Уникалните Harlem Globetrotters идват и в София

Зрителите в Русе и София ги очаква истинско баскетболно шоу
1
Уникалните Harlem Globetrotters идват и в София
Снимка: Loud Concerts

Преди няколко седмици бе обявено гостуването на Harlem Globetrotters в Русе, а сега Loud Concerts има удоволствие да обяви и шоуто им в столицата. Спектаклите на супер впечатляващите спортисти са в зала Арена Русе и зала Арена Армеец в София, съответно на 3 и 4 юни 2017 година.

Датите у нас са част от световното турне на Harlem Globetrotters, което стартира на 26 декември и продължава през следващата година. Обиколката включва над 250 дати в Северна Америка, както и 30 страни по света.

Билетите за шоуто в София на 4 юни влизат в продажба от днес, 7 декември, в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Цените са от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Ден преди това Harlem Globetrotters са в Русе, а билетите вече са в продажба в Eventim на цени от 15 до 35 лева.

Globetrotters наскоро отбелязаха 90-та си годишнина с натоварено турне, по време на което провъзгласиха папа Франциск за деветият почетен член на Harlem Globetrotters в историята на отбора.

Представиха се на Седмицата на модата в Ню Йорк, стартираха инициативата Great Assist наред с известната американска тв звезда Робин Робъртс, с обещанието да разпространят 100 милиона усмивки през следващите 10 години, разбиха девет световни рекорда на Гинес и ремиксираха легендарният химн на отбора "Sweet Georgia Brown", с помощта на носителят на Грами продуцент и автор на песни Teddy Riley.

По време на световното си турне през 2017 г. в звездният отбор ще участват Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard и Cheese Chisholm, а дамската част ще бъде представена от TNT Lister и Ace Jackson.

Globetrotters е единствено по рода си развлекателно шоу в света. Всяка игра представя магическо владеене и майсторство с топката, невероятни забивки, хитри подавания, забавни комедиини моменти и неподражаема обратна връзка с публиката.

Шоутата в Русе и София са с начало 20 часа. След края на игрите, звездите от Globetrotters ще раздават автографи и ще се снимат за спомен с феновете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
дедо гоще преди 7 години
Там сме...

Спонсорирани публикации