Мане гарантира: Ще ударим Манчестър Юнайтед!

Нападателят на Ливърпул е сигурен в победата довечера
17 окт 2016 12:52, Друми Георгиев
3
Мане гарантира: Ще ударим Манчестър Юнайтед!

Нападателят на Ливърпул Садио Мане е сигурен, че той и неговите съотборници ще постигнат победа в тазвечершното дерби с Манчестър Юнайтед. 

"Ние ще победим Манчестър Юнайтед. Разбира се, че го мисля. Всички го вярваме. Ще го направим", отсече Мане пред английския вестник "Телеграф".
 
Снайперистът на мърсисайдци, който вярва в шестата поредна победа на своя тим във всички турнири, не съжалява, че е отказал на "червените дяволи" през лятото на 2015 година.
 
"По онова време имаше интерес от няколко клуба, но тогава не бях направил своя избор. Тогава не мислех за друг клуб, освен за Саутхемптън.
 
Този интерес към мен ми даде голяма увереност на терена и ме накара да си повярвам. Роналд Куман не беше доволен от слуховете, защото искаше да остана. Тогава не чувствах, че е дошло времето да си тръгна.
 
Говорих с него и му казах, че ще остана. Това беше решението ми. Исках да остана в Саутхемптън. С Ливърпул беше различно, защото тази година чувствах, че е дошъл моментът за промяна. И се радвам, че ще изляза срещу Манчестър Юнайтед", добави Мане.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
еврофутбол гарантира преди 7 години
Юнайтед ще бие
2
1
 
4
 
! Отговори
wrsgt преди 7 години
Юнайтед ще ти обърнат гЗната дупка с розовото навън, смотан маймун! Златан Ибрахимович ще ви обърне с хастарите навън! Лууззъри
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кой нормален гледа как някви черни хора гонят бяло нопка на няква ливада