Хубчев отчете: Загубихме мача за четири минути

Можем да извлечем много поуки от тези два мача, заяви селекционерът
Обновена: 11 окт 2016 07:55 | 11 окт 2016 07:29, Красимир Ангелов
35
Хубчев отчете: Загубихме мача за четири минути
Снимка: БТА

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че сме загубили гостуването си на Швеция с 0:3 за четири минути. Спецът визираше пропуска на Ивелин Попов на празна врата при 0:1, а малко след това скандинавците удвоиха преднината си и убиха надеждите ни.

Още по темата
"За четири минути загубихме тази среща. Вторият гол ни пречупи. Играхме на ниво през първото полувреме, но... Резултатът не беше най-важното днес. Срещу Франция се раздаваха 3-4 човека, сега бяха 8-9. Това е напредък, това търсим", отчете Хубчев.

Според него в отбора не е имало напрежение преди мача."Чувствахме, че играем по-добре, отколкото с Франция. Можем да извлечем много поуки. Трябва да изчистим индивидуалните грешки, за да се подобрят и резултатите ни. Плахи сме в единоборствата. Трябва ни повече агресия", заяви Хубчев.

Още новини и реакции след снощната загуба на националния отбор четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
златка преди 7 години
Добре де нали бихме португалия сега какво стана че падаме
28
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
Хубчев,какво стана с огъня в очите на футболистите,то не било огън ,а сърбеж,на най-милото им,подай си оставката,и стакива футболисти не се излагай.
27
0
 
7
 
! Отговори
11 преди 7 години
Ний все поуки извличаме и все гледаме напред...
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Перуканеееее, колко още резил трябва да има, че да се сетиш, че е време за оставка?!
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калпава защита това е иска да попитам тия два канала 5 лева ли ще струват щото съм ги платил до нова година след нова година не мисля да плащам гледаите сиги
24
4
 
6
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Със ''звездите'' на Лудогорец и ЛС толкова, иначе се кефихте как разсипаха ЦСКА!!!!
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако щете и Пеле да сложите за треньор докато не разкарате чалгадийте и балерините от отбора резултатът ще е такъв! Той треньорът може да си дава каквито иска указания, ама ония като тренират повече в Син Сити отколкото на стадиона...А и да не забравим "великото" ръководство начело с Перукан. Та с такова ръководство и с такива футболисти-толкова. Раздавали се, ха... а, представяте ли си да не се раздаваха. 5:0 не ни мърдаше...
22
0
 
16
 
! Отговори
asd преди 7 години
Да обележим единственото положително напоследък. Явно трайно сме се отървали от Ники Михайлов!
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Незабавна оставка на треньорчето с тежкия характер, което не пусна в игра единствения креативен халф Марселиньо и игра със зонова защита от защитници които за първи път играят заедно. По-слаб шведски отбор от тоя аз не съм виждал но те за разлика от нас имаха треньор да им даде правилни указания. Па и не е сложел на пейката Тойвонен и Линдельов.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пич, къде се натресе и ти да се занимаваш с тия некадърници! От целия отбор, заедно с резервите, горе-долу стават 2-*** играчи! Закривайте цирка, махнете Перукан, засилете школите и действително подбирайте талантливи деца, а не деца на наши хора. При тези предпоставки можем и да отлепим от дъното след десетина години.
19
0
 
8
 
! Отговори
Котков преди 7 години
Със стоене по чалготеките и с поп-фолк мърлите на коленете не можеш никакви поуки да си направиш,тренер!
18
1
 
20
 
! Отговори
оффх преди 7 години
По-добре да нямаме национален отбор,от колкото да се излагаме така.Първо наптавете школа за млади играчи и да се избират не след заплащане на големи суми и на кой е детето ,а как играе . и тогава направете отбор от играчи. СРАМ И НЕ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ ВЕЧЕ ДОСТА ГОДИНИ
17
0
 
14
 
! Отговори
asd преди 7 години
Все така губим мачовете за 4-5 минути, в останалото време удари към вратата 20:3 в полза на противника... Добре че този път вратаря и Божиков спасиха няколко гола с лъвски прояви. Първото полувреме повечето играчи се бориха добре, но пак бяхме по-слаби. Мисля си че много повече агресия от това не е възможно. Каква агресия иска още тренера - да се избият ли?
16
1
 
17
 
! Отговори
men преди 7 години
Щял да извлича много поуки... ***. Поуката е само една и тя е общоизвестна - за нищо не ставате.
15
0
 
20
 
! Отговори
Опулев преди 7 години
Гледаме напред,гледаме напред....
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахааа, това било контрола, за да си извличаме поуки.Аз па седнах и да ги гледам.Другия път, като тръгнат на контрола да не забравят да върнат премийките раздадени на бездарните ни манекени по терена и големите шефове по скамейките.Без значение кой е треньора, важно е само едно да може да втълпи на жалките ни футбалери - и да губите, трябва да го направите ДОСТОЙНО! Дори смотаните "македонци" загубиха по-достойно от нашите глезльовци, колкото и да не ми се иска да го кажа.
13
0
 
22
 
! Отговори
Смеееееех преди 7 години
Хахахахааа не ми се мисли като гости на Люксембург какви ни чака с тия куци коне.
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сме сменяли треньори,махайте всички тези *** от националния като се почне от вратаря на който за пореден мач му вкарват смешни голове от малкото наказателно където той трябва да е цар и се стигне до последният инвалид на резервната скамейка. По добре пуснете деца на по 16-17 години,колкото могат децата толкова поне да им се радваме. Защото нещата не са зле от вчера,когато играеше ,,великата'' тройка,какво? Класиране на 1 европейско и нищо.Участие само заради участието а резултати нула.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите се бориха като лъвове тичайки напред-назад до края на силите си, но не може един селски отбор да победи примерно Барселона.
10
0
 
19
 
! Отговори
Градация преди 7 години
значи ако се раздават всичките 11, ще паднем само с 2:0

Спонсорирани публикации