СДВР предотврати сблъсък между агитките на Левски и ЦСКА

Фенове на червените хвърлиха факла във ВИП ложата на стадиона
Обновена: 15 окт 2016 20:18 | 15 окт 2016 19:45, Анисия Иванова
16

Снимка: Булфото

След края на мача двете агитки - на Левски и ЦСКА направиха опит на пистата да се срещнат. След бързата намеса на полицията предотвратихме физически сблъсък. Това каза за "Фокус” ст. комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

"След края на срещата има едно задържано лице, което е обиждало и нанесло удари на полицай. Общо задържаните са 19”, уточни ст. комисар Маринов.

Още по темата

По думите му футболните фенове вече са напуснали стадиона. "Освен това има записани лица, които не са задържани, но процедурата е такава, че в момента се установяват. Работата все още продължава. Има екипи абсолютно навсякъде в столицата. В момента патрулират, тъй като групи от фенове се разпръсват в различни посоки. Това ще остане така, докато се нормализира изцяло обстановката”, увери шефът на СДВР.

Собственикът на "Левски" - Спас Русев бе изведен с полиция от стадиона, след като фенове на ЦСКА хвърлиха факла във ВИП ложата, където бяха разположени всички ръководители на "сините", съобщи bTV.

Началото на второто полувреме на мача започна с хореография на "червените". Те запалиха факли в секторите "А" и "Г", но една от тях бе хвърлена директно към ложата с шефовете на "Левски".

Няма информация за ранени, но след инцидента органите на реда бяха заградили ръководството на "сините", а Спас Русев бе изведен незабавно от стадиона.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: футболЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как на нито един милиционер не му хрумна идея някаква, как да защити гражданите от обезумялите гамени?
11
1
 
2
 
! Отговори
спонтанен възторг преди 7 години
"Фенове на червените хвърлиха факла във ВИП ложата на стадиона..."това, че са уцелили собственика на "Левски" с горяща факла не е терористичен акт!
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес центъра на София беше затворен заради марш на по-малко от 20 ***, които носеха шалчета и врякаха на жълтите павета. Загубих над 40 минути с колата, търсейки обиколни маршрути.Ако *** от агитките искат да правят такива простотии в бъдеще, нека да платят предварително времето на хората, опитващи се ра свършат някоя работа.А ако се изтрепят на стадионите преди това - още по-добре.П.П. Само не разбрах милицията за какво беше - кой беше платил да тормози половин София?И колко?
9
5
 
25
 
! Отговори
-- преди 7 години
Каква хореография ,какви пет лева бе .*** наречени ,,фенове,, и на двата отбора са за затвора.Тея *** не са отишли на мач а на война -бомби димки ,факли.Кой нормален човек би отишъл там ,а пък недай си боже да е с детето си.Истината е ,че като няма държавност няма и спорт-то какво ли вече остана нормално в тая ,,държава,, .
8
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5 имаш пред вид Уефски нали , ББ винаги е твърдял че е заклет уефскар
7
11
 
14
 
! Отговори
фен преди 7 години
Разберете ни и нас мъката ни е голяма по покойния цска трудно се вика Чавдаретрополемикре ле-е-е оле
6
2
 
40
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Не мога да разбера защо се харчат средства и сили за да се озаптят една група *** независимо от цвета на отбора . Да им се определи едно място където да се млатят и трошат и когато решат ,че най-после са разрешили спора кой е по-велик оцелелите срещу солидно заплащане да бъдат "обгрижени" от полицията и въдворени за лечение първо в лудницата и после ,ако има смисъл в нормална болница.
5
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отбора на премиера с мутренски ицепки, нищо невиждано.
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Премиера си направи отбор, сега да си го оправя.
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утайката на обществото на едно място.
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***.......вместо да се срещнат на Лъвов мост вечерта,те тъпанарите тръгнали през деня на стадиона.................
1
9
 
11
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ето благодарение на невероятното жонглитане на г-н ПРЕМИЕРА с органите са предотвратени гнусни сексуални извращения между групи международно признати учени и литерати носители на хилядолетни цивилизационни практики....