Кралев обеща реформите в спорта да продължат

Министърът е убеден, че кабинетът ще изкара пълен мандат
Обновена: 21 май 2017 21:13 | 21 май 2017 21:09, Екип на Bulgaria On Air
21
Кралев обеща реформите в спорта да продължат
Снимка: Bulgaria On Air

Кабинетът ще изкара пълен мандат, имаме си доверие с Обединените патриоти, заяви спортният министър Красен Кралев в "Опорни хора" по Bulgaria On Air.

По думите му нелепи са исканията на БСП и ДПС за оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

Според министъра в политиката днес не бива да бъдат допускани грешки. "Тях избирателят не ги прощава. Изобщо не бива да се подценява българският избирател. ГЕРБ е единствената партия, която е готова за 100% мажоритарен вот", коментира Кралев.

По отношение на спорта той каза, че реформите ще продължат.

"Новият закон за спорта ще се гласува до края на годината. Министерството на спорта е безпристрастно по повод предстоящия търг за базите на ЦСКА., който ще се случи възможно най-скоро", коментира Кралев.

Относно финансирането на федерациите спортният министър заяви, че парите ще продължават да отиват там, където се полагат усилия. А какво ще е бъдещето на шахматната федерация и дали ще й се отнеме лицензът, ще се разбере на 5-и юни.

"Аз вярвам в бъдещето на България, затова и в най-тежките години останах да живея тук, а имах много възможности да живея в чужбина", посочи той.

Вижте още от интервюто във видеото на Bulgaria On Air!


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Bulgaria ON AIRКрасен Кралев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
МАНЧО преди 6 години
И тоя се засили да прави реформи!!! То като партията я няма в реформите поне спортния да осе.ре нещо. Със сигурност най-важната част на реформата ще бъде да освободят всички отбори от плащане на осигуровки и данъци и само ще гушат президентите им. Друг важен момент ще бъде софийските отбори да бъдат гарантирани против изпадане в по-ниска група и да са непрекъснато в борбата за първо и второ място. Отборите от провинцията ще имат право да се борят от трето място на долу. ТУПА.НИ!!!!
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много красиво атлетично тяло има този майстор на спорта реформатор. Стига реформира, че от реформи спорт не остана.
14
1
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Оня ден гледам едно детенце,шампион на България,не може да замине на първенство в Бразилия...Реформа !!! Каква реформа,бе пл***ндир...
13
1
 
6
 
! Отговори
Каква реформа? преди 6 години
23 МИЛИОНА лв.бяха отпуснати за нашите Олимпийци за 2016. Спечелихме 2 медала-сребърен и бронзов! 23 МИЛИОНА за два медала! И министъра щеше да дава обяснение за какво и как са изразходвани толкова пари за 2 жалки медалчета. А какво става например с откраднатите милиони в шахмата-над 6 милиона лв.е задигнал крадеца на мокети-Силвио Данаилов от Министерството на Спорта за 5 г.! Реформата започва със решетки!
12
4
 
13
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Всеки гербер повтаря до побъркване мантрата за пълния мандат. Явно трябва да си го повтарят за да прогонят страха от поредния си провал.
11
1
 
16
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашисткото управление....мутрите и фашистите са СРАМ и ПОЗОР за Европейска БЪЛГАРИЯ,опасни са за националната сигурност на майка България,чупката,къш къш,въш въш
10
2
 
19
 
! Отговори
?????? преди 6 години
КАК Я ПРАВИТЕ ТАЗИ СПОРТНА ФИГУРА Г-Н КРАЛЕВ ??? ДАЛИ НЕ ТРЯБВА СПОРТНИЯ МИНИСТЪР МАЛКО ПОНЕ ДА СЕ ПОГРИЖИ ДА ИМА СПОРТНА ФИГУРА????
9
1
 
25
 
! Отговори
Кралев преди 6 години
Крадецът е убеден че ще крадат четири години. Ох котьо.
8
1
 
15
 
! Отговори
Мен преди 6 години
То се вижда какъв спорт имаме . На олимпийските игри молим се за един или два бронза. Футбола да не говорим. Горе долу един волейбол не че вие нещо сте направили за тях но това е друга тема
7
1
 
23
 
! Отговори
Мен преди 6 години
Какви реформи кви пет лева. Освен да крадете и да лъжете друго ?? Вие сте едни медийни звезди. По цял ден освен да ви снимат от телевизията и да говорите простотии друго от вас не съм видял. Едва ли и ще видя.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрахме, в 30-40% от училищата не учат шведи и няма физкултурен салон.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЪРТЕЛ!!!!!!- Сиреч- търте.Й.
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички гербаджийски *** са или много нагли,или с амнезия.
3
2
 
24
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Те започвали ли са?
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На софра в механа ли?
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше възможности в чужбина, отдавна да е изчезнал. А не да крепи на тиквата макарите.