Велик! Гришо отнесе Гаске и излиза срещу палача на Джокера!

Димитров спечели мача си в три сета
Обновена: 24 яну 2017 13:14 | 21 яну 2017 17:55, Анисия Иванова
120
Велик! Гришо отнесе Гаске и излиза срещу палача на Джокера!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за трети път в кариерата си за четвъртия кръг на Откритото първенство на Австралия, след като се наложи с 6:3, 6:2, 6:4 над французина Ришар Гаске. Двубоят започна в необичайно късен час - 23:58 местно време, но това не затрудни по никакъв начин българина.

Още в началото на мача Гаске реализира пробив за 2:1, но №15 в схемата Димитров веднага го върна, печелейки подаването на 18-ия в основната схема. Двамата продължиха да печелят геймовете, в които сервираха, до 4:3 в полза на Димитров. Тогава българинът направи пробив на нула и няколко минути по-късно затвори сета.

Във втората част Димитров стартира мощно и направи пробив още в първия гейм. Българинът продължи да играе вдъхновено, като в четвъртия гейм спаси точка за пробив. Това явно пречупи Гаске, който допусна нов пробив в седмия гейм и след 6:2 Григор поведе с 2:0 сета.

Последната трета част започна по подобие на втората - с пробив на Димитров. Това се оказа достатъчно за него, за да спечели в три сета срещата, тъй като Гаске не намери начин да отговори на това предизвикателство.

В 1/8-финалите съперник на Димитров ще бъде узбекът Денис Истомин, който във втория кръг в четвъртък поднесе най-голямата изненада в турнира до този момент, побеждавайки шесткратния първенец в Мелбърн Новак Джокович.

Още за спорт четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
10
 
! Отговори
До 82 - Злобният сън преди 7 години
Изключително злобен, груб, некомпетентен и безсмислен коментар. Като претендирате за престъпно поведение от страна на г-н Григор Димитров, поне цитирайте текста от НК, относим към него. Мога да Ви кажа, че въобще сте на километри от данъчното право и вероятно вашият "интелектуален" изблик е плод може би на чиста злоба и завист, а може би и откровена простотия, съдейки по речника Ви. А до тениса на Григор Димитров, специалистите вече са се изказали!
71
10
 
2
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Е, точно на тоя му пука. Гледа си тениса, състезанията и живота. ***, както винаги изтървал влака. Завист. Тоя е посредствен. Най лошата черта на ***, е, че опитва да охули селянина от съседното село. Селяка от хасковските села и български е забравил:) Аз пък знам само немски. Забравил съм българският.:) искам преводач:))
70
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 87Знаеш ли льохмане, тази демокрация наистина отвори пътя на куцо и сакато като теб да се прави на отворко.Едно време си знаехте че сте балъци и си стоехте по селата а сега всеки баламурник започна да го дава разбирач.Чул си нещо за данъчно право ама не си дочул, предполагам и с тениса си на това ниво.Всъщност това е типично поведение за ***. "Експерти" сте по всичко ама неразбирате от нищо.А *** е ПРЕСТЪПНИК по смисъла на НК и рано или късно ще има последствия.
69
3
 
22
 
! Отговори
До Анонимкото 86 преди 7 години
Явно нито от тенис разбираш, нито от данъчно право! Гришо щеше да е длъжен да плати данъци в България САМО единствено ако е пребивавал не по-малко от 183 дни за съответната данъчна година. На Гришата само тренировъчните периоди извън страната са повече от 6 месеца, а като прибавим и турнирите ще ти стане ясно , че я има месец-два да е бил в България. Така, че си направи домашното преди да се изкаваш неподготвен. Пожелавам ти някой ден да стигнеш нивото на Гришо, сериозно!
68
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 82Ей дъртак вмирисан, това че си на 67 не те прави по-малко ***.А че гледаш тенис нито те прави експерт по тенис нито по каквото и да било друго.Срамота е че живота ти е отминал а си останал все така *** колкото си бил и в началото.Не ми дреме за ***-"гражданина на света", нито къде какво "може" да си купи.Не аз отворих темата за килера в който се прави че живее.Но едно е СИГУРНО!!Не си е платил данъците в България и това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!Разбра ли бе дърт кал_ъф!?
67
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 83За теб може и да "приключва" но за правораздавателните органи от там започват нещата.Не давай мнения за неща за които не си компетентен.
66
0
 
32
 
! Отговори
Фен преди 7 години
До Горд БългаринТочно казано, господине! И на ме ми омръзна да го плюят и да му броят стотинките. Това момче тръгна от нищото и за мен е радост и удоволствие да го гледам какво постигна! Дай Боже поне няколко деца да се поучат от него, а не от чалгарията и мързела, които за съжаление господстват у нас.
65
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Г-жа Е.Масларова 68Слушай *** парцалетино, не твоя работа как се харчат парите в бюджета и кого храняттези пари. А Мришо е задължен да си плаща данъците в България.
64
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 78Сельо, хайде не се прави на отворко, а!?Това че идваш от нивата се вижда от километри а че инфото ти за колибата на *** в Монако е от "Една жена на пазара каза" е видно.Изобщо си толкова смотан, че ми е гадно да ти чета селските брътвежи.Пак ти повтарям, тоалетната ми е по-голяма от килера в който се прави че живее *** в Монако.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 67Коефициента за Истомин е 5'5 но и за мача с Ноле коефициента му беше 10 а видя какво стана.Всъщност днешният Гаске беше бледо подобие на това което може.
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 73в тениса доходите са ясни в всеки турнир,няма го това българското аз взимам 800 лв заплата ама работодателя ме осигурява на 460.Не мисли, че правилата на които си свикнал в България, важат за цял свят.
61
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Г-жа Е.Масларова 68Ало Минке, не се прави на умна!*** ДЪЛЖИ данъци в България и селските хитринки с резидецията в Монако не минават!Укриването на данъци е сериозно престъпление и рано или късно *** ще стане клиент на прокуратурата.Само въпрос на време е.
60
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само дето не трябваше да вика на съдията "ФИС ИС бул.ши.т":-)))))Иначе браво, показа мъжка игра!А коментаторите на Евроспорт се извиниха от негово име Хохохо
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Григор е взел нещо и от французите (от престоя във френската академия) - апетита му идва с яденето. Все по-голям да му е "апетита" и да "яде до края на пиршествата" ! Казвайте Амин!
58
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако задържи нивото Истомин няма да е проблем и после идва тестът. Ако го мине значи нещат са постоянни вече. Успех
57
3
 
34
 
! Отговори
Горд Българин преди 7 години
БРАВО ГРИШО! ТИ СИ ВЕЛИК!!!Гледах мача и съм възхитен от играта на Григор и най-вече от израстването му като тенисист! С него можем само да се гордеем, но ме е срам от дребните душици от коментарите по-долу, на които им избиват комплексите като младежки пъпки. По-добре замълчете, завистници и неудачници! Още веднъж - БРАВО на това момче от Хасково!
56
2
 
31
 
! Отговори
Г-жа Е.Масларова преди 7 години
***,не е работа на магарето да се интересува къде си плаща данъците Г-н Григор Димитров.Той си има компетентни хора,които се грижат за това.Г-н Димитров не е длъжен да храни българските некадърни "социално слаби" човечета.И българските шведи също?
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Букмейкърите дават следните коефициенти за мача Григор-Истомин Григор1.12, Истомин7.25. Те рядко грешат.
54
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-важното - да съобщят, колко пари ще вземе ! А това , че повече от два часа Централният корт в Мелбърн се огласяше от " българи - юнаци" заради Григор, естествено няма никакво значение !
53
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите имат цел, а именно смазване самочувствието на обикновения българин, вменявайки му колко е беден и по възможност да мразим и завиждаме на онези - успелите, макар и по честен начин сънародници като Григор и много други.

Спонсорирани публикации