Легендата Христо Бонев получи инфаркт, оперират го

Лекар пристига по спешност в Пловдив за операцията
15 яну 2017 17:26, Красимир Ангелов
36
Легендата Христо Бонев получи инфаркт, оперират го
Снимка: Булфото

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев е получил инфаркт. Той е хоспитализиран в клиниката по кардиохирургия на УМБАЛ "Свети Георги".

За спешната операция от столицата специално е пристигнал водещият кардиохирург на България професор Генчо Начев. Той ще постави 2 байпаса на Зума, съобщава "Марица".

На този етап няма категорична информация за състоянието на легендата, но по първоначална информация прогнозите за оздравяване са добри. Христо Бонев има 98 мача с националната фланелка, от които 42 с капитанската лента.

Рекордьор е по отбелязани голове - 48, колкото има и Димитър Бербатов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
ВЕЛИК !!!!КОЙТО ПОМНИ МАЧА С УРУГВАЙ...ТОГАВА ИМ ЗАБИ ЕДИН ГОЛ 15 МИНУТИ ПРЕДИ КРАЯ НА МАЧА.....ДАНО СЕ ОПРАВИ ПО СКОРО....
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай Боже да се оправи.
7
1
 
7
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Натоварването износва сърцето и млади футболисти на 18 имат инфаркти.-------------Звучи невероятно, но това е ФАКТ!!!!!Аз бих казал Свръхнатоварването, особенно за младите, а за хората на възраст по-полезно е умереното натоварване например - разходки чести сред природата и здравословен образ на живот!
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1За пиене, пушене и обездвижване си прав - "помагат" на сърцето. Но веичко е индивидуално, все пак. Щом и ти си го гледал заедно с Митата Якимов ония години, значи ти е ясно, че сега, на наша възраст, всичко може да се очаква. Позелавам на Зума да се възстанови бързо и за дълго!
5
1
 
16
 
! Отговори
Непловдивчанин преди 7 години
Ако БНТ е запазила в архивите си видеозапис на мача България - Уругвай, изигран на Световното футболно първенство в Западна Германия, няма да е лошо от време на време да показват гола на Христо Бонев, отбелязан около 15 минути преди края. Изпълнението на "русокосия магьосник" (така наричаха Бонев любители на футбола от Пловдив), довело до това негово попадение, навява асоциации с плонжа на Йордан Лечков 20 години по-късно, при отбелязването на победния гол срещу Германия на четвъртфинала в САЩ.
4
1
 
29
 
! Отговори
Lilito преди 7 години
Пожелавам успешна операция и бързо възстановяване.
3
1
 
30
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Велик футболист и човек!Дано оздравее бързо!
2
4
 
15
 
! Отговори
System преди 7 години
Barzo da ozdraviava i da idva pak na pluvane i sauna v mahlata!
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бонбонев се прочу със скандалите си със Стоичков и Перуката.