Кобрата пожела да се бие за световна титла в София

Може следващият му противник да е Антъни Джошуа
4 дек 2016 08:25, Петя Славова
124
Кобрата пожела да се бие за световна титла в София
Снимка: Булфото

Кубрат Пулев пожела боят му за световната титла, който вероятно ще е следващият в професионалната му кариера, да е отново в София.

Още по темата

Българският боксьор отказа Нигерийския кошмар Самюел Питър след три рунда пред препълнената зала "Арена Армеец" в София и получи пояса на Интерконтинентален шампион на WBA.

Възможно е следващият противник на Пулев да е Антъни Джошуа, който е смятан за един от най-силните боксьори в момента, пише "24 часа".

Кобрата уверено вървеше към победа с нокаут срещу Самюел Питър, когато нигериецът с американски паспорт реши да се откаже под предлог, че си е контузил ръката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този селчо, не знам от кого наречен Кобра, се е вживял в национален герой. Той и брат му са чалга-боксьори, герои по дискотеки, където бият пийнали пуберитети но винаги ходещи с една тумба побойници. Кличко му даде добър урок, разби му наглата мутра. Като е толкова добър защо не се качи срещу Джошуа? Защото шубето е голям страх!
95
4
 
7
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Знам само че всички ако си вършехме работата като Кубрат щяхме да сме отново Швейцария на Балканите . А сега - *** , Сноби , Комплексари и Безродственици . Комплексари ли казах ? Не всички слава Богу !
94
2
 
4
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Джошуа и Уайлдър до момента са пребили една камара бивши общи работници и охранители,да съберат един куфар с колани да ги защитят десетина пъти и тогава да се хвалят,впрочем те в страните си не са още признати за много големи тука май има много врачки.
93
3
 
20
 
! Отговори
ПП преди 7 години
Този цирк беше срам за бокса!!! Да разбиеш лицето на босксьр, който за последните 5г. е играл 4 мача?! И явно не е в никак добра форма.. СРАМ! Същото се отнася и за Тервел, хърватина беше асолютен пухльо мазничък... СРАМ!!!! Жалко за бокса, и за всички наивници дето висяха цяла вечер с надеждата да гледат професионален бокс!!!
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще се радвам да го гледам срещу класен противник,все пак противника определя силата му,не толкова победите,въпреки,че и те са радващи
91
2
 
27
 
! Отговори
www преди 7 години
ДО СЕГА НЕ СЕ Е СРЕЩАЛ С ИСТИНСКИ БОКСЬОР . ОСВЕН КЛИЧКО..
90
2
 
10
 
! Отговори
зрител преди 7 години
Как да обичаш България като не излъчва мача по националната телевизия в услуга на мафията
89
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоо, БХК, вижте снимка номер 2, и я копирайте за доказателство в съда как развилнял се националист гербаджия, приятел с премиера в оставка Бойко Борисов, яростно удря право в лицето безпомощен възпълен черен човек, които с нищо не го е предизвикал, а напротив, подлъган е от организаторите, че това ще е бенефисния му мач! Отвратително поведение на нашия боксьор, явно забравил мача си с Кличко, че никак не е хубаво да ти разкрасяват лицето, когато противника ти е 100 пъти по-добър от теб! Срам!
88
4
 
7
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Пък този Тайсън дето всички бълнуват и печално известен със уникалната си простотия и глас на мики маус,бие само двама залязващи великана в бокса по -възрастни от него с по 10 години,а в мачовете му срещу Холифийлд и Луис естествено е брутално изнасилен.
87
4
 
5
 
! Отговори
САМО БАЙ Х преди 7 години
На всички тролещи им пожелавам Бойко Борисов да дойде на власт.
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Току що по CNN съобщиха, че активисти на международното движение Black Lives Matter/ Животът на Черните Има Значение (произхождащо от афро-американската общност, които водят кампании срещу насилието и системен расизъм към чернокожите), ще съдят във Европейския Съд по Правата на Човека в Страстбург, Team Sauerland и Кубрат Пулев за грубото физическото насилие над техния сънародник в бенефисния му мач!
85
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пулев и Андреа - някак си си отиват върхът е Пайнер Шоу !
84
1
 
13
 
! Отговори
тъп сляп Българин преди 7 години
Андреа сега да направи концерт в същата зала - ще събере и тя толкоз наивници !ах ха ха ха ха
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тва да смяташ Българина за БАЛАМА - ей това е за световна титла !
82
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОБРАт, ако беше истински мъж и джентълмен, трябваше още в първата минута на мача да се откаже и да се поклони на своя противник със славно минало (бивш световен шампион и когато беше в разцвета на силите си три пъти повалял Кличко в нокдаун), за да бъде присъдена служебно победата на нигериеца! Така се прави бенефис на бивш световен шампион! А, нашият юнак се възползва от наднорменото тегло и хипертонията на Питър и продължи да го налага безмилостно. На умряло куче, всеки може нож да вади!!!
81
1
 
17
 
! Отговори
лупи преди 7 години
По колко са платили тези 15 000 за коледния цирк?
80
1
 
9
 
! Отговори
GORUPSO MADAN преди 7 години
Търсим яки момчета за разбиване на камъни!
79
2
 
6
 
! Отговори
трол преди 7 години
С победата си Пулев - обърна фантазията на Кличко и Джошуа за БОКС - треперят от страх ??????????????????????????????????????????
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кличко ще дойде в България - естествено че ще се съобрази с Пулев !ах ха ха ха ха ха ха
77
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С победата си Пулев предизвика мощен гъ.зобрък на хейтърите.

Спонсорирани публикации