Лудогорец – шампион, шампанското за Домусчиев – сладко

Разградчани вдигнат купата за шеста поредна година
Обновена: 6 май 2017 12:58 | 6 май 2017 11:08,
25
Лудогорец – шампион, шампанското за Домусчиев – сладко
Снимка: Facebook

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев поздрави щаба и играчите на клуба по случай шестата поредна титла на България, която "орлите" спечелиха.

В официалния си профил във Facebook бизнесменът публикува няколко изречения, адресирани до отбора и привържениците.

"Шампиони, шампиони…! Момчета, браво! Сега шампанското е най-сладко за всички в "Лудогорец". Поздрави на всички привърженици!!!", написа Домусчиев часове след победата на разградчани над "Локомотив" Пловдив.

"Лудогорец" може да се поздрави като шампион 5 кръга преди края на шампионата.

"Зелените" са недостижими на върха с актив от 75 точки. Титлата е шеста поредна за тима, който през настоящия сезон игра в груповата фаза на Шампионска лига и на 1/16-финал в Лига Европа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси отбора от мигани с два автобуса публика, в един град който го няма и на картата. Пазарува Гела и съдиите му играят по свирката. ЦСКА два пъти надигра това прехвалени и прескъпо отборче но Гела се беше подсигурил с платени съдии. сравнете парите дадени за двата отбора и ще видите, че ако не са други фактори, Гела ще гледа турнирите през крив макарон.
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма толкова отвратителен отбор като този на Гелосаният Домус!! Купил е БФС, съдии, комисии, само отбора от мигани да е шампион. Развивал българския футбол, къде в Разград? Едно село от градски тип с две каруци публика. С далаверите които прави печели за себе си но губи българския футбол. Дано не се класира изобщо в турнирите.
13
3
 
11
 
! Отговори
Рафа преди 6 години
БРАВО ЛУДОГОРЕЦ! ПОНЕ ВИЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА. ВСИЧКО ДРУГО Е МАФИЯ, МУТРИ И БЕДНОСТ!
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГОРДИ НО СЪС СКЪСАНИ *** ЛЕВСКИ И ЦСКА ДА СЕ ХВАНАТ ПОД РЪЧИЧКА И ДА ОТИДАТ ПРИ ГОСПОДИН ДОМУС ЧИЕВ И ДА ГО ПОМОЛЯТ ДА ИМ КАЖЕ КАК СЕ ПРАВИ ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС ДОРИ И ОТ ФУДБОЛА
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Лудогорец!!! Най-големите!!!
10
14
 
4
 
! Отговори
Само ЦСКА преди 6 години
"...Поздрави на всички привърженици!!!..."Домусе, трябваше поименно да ги поздравиш, много непрофесионално от твоя страна, просто трябваше да напишеш 2-3 реда повече...
9
1
 
5
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
До Стар ЛевскарНяма- загуби ли са се в Син сити...
8
3
 
22
 
! Отговори
д-р.Радева преди 6 години
Вече 5 години шопите са във фудболна депресия.....
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гелът да позлати рогата на Везалов, който го върна в играта. Беше се отказал, дори научи за поредния "славен" успех на подуенци на финала на ШЛ. Но отбор без публика е срам за футбола!
6
18
 
6
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 6 години
Кви са тия аборигени на снимката бе?Само Витоша-Бистрица!
5
14
 
8
 
! Отговори
До наблюдател преди 6 години
И защо те кефи? Защото си сИляк ли?
4
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 2Чакай сега малко...Домуса има 500 милиона лева в банката. Кой софиянец ще вложи 30-40 милиона за ЦСКА и ЛЕВСКИ? КОЙ? Черепа уж милееше за ЦСКА , дето има 3 МИЛИАРДА лева не искаше да изплати 20 милиона борчове на неговия лщбим отбор и да го съвземе. К'во се оказва? Домуса си има хоби- футбола и вложи 30 милиона в Лудогорец, и сега играчите му се отплащат с премиите които получава отбора от евро турнирите, а Божков Черепа само от тото мафия разчита.
3
1
 
21
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 6 години
София не е вече онази София.
2
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги е повод за радост, когато титлата е в отбор от провинцията. Не се намери един кадърен човек, да направи един отбор в почти 2 млн град. Пари също не липсват там, но компетенцията явно липсва. Честито на Лудогорец и дано догодина пловдивските, старозагорските и др отбори бъдат малко по-силни за да има по-голяма интрига.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако съм на мястото на играчите на Лудогорец изобщо нямаше да вдигам победоносно ръце че съм победил едни аматьори в България за една година, а просто щях да се поклоня пред публиката и да си отида в тунела.

Спонсорирани публикации