Челси с офанзива за Левандовски

"Сините" искат поляка за заместник на Коста
21 юни 2017 11:05, Красимир Ангелов
5
Челси с офанзива за Левандовски
Снимка: Reuters

Английският шампион Челси има сериозен интерес към нападателя на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, информира телевизия Fox Sports и вестник "Мирър".

Както е известно, в рамките на десетина дни полският снайперист и неговият агент се изказаха публично против останалите футболисти на Байерн и треньора Карло Анчелоти.

Левандовски заяви директно, че не е усетил тяхната подкрепа в последния кръг от миналия сезон, когато се бореше за голмайсторския приз в Бундеслигата с Пиер-Емерик Обамеянг.

Според мнозина става дума за хитър ход от лагера на Левандовски, с който той иска да форсира свой трансфер в Реал Мадрид.

"Мирър" твърди, че "сините" от Лондон виждат в лицето на Роберт идеалната деветка, която да замени ненужния Диего Коста. Последният вече не влиза в плановете на мениджъра Антонио Конте и ще бъде продаден.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До Анонимен 3С танк може би няма да успеят, но ако отидат с пари... ще се получи, мисля! :)
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има още 4 години договор и е несменяем титуляр при всеки треньор. Създаде семейство, всички го харесват, Мюнхен е страхотен град, ако си богат. Челси и който и да е друг и с танк да отидат, няма да го вземат.
1
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
владо гаджев май е свободен...

Спонсорирани публикации