Матеус сравни Байерн Мюнхен с... кон

"Имат късмет във важните моменти", смята легендата
23 фев 2017 10:45, Друми Георгиев
0
Матеус сравни Байерн Мюнхен с... кон

Бившият капитан на Байерн Мюнхен Лотар Матеус е на мнение, че баварският колос си играе с огъня заради двете лица, които демонстрира през кампанията. 

Шампионите видимо не се напрягат особено в първенството, но пък в супердербито през декември буквално размазаха преследвача РБ Лайпциг, като преди мача двата тима бяха с равен брой точки.
 
Миналата седмица баварците пребиха Арсенал с 5:1 и практически се класираха за 1/4-финалите на Шампионската лига, но дни по-късно спасиха точката срещу абоната си Херта в 96-ата минута.
 
"Един добър кон не скача по-високо, отколкото му трябва", коментира пред вестник "Тагесцайтунг" Матеус специално за мача с Арсенал. Носителят на Златната топка обаче е критичен, че рязката смяна на темпото от мач на мач може да повлияе негативно на мюнхенци.
 
"Това е една игра с огъня. До момента те не се опариха. Когато дойдат важните мачове, Байерн играе добре. Сещам се за изключителния им мач срещу Бремен на старта на сезона, за домакинския мач с Атлетико, за важния мач с РБ Лайпциг, както и за срещата с Арсенал."
 
"За отборите на Анчелоти е характерно, че не винаги играят добре, но печелят важните мачове. Байерн се оставя в решителни моменти на индивидуалната си класа и късмета", добави Матеус.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари