Кабинетът "Герджиков" дава 5 млн. за световното по волейбол

Домакини сме на шампионата през 2018 г. заедно с Италия
7
Кабинетът "Герджиков" дава 5 млн. за световното по волейбол
Снимка: архив Reuters

5.4 млн. лв. допълнително одобри служебното правителство за провеждането на Световното първенство по волейбол за мъже у нас през 2018 г.

Състезанието е едно от най-престижните в света. Догодина шампионатът за първи път ще се проведе при домакинството на две държави – България и Италия. Планира се състезанията на най-силните отбори по волейбол да се провеждат в София, Варна, Русе и Пловдив.

Очакванията са за засилен интерес както от страна на българските зрители, така и на тези от чужбина.

България е била домакин на световно първенство по волейбол за последно през 1970 г, припомнят от правителствената пресслужба.

Допълнителните разходи за организацията и провеждането на състезанието ще бъдат за сметка на предвидените средства по централния бюджет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Ролята на Герджиков в настоящото състояние на родния волейбол е добре известна. Изобщо не се учудвам, че чрез него ще бъдат усвоени още 5 милиона от Данчо Лазаров и ко в графа "други". А за засилен интерес изобщо да не се надяват. Интерес имаше, докато Казийски, Стойчев и Пранди крепиха отбора. Сега имаме достоен конкурент на волейболните сили Албания и Македония, нищо повече. Затова и интересът е много далеч от предишния.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4 Не България няма да участва , но др. Герджиков получава от тези пет милиона два са за него . Това е да си царедворец . Крадеш като за последно .
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв му е проблема на комуниста-царист др. Герджиков . Пари няма , но за волейбола има , защото на него му е кеф. Е гати и правителството , по добре си беше без никакво правителство .
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, дават 5 милиона за разходи, а в разпределението на приходите България ще участва ли?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен трябва да изтеглят 10 млрд заем за да се финансират тези 5 млн.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Радев и др. Герджиков , затворете държавата и нищо да не работи , спрете тока , водата и всички пътища докато не се избере БСП на власт. След това назначете за началник на затвора в Белене др. Това Томов , защото това му е наследстван пост от баща му . Ура..а...а...а да живее БКП-БСП .