Шведите разпускат с пица и бира след боя над нас

Празнували скромно – в съблекалните на терена
11 окт 2016 13:07,
15
Шведите разпускат с пица и бира след боя над нас
Снимка: Reuters, архив

Пица и бира. Това е наградата за футболистите на Швеция, които постигнаха класическа победа над България в мач от световните квалификации.

Още по темата

"Усещането да дебютираш за националния отбор е фантастично. Благодаря за хубавите отзиви", написа Виктор Линдельоф в Twitter, цитиран от "24 часа".

Той публикува и снимка от възстановителните процедури на шведските футболисти след мача с България. От нея се вижда, че за награда играчите са получили разрешение да се поглезят с пица и бира.

"Празнувахме в съблекалнята. Хапнахме пица, пихме бира. Това е в реда на нещата, особено след такава голяма победа", обясни капитанът Андреас Гранквист пред шведски медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Върбан преди 7 години
Нашите празнуваха с ШАМПУАНСКО .
11
0
 
6
 
! Отговори
... преди 7 години
Бре вие ко искате да кажете сега, че наште "лъове" не са празнували бре!? Аааа, че те кат са безделници да не мислите, че са без празници бре! Че те са празнували преди мача, даже 15-те минути през които гледах мача, изглеждаха като, че ли са на банкет, и с 102,4% сигурност са празнували и след мача! Но пък за сметка на това след връщането им в БГ как ше празнуват! Малиии!!! *** дано пак отворят sin city, че тогава да видим нии как "лъовете" могат да празнуват, ей!
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седнали на шведска маса.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение кого са победили, просто шведите са много скромни.и сдържани хора. И срещу Франция да беше , пак щяха да празнуват с пица , най-много да отворят едно шампанско, и то ако е по време на Първенство. За тях е важно да си свършат работата, така са възпитани. После ще кажат едно скромно Tack så mycket! (Благодаря ) и няма да надуват фанфари до небето, че са победили. Не си падат по гръмките изказвания: )
8
2
 
14
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Що, пък наще да не би да са останали на сухо :)
7
1
 
15
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Защо ли да организират пък чак празненства.Победили са може би най-посредствения европейски отбор,а не Испания или Франция.
6
1
 
16
 
! Отговори
гфйгфй преди 7 години
Трябва да има профсъюз на играчите и всички играчи да бойкотират националния,по примера на Матей Казийски във волейбола,но как да стане работата?Бе з да изпадам в подробности...........На пръв поглед си изглежда като предателство и анархия,но и във волейбола ,където бехме сила и във футбола,където Чичовото поне постигаше задоволителни резултати ,работите на по-зле отиват,да не говорим за д-вата...............
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми нормално, след шведска тройка, трябва да се подсилят)
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък като прочетох заглавието си помислих, че за нашите кафяви шведи става дума.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мноооооооооооооооооого сме жалки! Къде сме тръгнали!?
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз откакто се помня шведите все с 3 безответни ни изпращат. Това ли е шведска тройка?
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължаваме напред.Лапането на държавни пари няма край.