Левски с нов удар! Договори и защитник на Хетафе

Това е аржентинският централен бранител Николас Горосито
19 юли 2017 18:08, Красимир Ангелов
4
Левски с нов удар! Договори и защитник на Хетафе
Снимка: Булфото

"Левски" е най-активният отбор през това лято на пазара. "Сините" вече взеха играчи за цял отбор, а новите продължават да идват на стадион "Георги Аспарухов".

След Габриел Обертан, който днес ще се обвърже с "Левски", на "Герена" ще пристигне и защитник от Примера дивисион.

Това е аржентинският централен бранител Николас Горосито, който идва от "Хетафе", съобщава "Стандарт". 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да акостира в България и да подпише с "Левски".

Горосито обаче не е играл в най-високото ниво на футбола в Испания, тъй като миналия сезон "Хетафе" бе в Сегунда дивисион.

Аржентинецът има 22 мача и 1 гол за мадридчани през миналия сезон. Договорът му е до лятото на 2018 година, което значи че "сините" ще трябва да платят трансферна сума за него.

Преди да облече екипа на "Хетафе" Горосито има шест сезона в "Слован" Братислава. В словашкия тим Николас може да се похвали с две титли (2012/13, 2013/14), една купа (2012/13) и една Суперкупа на страната (2014/15).

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
0
 
! Отговори
ggg преди 6 години
Едно време слушах Левски по радиото ,а сега в хола ми да играят няма да ги гледам !Докато водят гнусна политика да купуват свършили играчи ! Спасе ние сме един селски отбор и няма да започним първенството защото ни трябват едни 5000 хил лева ела ги дай а аз ще ти дам истински играчи със сърце и бъдеще ,а не с минало
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само така Спасе. Гониме титлата.

Спонсорирани публикации