Грип повалил Гришо, но вече е добре. Готви се за червено

Тенисистът не иска да очаква нищо от предстоящите турнири
6 май 2017 13:46,
16
Грип повалил Гришо, но вече е добре. Готви се за червено
Снимка: Reuters, архив

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изпрати съобщение до феновете чрез социалната мрежа относно състоянието му и във връзка с предстоящите му събития.

"Чувствам се все по-добре с всеки изминал ден, имах малко вирус преди старта в Монте Карло, но и това е част от играта, случва се. Починах си малко, от няколко дни пак съм на корта. През последните седмици не бях в най-добро състояние, не искам нищо да очаквам, но както винаги ще се боря тук и в предстоящите 2-3 турнира на червено, знам че мога да играя хубаво. Трябват ми добри резултати именно на тази настилка, ако искам да стигна финала в Лондон в края на годината", написа хасковлията в профила си във Facebook.

Димитров не пропусна и спечелената титла по време на благотворителния турнир в Мадрид "Tie Break Tens", организиран от "Мутуа Чарити" в помощ на пострадалите от домашно насилие.

"С Дани тренировките завършват в полунощ ...но определено бе хубава подготовка, някои здрави точки разиграхме. Много ми харесва трофея, вече знам че ще е на централно място у дома поставен. След първия тайбрек бях доста нервен и си казах - наслаждавай се! Просто се радвам, че съм тук. Готвя се за следващата седмица да съм на 100 процента. Правя рутинните неща, но трябва да съм внимателен с тялото си, знам как да възстановявам, как да стоя затоплен между двубоите. Но беше много забавно с колегите тази вечер, всички се предизвиквахме, показвахме си снимки, говорихме си за любими за правене неща...готино бе да сме заедно! Мисля и за публиката бе интересно да ни види така сплотени, затова и подобни събития са важни, малко извън официалния турнир хората да се забавляват", пише още в съобщението на тенисиста. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Аварийната група преди 6 години
Според мене грипа не го е пущал никога - просто е имал временно подобрение ..........
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришето не е заквасен със шампионска мая. Човекът си живее живота, еваларка за което. И въпреки това е най-добрият български тенисист. Еваларка за което. Повече не трябва да се очаква от него. И по-малко не.А че всеки път ще му стискаме палци - и това е ясно :)
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека просто е активен в социалните мрежи, както го правят и другите известни хора - защото и от това правят пари. За вас - мм какво остава? Кой каквото си избере- някои стискат палци да е здрав защото накуп идват 2 мастърса и шлем, а други се изяждат от яд, че им "навират в носа" неприятен за тях човек. От които и да сте, да знаете, че такива, елементарни новини, няма да спрат, това е част от ефекта на социалните медии
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор е играч на избухвания и спадове. Когато е в подем, играта му е на топ ниво и може да спечели 1-2-3 титли от ГШ. За номер 1 шансовете му са малки, защото няма постоянство, а и занапред няма да има.
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, лу.зъри, хайде - пореден удобен момент да наплю.ете човек, който ви е прескочил хилядократно!
6
6
 
4
 
! Отговори
Добре преди 6 години
Той като не очаква нищо ние какво???Да го съжаляваме ли??? ***......
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маша те вдигна Гришооо,не лъжи! Беше се скапал заради мургавелката, явно ти би шута нооо с Маша, шушу мушу на ушенце на турнира, и ...резултата е налице! Не бъди сляп, взимай рускинята и ще си шампион! Другото да си го го гледат краварчетата...не е за нас
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григоре, дръж бабите че времето им изтича. Пък за тениса има още време. Ти си още млад.
3
10
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
За номер едно Гришо няма качества ,но за шампион поне на един голям шлем , може би Уимбълдън става.Има още 2/3 сезона в които Федерер ,Надал и Джокович ще са на високо ниво и след това идва и неговият шанс.Дано запази мотивация и остане здрав
2
1
 
13
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
И аз съм разочарован ,защото той заяви след Аустрелиън опън ....Цитирам по памет..."Целите ми вече са много високи ,искам да съм номер 1. "
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още няма нито един коментар срещу Григор? Разочаровате ме! Нека плюенето да започне... сега!

Спонсорирани публикации