Като две капки вода: Дон Бербатоне като дон Корлеоне

Димитър Бербатов влезе в сцена от "Кръстника" в култово видео
Обновена: 29 май 2017 12:48 | 29 май 2017 12:37,
13
Като две капки вода: Дон Бербатоне като дон Корлеоне
Кадър: Facebook

Футболна звезда като кино звезда! Дон Бербатоне като дон Корлеоне! Димитър Бербатов влиза в роля, напомняща сцена от филмовия шедьовър "Кръстникът" във видео, което загря социалните мрежи.

В клипа майсторът на терена подлага на сериозно изпитание голямата си дъщеря преди да склони да й осигури билети за футболното шоу на 14 юни. Бербатов е блестящ като Бербатоне, но малката Деа е не по-малко впечатляваща като Бонадеа.

На 14 юни ще е грандиозният благотворителен спектакъл, заради който в София ще пристигнат звезди на футбола и на шоубизнеса от световна величина.

Идеята за шоуто е на Бербатов, а организатори са фондация "Димитър Бербатов" и фондация "Луиш Фиго".  Събитието се организира, за да подпомогне талантливите деца на България.

Във видеото Бонадеа иска билети за спектакъла, а Дон Бербатоне й отвръща, че се познават от седем години и я пита защо чак сега иска помощ от него.

"Не помня кога беше последният път, в който ме покани да гледаме филм заедно, да играем с куклите", продължава Бербатоне. Напомня й, че иска помощ единствено от майка си и играе само със сестра си.

След продължителни преговори Бонадеа му обещава, че вече ще може да гледат кино заедно, а когато след време някое момче я покани на среща, тя ще му отвърне: "Първо питай баща ми".

"Това е моето момиче", казва Бербатоне и слага край на култовата сцена.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
8
 
! Отговори
Един преди 6 години
Уникален мач, прекрасна кауза и още по-прекрасен Бербатоне! Успех в мача! Трябва всички да подкрепим Бербатов, Стоичков, Мартин, Стилиян и компания срещу Фиго :)Малко след като Стоичков си тръгва от Барселона, Фиго започва да играе за Реал. Сега двамата ще играят един срещу друг :)В отбора не Бербатов и Ицо обаче ще има и футболист, който е играл против Ицо, и заедно с Фиго в Реал Мадрид. Легендата Роберто Карлош! За другите звезди да не говорим! Това ще е мачът на годината и си заслужава!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
а вчера преди 6 години
Боян Бойков Иванов(свързан с външните продукции на bTV и обикновено не сепоказва на екран)е бил задържан вчера на столичния булевард "Константин Величков"шофирайки "Ауди" А8 след употреба на ударна доза наркотици.
8
2
 
14
 
! Отговори
Жорко преди 6 години
Кефи ме, и малката е добра. Има си Бербо трофеи, лъска си ги. Тия дето си нямаме, можем да се правим на дон-ове, ама по домашно му, без да ни дават по новините.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бербатов е интелигентен футболист/за разлика от повечето останали/ и затова става и за актьор.Има и визия/за разлика от повечето ни актьори/.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Футуролог - хапчетата, хапчетата да не забравиш...
5
15
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Много взеха да ни...занимават с Бербатофф.Явно Тиквата го готви за...зам премиер по...заглавичкването на народа.Само такъв си нямаме.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kato spre da igrae go vijdam v chujbina trenior
3
6
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 6 години
реклама ама до къде стигна митко .. пфф!
2
3
 
22
 
! Отговори
ggg преди 6 години
Талантлив си е човека ! Евала Мите !!
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Получава му се, готов е киното.