Спас Русев на два пъти канил Мъри да се върне на Герена

Специалистът обаче остава в Астана. Поне до Нова година
25 окт 2016 10:00,
7
Спас Русев на два пъти канил Мъри да се върне на Герена
Снимка: Reuters, архив

След като стана собственик на Левски в края на август, бизнесменът Спас Русев е имал два разговора със Станимир Стоилов в София, твърди "24 часа".

Новият "син" бос бил посъветван от приятеля си и бивш шеф на "Герена" Георги Марков да върне на треньорския пост Мъри още преди встъпването си във владение.

При първата среща се отворила съвсем реална възможност Стоилов да поеме отново любимия си Левски, и то още през есента.

Причината била значително забавяне на плащания към специалиста от работодателя му Астана. След това обаче ситуацията във вървящия към трета титла на Казахстан поред под ръководството на българина клуб се нормализирала и той получил всичко дължимо.

Затова при втората си среща със Спас Русев Стоилов обявил, че има действащ договор с Астана до края на годината и ще го изпълни.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Мъри му платиха собственото тегло в злато азерите. Айде да взимат Овчия в ДС обора и да мълчат! Даже и той дали ще се навие?
5
2
 
3
 
! Отговори
Ко речи? преди 7 години
И...на кого му пука от тази "новина"?
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя Мъри верно че е ***, ама чак толкова голям *** едва ли е! Както чухме от Люпко новия измислен бос първата му работа е била да спре някои предварително договорени възнаграждения. Демек работата пак ще е "пари нема действайте".. Играчите му ги праща някой с парашут.. Изобщо типично бай ганьовска работа.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През крив макарон
2
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
И сега е виновен ,защото не иска.
1
0
 
19
 
! Отговори
шаламонто тоягата преди 7 години
Забавили му заплатата, дрън, дрън! На ръце го носят там Мъри и защо му трябва да се връща тук в блатото наречено БФС. Този тн бизнесмен /бившо ченге/ ще иска да му плаща по нашенски и ще го кара да работи с пишман футболисти, вчера слезли от дърветата. На същата страница някакъв пишман специалист обяднява как в БГто щели да работят инженери от Тунис. Нещата са прости: ПЛАЩАЙТЕ!

Спонсорирани публикации