кадърно и може да работи. Продължавайте.
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко :(
40
2
 
5
 
! Отговори
до 40 преди 7 години
болен мозък....
39
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво бягане от олимпиадата бе? Чилич му разказа играта и Григор тръгна към Америка за следващия турнир. Той да не е като другите ни туристи на Олимпиадата. Романтиката е за другите спортове. В големия тенис, it's all business, baby!
38
15
 
10
 
! Отговори
11 преди 7 години
Бе ко *** занимавате с тоя? Вижте Джокович, вижте ***, ммммбуаааххах аха хахаха х!
37
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи можело ... като е за пари и за ку*ви ... играе та се къса.Като е за България на олимпиадата - на втория ден бяга защото ... кой ти има време за България
36
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Расия да се самосезира и да нанесе ядрен удар по Шотландия.Ние остро и категорично трябва да отговорим на агресията на запада.Ако утре шведите бият про руската клоака на футбол ,това ще мине разделителната линия и мира ще изглежда мираж.Ние от РФ ще отговорим на всяка про западна провокация,за това до стадиона в Стокхолм ще разположим ракетни установки Ескандер
35
10
 
23
 
! Отговори
До35 преди 7 години
Казвал ли е някъде, че не е българин, нещо лошо за родината си казвал ли е ? Аман от евтино патриотарство !Григор е нормален млад човек, тренира навън(при най-добрите) и е нормално да позабави българския.Важното е,че цял свят го знае, като българин и повдига самочувствието на много хора в тази провинциална к0чинка.
34
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Григор Димитров е най-доброто, което имаме в момента, знае го цял свят понеже е звезда от световна величина,игра с номер 2 в света, падна,ако продължава в същия дух скоро пак, ще го бие...това е
33
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I ne se chudete che go pluyem,ne zaradi parite mu ili machovete mu,a nai veche che se sramuva che e Bulgarin!!!!!Taka che antipatiite na horata kum nego e osnovno zaradi tiva i toi si znae
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Dali samo az se burkam ili ima i drugi.Grigor Dimitrov sujalyava che e bulgarin i simulira che e anglichanen kato Andi Muri.Govori razvaleno bg kato mongol ot Samokov.
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много им е бръкнал Григор в здравето на някои "патриоти". Манталитета на тези хора, може би, е обяснение за много по-високия процент инфаркти в България!
30
14
 
10
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Интересно за какво да му завиждат хората ,за титлите ли които така и не спечели никога.
29
8
 
18
 
! Отговори
Архаичен преди 7 години
Направих допитване до редица учени на високо ниво у нас. Зададох въпрос "Как с една дума ще характеризирате т.нар. средно статистически българин?". Най много "точки" събра квалификацията ЗАВИСТЛИВ. Преобладаващите по-долу коментари потвърждават това!
28
4
 
4
 
! Отговори
До 26 преди 7 години
1-2 милиона долара. Е, през 2016-та година толкова има само за финалистите на турнирите от Големия шлем, като даже стигат до 3,5 милиона долара за победителя в US Open. 1 милион взимат и победителите в два от турнирите от серията Мастерс. Много малко са тенисистите играли за 1-2 милиона долара....

Спонсорирани публикации