Прецакаха Кобрата, бой с Джошуа – няма да има!

Имал потенциални опоненти, но българинът не е сред тях
27 окт 2016 12:14,
21
Прецакаха Кобрата, бой с Джошуа – няма да има!
Снимка: Reuters, архив

Кубрат Пулев отпада като вариант за съперник на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа, съобщава "България Днес".

Кобрата се надяваше да се дореди до мач с носителя на пояса на Международната боксова федерация (IBF), но за негово съжаление потенциалните противници за боя на британеца на 10 декември са други.

Лошата новина дойде, след като американската телевизионна компания "Шоутайм" потвърди излъчването на галавечерта. От тв гиганта обясниха, че мениджърът на световния шампион Еди Хърн е съобщил имената на тримата потенциални съперници - Ерик Молина, Дейвид Прайс и Брайънт Дженингс.

В момента текат преговори с трима, като най-близо до среща с Джошуа е Молина. Дженингс пък е съотборник на Пулев в отбора "Зауерленд" и вече открито предизвика световния шампион. Джошуа трябваше първоначално да се бие с Владимир Кличко, но украинецът отново се обяви за контузен и срещата пропадна.

Кубрат Пулев все пак може да стигне до мач с непобедения досега Джошуа, тъй като е претендент №1 за пояса му и според правилника трябва да получи шанс да се бие с него най-късно след една защита на титлата от страна на британеца. Дотогава Кубрат Пулев ще се опита да уреди мач в зала "Арена Армеец" на 3 декември, където да защитава европейската си титла. Съперник все още няма.

Същевременно легендата Джордж Форман прогнозира, че Джошуа може да стане един от най-великите боксьори в историята.

"Антъни притежава всички умения, за да стане един от най-великите - каза бившият пастор. - Но в мач с Владимир Кличко той може да загуби заради прекалена самоувереност и подценяване. Джошуа има страхотен ляв прав, отлични комбинации и е спортист, когото харесвам да гледам."

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
zzk преди 7 години
https://youtu.be/ybMpSms7oCA17 мача, 17 нокаутафондация "Здраве За Кобрата" (ЗЗК) събира пари за медицинските грижи на Кубрат Пулев след мача Пулев - Джошуа, който ще се проведе след 1 год.кората вече отказал евентуална среща с Джошуа
18
1
 
2
 
! Отговори
РККА преди 7 години
Кобрата е вече на години и явно му хареса как прибра едно милионче срещу Кличко за 5 рунда на ринга и сега предпенсионно иска да си осигури спокойни старини....ПП.за изхода от срещата никой не си прави илюзии...и все пак успех Кобра....
17
5
 
7
 
! Отговори
тик так преди 7 години
Ех ама това е вече престъпление все се измъкват от кобрата.Колко години трябва да чакаме за да го видим пак по телевизията как ще избухне и с надута кратуна да повтаря като програмиран продължаваме на пред , продължаваме на пред
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нашият не е готов за среащ от такъв голям калибър. Досега се е срещал с Устинов - торба с лой, Томпсън и М.Харис - пенсионери, Кличко, който го преби, слабаците Ариас и Перкович, средняка Димитриенко, който не носи бой.Трябав му силни спаринг -противници като Джошуа, Стивън Бърмейн, поветкин, само така ще се научи да се бие.на този етап за него е по-добре за дащитава европейската титла, вместо да атакува някое от големиет световни титли.
15
2
 
11
 
! Отговори
Бахура преди 7 години
Силен мач може да стане между AJ и Дионтей. Тия двамата в момента са топ ниво. Пульо по-добре да не се слага между шамарите. Това не са *** в БИАД.
14
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как са го прецакали, като са му спасили живота!
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трябва да почерпи, отървал е боя
12
3
 
11
 
! Отговори
MMM преди 7 години
Уф, отдъхнах си :). Съжалявам, не се определям като хейтър, обаче мисля, че нашият извади голям късмет. Трябват му повече смислени срещи преди да стигне това ниво. Гледал съм му последните 20-на мача и не мисля, че имаше друг смислен противник, освен Кличко, който нека си говорим истината, също се уплаши. Въобще, стилът му е малко аматьорски, който прави смисъл само ако си два пъти по-бърз от противника. Джошуа не е в тази графа....Непрофесионално мнение, с което не задължавам никой :)
11
1
 
9
 
! Отговори
бай Х преди 7 години
и по добре за него все пак не е на 27
10
1
 
15
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Всички се крият от Джошуа щото знаят какъв лабут ги чака на ринга. Пулю не прави изключение.
9
1
 
8
 
! Отговори
хаха преди 7 години
НАПРЕД
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължаваме
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЛИЧКО СЕ ОТКАЗА САМ - ШУБЕ ГО Е. МНОГО БОЙ ИЗЯДЕ ОТ ФЮРИ
6
1
 
11
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Ех значи, аман вече! Голям рев, голямо уговаряне, много приказване и накрая всеки се отказва, а дали изобщо се е навивал... Пари ли са, интереси ли са, какво ли не беше, каква е тази смешна тежка категория, по-зле е и от кеча. Явно и тази година хубав мач няма да има!
5
1
 
19
 
! Отговори
Ханс преди 7 години
Никой не е прецакал Пулев, просто той като мишка се ската. Имаше шанс. Сега ще се бие с някой изпаднал пияница, и ще е голям герой.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, бил "кобра" смока смешен
3
5
 
7
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Тоя Форман май го клати съспенса!?!джошуа, може и да е добър ама чак пък велик!?
2
0
 
14
 
! Отговори
Иван преди 7 години
И по добре...
1
4
 
23
 
! Отговори
Дъро преди 7 години
Лелеее,къв късмет извади тоа ...Оня чеше първо да го потроши и после да го убие...