Лудогорец би Славия, вече докосна титлата

"Орлите" дръпнаха с цели 10 точки на Левски в битката за първото място
20 фев 2017 17:05, Красимир Ангелов
9
Лудогорец би Славия, вече докосна титлата
Снимка: БТА

Лудогорец удари с 2:0 Славия на стадион "Васил Левски" и докосна поредната си шампионска титла. Попаденията в мача забиха Клаудиу Кешерю (67) и Жуниор Кишада (76).

С тази победа "орлите" дръпнаха с цели 10 точки пред Левски в битката за първото място.

Както е известно, срещата трябваше да се играе вчера, но бе прекъсната в 12-ата минута заради обилен снеговалеж  се доигра днес.

Лудогорец доминираше през по-голямата част от двубоя, възползва се максимално от положенията си, вкара два гола и заслужено си взе победата и трите точки. Така разградчани ще заминат в приповдигнато настроение за Дания, където в четвъртък излизат в среща-реванш срещу Копенхаген за Лига Европа.

От своя страна Славия не показа нищо смислено и логично загуби. "Белите" остават на незавидното 11 място с едва 21 точки.

Подробности за срещата вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
11
 
! Отговори
Схемата преди 7 години
Жалко, че Лудогорец нямат достойно опоненти. Разчитат само на импровизация в шампионска лига и лига европа. Тук трябва да играят срещу разни мало.умни пародии на бивши отбори ръководени от глу.пави ***.или и с фенове, които не знаят нищо за "великите си отбори", освен кога да ходят да се бият с "феновете" на вечния им опонент.
5
0
 
2
 
! Отговори
Левски е вечен преди 7 години
По добре фалит. И парите за школата и качествен футбол. Иначе ще изостанем драстично от Лудогорец с тези милиони дългове. Точно те имат интерес от това. Вчера представиха трите мъжки отбора на Левски в Универсияда. Два от трите отбора фалираха последните две години. И какво? Пак са си Левски.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е сега Венци Стефанов да вика, че били напудрени манекени?Зад успехите на Лудогорец има много добър бизнес план. Това не е някаква безумна инвестиция от страна на Домусчиев, а план да печели пари след 5-6 години и да диверсифицира бизнеса си. Иситната е, че ако БГ първенството не беше толкова селско Лудогорец щяха да имат повече успехи и в Шампионската лига. Колкото до коментара на номер 3: По-добре селски отбор с наемници, отколкото градски отбор със селяни.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
zavistta nyama granitsi ey maamu stara
2
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви орли, какъв ЛУДогорец. Не ни занимавайте с този селски отбор съставен само от наемници ! Видяхме що чинат на мача с Копенхаген !
1
1
 
3
 
! Отговори
Kurodrav преди 7 години
Ludogorests e zaslujeno nai klasniya otbor v bgLevskari,cskari,da si ebat maikata..ne mogat oche pone 5 godini da stanat championi v bg,zachoto chefovete mislyat parvo za parata a sled tova koto ostane za sulyo i pulyo..taka che evalla na gelosaniya,znae si rabotata i si pluye na huya i hic ne mu dreme..