Прогноза: ЦСКА ще бие Лудогорец и ще вземе титлата

Главния скаут на червените Велизар Димитров пред cska.bg
20 юли 2017 19:29, Красимир Ангелов
15
Прогноза: ЦСКА ще бие Лудогорец и ще вземе титлата
Снимка: Булфото

Главният скаут на ЦСКА-София Велизар Димитров заяви за сайта на червените, че отборът има всички аргументи да спечели домакинството си на Лудогорец в събота.

"Разбира се, че желанието ми е да победим, независимо, че ще бъде много трудно. В подготовката се изиграха доста добри проверки и срещу стойностни противници. В момента ЦСКА разполага с добри футболисти и изгради боеспособен състав. В такъв мач винаги изходът е неясен, но се надявам резултатът да бъде положитилен за нас", сподели Димитров.

По думите му титлата е съвсем реална цел и най-важното - постижима. "Мнозина очакват ЦСКА да е основен конкурент на Лудогорец този сезон и заедно с Левски трите отбора ще водят битка за първото място. Ако има феърплей, то ЦСКА би трябвало да спечели накрая и да триумфира с 32-та титла", допълни още главният скаут на клуба.

"В сряда Лудогорец игра мач в евротурнирите срещу Жалгирис, но не вярвам футболистите на разградчани да са уморени. Цикъл "сряда - събота" е полезен за всеки отбор. Учудих се много, след като Лудогорец и Левски отложиха мача си от пърия кръг. Не мисля, че това им помогна, напротив. Само в България сме свикнали да се оплакваме от тежка програма. Навсякъде по света големите отбори играят в такъв цикъл и никой нищо не казва, а играят", сподели Велизар Димитров пред cska.bg.

"Срещу Славия изпуснахме доста положения и отборът игра добре. Но момчетата трябва да свикнат с мисълта, че голяма част от мачовете ще се играят по този начин - срещу затворена схема и добре пакетирани противници.

Първите срещи винаги са по-трудни, футболистите не са още добре сработени, тъй като има и нови попълнения. Играчите трябва да свикнат с мисълта, че нито една победа и нито една точка не идва даром, за успехът трябва да се воюва постоянно и винаги на 100 процента. В ЦСКА няма място за отпускане, защото това е най-големият клуб в България", завърши Димитров.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
майорски преди 6 години
ба ще ми се ЦСКА да бие щот сум ЦСКА-р ...ама логиката ми говори друго ....кой и с какво от защитата на ЦСКА ще се противопостави на техничните бразилци ...Чорбаджиййски може само да се бута и блъска ...Манолев след 30тата минута играе на 30% Бодуров след 30 мин е на 20% абе цялата защите ще капне след 30-тата минута ....Марселиньо и сие ще се разхождат между тях като в парка...Нападение ... малий не ми говори едни центрирания от фланговете и тва е !абе равен ще е голям успех за ЦСКА !
9
4
 
4
 
! Отговори
Киииик преди 6 години
Левски ще е шампион бе
8
4
 
9
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
централният съветНА комунистите И алигаторите ЩЕ бият " Лудогорец " Разград , когато цъфнат налъмите на витоша баир )............
7
4
 
10
 
! Отговори
ТИРЕ щял какво... преди 6 години
Чавдар (Етрополе) щял да бие Лудогорец!!!Даже и преименувани на ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ, Етрополци си остават етрополоци. Жалко за Чавдар от Етрополе, принуден сега да се нарича ТИРЕ.
6
3
 
8
 
! Отговори
Крали Марко преди 6 години
Лудогорците ще разцепят оранжевите от "Етрополе" с 5:0, а дори и след 69 години да се случи чудото отборчето на ЖУЖЕТО от с.Микре да стане шампион, това ще бъде ПЪРВА титла през 2086 г. по случай 70 - годишнината!!!! Поздрави за оранжевите инвалиди ( припознавачи).
5
3
 
10
 
! Отговори
ONGYLA преди 6 години
"ЦСКА би трябвало да спечели накрая и да триумфира с 32-та титла" - няма как, може да спечели 1-ва, този отбор нов, не е наследник на истинския, от УЕФА също не го признават :)
4
0
 
8
 
! Отговори
ONGYLA преди 6 години
И два мармота завиват ...............
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И един мормот завива шоколада................
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цесе-Ка ще набие рефера и ще му вземе дедовия.
1
1
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Смешници

Спонсорирани публикации