Венци Стефанов с надежда: Дано паднем само с тройка от шведите

Какъв е този отбор, на който Попето е звездата?, пита босът на Славия
Обновена: 10 окт 2016 11:12 | 10 окт 2016 11:11, Красимир Ангелов
8
Венци Стефанов с надежда: Дано паднем само с тройка от шведите
Снимка: Булфото

Босът на Славия Венци Стефанов коментира по любопитен начин представянето на националите срещу Франция и може ли да вземем нещо от Швеция. Според члена на Изпълкома поражение с три гола разлика тази вечер ще бъде приемливо за нашите.

"Сами си правете сметка за нивото на мъжкия национален отбор, след като Ивелин Попов е звездата. За какво друго да говорим. И там са познати стари муцуни. Сега очаквайте подмладяване. Ще има един-двама под 30 години, което си е сериозно подмладяване. При Хубчев е така. Той нали ни каза, че подмладяване заради самото подмладяване няма да прави. Ами за кого ще го правиш?!

Трябва човек, който да поеме риска да подмлади този отбор. Сега с Швеция, ако се разминем с тройката, ще е добре", каза босът на белите пред "Тема Спорт". Той не подмина и темата за краха на младежките национали.

"Как няма да катастрофират младежите, след като се взимат момчета, които не играят в клубовете си. Тотално трябва да се промени треньорският кадър. Антони Здравков не става. Това, че правилото за младите играчи до 21 години бе премахнато, си казва думата. Рязко падна играта на футболистите.

Вината е основно на тези, които махнаха това правило, големите специалисти, за да угодят на един-двама олигарси. Не се ли дава шанс на младите футболисти да играят в първия отбор, това са резултатите. Още повече че селекционерът не взима тези, които играят, а разни момчета, които са му натресени. Категорично трябва нов селекционер при младежите", призова Стефанов.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Ел преди 7 години
До тук е трина нула-позна.Какъв този отбор!Не помня такова нещо!Хубчев няма интелект за този пост.
7
1
 
1
 
! Отговори
Синьо преди 7 години
Аз предлагам Венци за треньор на младежкия национален отбор, а Лечков за мъжкия. Двама големи разбирачи.
6
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 7 години
Пичове, футболистите ни трябва да си знаят, че ако не играят, като за послесно и не се раздадат - както се казва...над 100%, никой няма да каже добра дума за тях, а и....ще си останат посредствени футболисти. Сега....вярно е, че някои от тях толкова си и могат, но...ето момент, в който да се напънат! Ако се сработят и започнат да бият, не само ще се класираме, а и тях самите ще ги искат в по-добри отбори из Европа(та).
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В прогнозите е прав, има предвид че наш'те пак отнесоха пердах в Швеция вчера, 22 години след като Tre Cronor ни биха с 4:0 в Щатите 94! 22 год. по-късно пак ни бият с 4 гола!!!!: )))Говоря за мача на ветераните от националните отбори на SW и BG.в Örebro. Този път шведите позволили на наште да вкарват един почетен гол, какво великодушие!: ) Довечера младите може и.с 5 гола да ни "почетат ".в Стокхолм
4
0
 
4
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
..... неща да са научени от някъде си. От къде и аз нз. Нито ги учат на техника, нито им говорят за такика, една топка и това е. По някое време почват да им викат що правели така, а не иначе... за психика и дума не може да става. Видя се че тея момчета грам психика нямат от националния, ама те не са виновни, а такива плюнковиц некккадърни като тебе!!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
хахахахахаах... а бе ей... язък, че ми носиш името, деббббелак неккадърен. Как да има звезди, като децата ги тренират такива като тебе плюваллници!!! Кажи ми как да има. Ти знаеш ли как се тренират децата в БГ бе??? И то не е защото няма бази или са в лошо състояние, то е щото тея дето ги тренират са некадърррници. Ще ти кажа как протича една тренировка на децата... 10-11 годишните. Хвърля им се една топка и ритат, никой нищо не им казва, как се спира топка, какво и що... треньора очаква тея ...
2
1
 
2
 
! Отговори
Ghost преди 7 години
Е кой бе Венци!?Някой от "Слабия" ли да е звездата!?
1
5
 
3
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Този дебелошкембест поплювко първо да каже кога ще въведе стадионът на Славия в нормален европейски вид, пък тогава да дава акъл за националния отбор. Жалък смехурко, дано довечера Хубчев и момчетата му натрият носа с една победа.

Спонсорирани публикации