Сърбия озадачена: Какво се случва с вегана Джокович?

Ребрата на тенис звездата се броят, няма бицепси
6 мар 2017 16:15,
54
Сърбия озадачена: Какво се случва с вегана Джокович?
Снимка: Курир

Медиите и тенис специалистите в Сърбия са сериозно разтревожени за здравословното състояние на бившия №1 в световната ранглиста Новак Джокович. Играчът отпадна от турнира в Акапулко във втория кръг от представителя на Австралия Ник Кирьос, но не това притеснява най-много привържениците му.

Видимо сърбинът е загубил килограми, а специалистите настояват, че това е в основата на слабото му представяне.

"Докато беше на върха Ноле имаше съвършеното тяло за тенисист с идеалното съотношение между килограми и височина. Беше бърз, но в същото време и достатъчно силен, за да посрещне големите натоварвания. Неговият начин за хранене обаче си взе своето и може да го забележим на снимките от последните му мачове. Никога в своята професионална кариера не е бил толкова слаб. Ребрата му се виждат, а и очевидно е загубил маса на бицепсите и трицепсите. По този начин той не може да се противопостави на конкуренцията в професионалния тенис", пише сръбското издание "Курир".

Новак Джокович сподели преди време, че е веган.

Бившият селекционер на националния отбор по тенис на западната ни съседка - Богдан Обрадович, също изказа мнение, че Ноле има нужда от професионална помощ.

"Необходим му е задълбочен анализ на ситуацията. Той сам трябва да поиска помощ. Трябва да намери корена на проблема. Трябва да подреди приоритетите си и да се справи с проблемите пред себе си", заяви специалистът пред сръбския сайт "Блиц".

Джокович продължава да е №2 в света, въпреки че този сезон не се представя добре. Той отпадна още във втория кръг на Откритото първенство на Австралия от 117-ия в света тогава - Денис Истомин.

Самият тенисист явно не одобрява постоянните въпроси за своята форма. След като отпадна от Кирьос, той напусна пресконференцията видимо раздразнен от констатация на един от журналистите, че не е в добра форма от началото на годината.

"Благодаря. Аз пък се усещам страхотно след загубата", ядоса се Джокович и излезе от залата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Сърбияджоковичвеган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Кви анаболи? Откакто съветника му е веган и му е промил мозъка и той да стане такъв е на тва дередже. Това е основната причина Борис Бекер да се махне от щаба му.
43
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чисти анаболите
42
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Балканеца като се види в някой долар и става страшно...........Откачена работа.Борис Бекер го напусна точно за това.Да си вземеш в щаба "шаман" е абсолютна ЛУДОСТ възможна само п ри много *** ЧОВЕК.Ако си номер 100 да експериментираш но когато си номер ЕДНО да "сменяш вагона" епризнак на пълно малоумие.Тоя са го гепили кришнарите........Изгореха кинтите на плескавицата.А дано и *** скоро да скочи в кереча........
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато те докопат "Spiritual Leaders" от типа на Дънов-Мънов и става ТОВА!
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гледам и вие се озадачавате
39
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може Новак дотолкова да изперка, че да стане веган . Има друга причинаДано се оправи момчето, че ми е много любим тенесист
38
1
 
18
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 7 години
е тва да си сърбин веган е се едно като да си мокър огън
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Федекпрес е намбър Уан.
36
1
 
3
 
! Отговори
Men преди 7 години
До Анонимен 39Може и да не е анорексия. Просто някои хора тук се опитват да сравяват проблемите на хората с това какъв им е хранителния режим. Човекът си има лични проблеми и му се отразяват явно физически и психически.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МенДжокович не страда от анорексия и слава Богу."Услужливи""съветници",искат да печелят на негов гръб и да пречат на личния му живот.Всеки има моменти в живота,когато слабее,или нададе малко на килограми.Ноле е цивилизован и твърде богат,за да намери,кого да пита,ако трябва.
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джокович иска да е баща,съпруг и да има свой личен живот,без да се обяснява на другите.Още по-малко на Сърбия,която преследва само слава за страната,отколкото уважение към личното му пространство и здраве.Веганството тук няма значение,той сам с помощтта на лекарите си, ще реши,дали е добре за него,илил не.Много сръбски тенисспецове се натискат да му бъдат "съветници",но на немалка заплата и да тровят живота му.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен са лични проблеми. Говореше се нещо за брака му със сръбкинята, че не са ок нещата..
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 33 точно затова казваме че Федерер вече 15 години е доминатор в тениса..Допреди 15 години никой не слагаше Сапмрас за номер 1. И оня ден когато федерер спечели 18-тата си титла от ГШ цял свят се предаде и каза- наистина този е номер 1. зАЩОТО В НАШИЯ ЖИВОТ ЕДВА ЛИ БИХМЕ ВИДЯЛИ ПО-КРАСИВА ИГРА ОТ НЕГОВАТА И ЕДВА ЛИ БИХМЕ ВИДЯЛИ НЯКОЙ ДА ПРАВИ 19 ШЛЕМА!Все едно да си мислиш, че някой ще счупи свтовният рекорд на 100 и 200 метра на Болт!
31
4
 
5
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Ноле никога не е бил веган. Просто покрай това, че имаше цьоликаля беше решил за кратко да ограничи месото, но от тогава започна да въвежда пак месни продукти. Проблемът не е това. Друг е въпросът, че тук много озлобени типове само това чакат. Като че ли няма хора, които страдат от анорексия без да са вегани. Защо си изкарвате комплексите, че нямате култура на хранене?
30
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Джокович не е веган от вече една година. Поинтересувайте се. Може да е болен, но не е веганство.
29
0
 
8
 
! Отговори
Любител преди 7 години
В този убийственно изтощаващ спорт е много трудно да си непрекъснато на върха.Освен това всичко с времето си.Гледам тенис от годините на великия Борг,три големи шлема подред и се отказа на 25,а беше в силата си.И имаше ерата на Конърс,Лендъл.Макенроу,Агаси,Сампрас и...Федерер и Надал. Това е спорт-едни си отиват ,други идват.И бъдещите млади фенове на тениса ще казват че ,,Еди..кой си" техен съвременник енай добрия за всички времена.Колкото повече си живял,повече си видял.Важи и за друг спорт
28
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психическото разстройство наречено "веганство" води до това.
27
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Джокович наисти не е на себе си от края на миналият сезон.Гледах мачовете ,не става въпрос за някаква сериозна контузия или липса на енергия.Липсва му хъс и желание.Все пак е спечелил толкова много ,постиженията му говорят сами за себе си.Действително изглежда по- слаб тази година ,но чак пък притеснително не е.
26
11
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
СПИН???
25
6
 
20
 
! Отговори
Клюкари преди 7 години
Човек да не може вече и да отслабне. Веднага някой тлъст разбирач ще му постави диагноза. Големи психолози, голямо нещо... А някой да се е замислил, че може просто да е уморен. Да носиш титла номер едно в света е нещо, което е прекрасно, но и много отговорно, а отговорността тежи.

Спонсорирани публикации