Ботев взе битката за Тракия в мач със седем гола

Трагична защита опропасти двубоя за Берое
Обновена: 16 окт 2016 19:41 | 16 окт 2016 19:35, Красимир Ангелов
7
Ботев взе битката за Тракия в мач със седем гола
Снимка: БТА

Ботев Пловдив победи с 4:3 като гост Берое в страхотен мач от 10-ия кръг на Първа професионална лига.

За домакините 3 гола заби завърналият се в отбора Жуниор Мапуку, но те не бяха достатъчни заради трагичната игра на "зелените" в защита.

Така възпитаниците на Николай Киров постигнаха първи успех над съперника в шампионата от повече от 21 години след смела игра и голове на Косоко, Неделев на 2 пъти и Жоао Пауло.

Берое пък допусна трета поредна загуба в елита и вече няма победа в четири последователни срещи под ръководството на Александър Димитров, който вече тотално загуби доверието на феновете на отбора.

Подробности за срещататa четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
31
 
! Отговори
Смешник преди 7 години
Какво е това нЕма мое нЕма твое? Колкото е твой този посредствен отбор, толкова е и на всеки дру данъкоолатец. Даржавната хранилка е най-сладка.
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко ли беше коефициента за 3:4. Хммм мирише!
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно футболистите на Берое се надъхаха от ултиматума на ръководството към треньора на Бойко и пускаха голова, а Мапуку явно не е разбрал, а пък и той много уважава леките жени. Сега да видим дали ще си спазят обещанието да го махнат!
2
2
 
39
 
! Отговори
Морски до 1 преди 7 години
Е, щом не си ги чувал, сега поне ги чу кои са Ботев. Че са смешни, смешни са канарчетата , ама вие явно сте по-смешни, щом и ние ви бихме като гости преди два кръга.
1
12
 
36
 
! Отговори
НЕМА МОЕ НЕМА ТВОЕ преди 7 години
Какви са тия Ботев бе? Виждате ли ги само как са облечени, в жълто, като жълтурковци! Защо им казвате, че са от Тракия? Има ли някой, който не знае какъв е цветът на Тракия? ЗЕЛЕНО! И на знамето на България го има зеленото, заради Тракия! В средата!НЕМА МОЕ НЕМА ТВОЕВСИЧКО Е БЕРОЕ!