Роналдо няма да отиде до Скопиe

Суперзвездата обаче планира да е на линия за мача с Барселона
16 юли 2017 15:18, Красимир Ангелов
7
Роналдо няма да отиде до Скопиe
Снимка: Reuters

Суперзвездата Кристиано Роналдо няма да бъде част от Реал Мадрид за двубоя за Суперкупата на Европа на 8 август, съобщава "Марка".

Кралския клуб ще срещне Манчестър Юнайтед в атрактивен сблъсък в Скопие и много български фенове планират да пътуват за македонската столица, за да видят любимите си отбори.

Те обаче няма да могат да видят португалеца, който ще започне по-късно подготовка заради участието си с националния отбор на турнира за Купата на конфедерациите.

Треньорът Зинедин Зидан е категоричен в желанието си неговият лидер да почива един месец, така че по план Роналдо би трябвало да започне самостоятелна подготовка на 1 август, а с отбора ще тренира, когато той се върне от турнето в САЩ.

Самият Кристиано обаче иска да вземе участие в първия мач срещу Барселона за Суперкупата на Испания на 13 август, но едва ли ще бъде на терена през цялото време.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
манутд преди 6 години
Стадионът не е нов,а реновиран и е с по-малък капацитет от В.Левски
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъжното е за Нас. Финал от такъв клас е даден на държава извън ЕС и големия спорт. Но все пак с нов и красив стадион .....Ние нямаме нищо освен ..конюшни. До тук ни доведе диктатурата на Бате то и наследника му.
3
4
 
6
 
! Отговори
Умен е преди 6 години
Страх го е! Ще му откраднат часовника, телефона и някой сенджир.
2
3
 
12
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 6 години
Този не знае ли, че Александър Македонски е избран за голмайстор на Световното през 426г. пр. н.е. , и отборът на македония е спечелил всички медали на игрите в Делос. Заради неблагоразумието му ще бъде преследван от лош късмет във футбола и от надарен афро в спалнята.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кристиано Роналдовски великия Македонец няма да маже да отиде до Скопие,центара на света и да види родината си.И Роналдовски е Македонец.Ех луно,луно земя македонска.

Спонсорирани публикации