Антъни Джошуа увърта за мач с Кобрата

След Кличко ще трябва да се справим и с Пулев, каза мениджърът на британеца
20 дек 2016 11:37, Веселин Коларов
8
Антъни Джошуа увърта за мач с Кобрата

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн потвърди, че ако британецът иска да запази световната си титла на IBF, той ще трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев. До мач между двамата ще се стигне в края на лятото на 2017-а, но само при две усло­вия. 

Първото е настоящият шампион на международната федерация да запише 19-ата си поредна победа, което оз­начава и да нанесе четвърта загуба в кариерата на Влади­мир Кличко. Двамата ще се из­правят един срещу друг на 29 април на стадион "Уембли". Битката ще е за пояса на Джошуа и за вакантните та­кива на WBA и IBO. Първите билети за нея вече бяха пусна­ти в продажба и изчерпани за по-малко от час. На трибуните ще има 90 хиляди, след ка­то лично кметът на Лондон одобри цифрата.
 
Второто е свързано с жела­нието на британеца да бокси­ра със задължителния претен­дент, какъвто е Кобрата. Ако Антъни иска да се срещне с българина, то такъв мач ще има. Ако обаче няма намере­ние да се качи на един ринг с него, това ще означава и овакантяване на титлата, а Пулев да боксира за нея срещу следващия в ранглистата на IBF.
 
"Кубрат е официалният претендент, така че след Кличко ще трябва да се раз­правим и с него. Ще видим обаче дали ще го направим или не. Определено искаме да запазим титлата, но ще гово­рим за него едва след като спечелим на 29 април", сподели Еди Хърн, цитиран от "Тема спорт".
 
Мениджърът отново даде да се разбере, че приоритет за Джошуа след мача с Влади­мир ще бъде сблъсък с Дионтей Уайлдър. Остава отво­рен въпросът дали Антъни ще тръгне към американеца преди да направи задължителна защита с Кубрат, или първо ще избере да се срещне с интерконтиненталния шам­пион на WBA.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
5
 
! Отговори
Кукар преди 7 години
Не гледам бокс и почти не се интересувам, но случайно попаднах на извадка от мачове на тоя Дионтей Уайлдър - абе този е пълен изверг, много лошо бие и налага, почти не могат да му окажат съпротива. Човекът е много голям психопат и бие на убиване - почти колкото вуйчо ми едно време като милиционер на село :))))
5
3
 
11
 
! Отговори
асд преди 7 години
боксьор като джошуа едва ли ще си губи времето със *** като кубрат, плюс това веднъж вече му предложи, но според нашия било несериозно да се провежда мач за титлата само за 3 месеца
4
2
 
13
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Пфу да ви имам заглавието ще излезе ,че го е страх по скоро не виждат смисъл да се хаби с нашия интереса клати фе$a за жълти стотинки това никога няма да стане.
3
3
 
6
 
! Отговори
бокс преди 7 години
Ако бие Кличко и вземе WBA и IBO нищо чудно да се откаже от колана на IBF за да може да се бие с Уайлдър един мач с американеца ще му донесе минимум 20 милиона цяла америка ще ги гледа,ако пък рискува с нашия да лапне най много 4-5 милиона и не се знае дали ще бие,всичко е пари в профи бокса а като става дума за най тежките шампиони за много пари.
2
2
 
23
 
! Отговори
Кютек преди 7 години
За Кобрата само добро мога да кажа, но това момче Джошуа е брутален... няма нищо общо с последния дебел противник на Кубрат, ако и победи Кличко... това "продължаваме напред" ще го чуем още веднъж.
1
13
 
34
 
! Отговори
Фен преди 7 години
По - смешно заглавие не бях чел скоро тука - "увърта", какво да увърта. Ще увърти Пулю още в първия рунд. То не беше ***, Пироня, сега и Пулю.