Роналдо успокои: Оставам в Реал Мадрид!

Португалецът лично обяви, че остава на "Бернабеу"
25 юли 2017 13:23, Красимир Ангелов
2
Роналдо успокои: Оставам в Реал Мадрид!
Снимка: БТА

След като треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че суперзвездата Кристиано Роналдо остава в тима, сега и самият португалец го направи.

Както е известно в началото на лятото имаше сериозни слухове, че нападателят може да си тръгне, недоволен от финансовите разследвания срещу него и обвиненията, че е укрил данъци.

Днес обаче от Шанхай пред вестник "Марка" той окончателно разсея слуховете за евентуална раздяла. "Остава" написа с големи букви изданието на първата си страница, публикувайки думи на футболиста.

"Да спечеля големи трофеи с моя клуб през миналия сезон бе страхотно, както и индивидуалните награди. Да го направя отново би било много хубаво", заяви Роналдо, който е на промоционално турне в Далечния Изток.

"За да се случи това обаче трябва да продължим да работим здраво и аз ще продължа да го правя, защото футболът е моят живот, моята страст", добави Роналдо, който ще започне тренировки за новия сезон другата седмица и би трябвало да е на линия за първия мач с Барселона за Суперкупата на Испания.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Да вдигнем пушилка зер умираме да сме в светлината на прожекторите...
1
1
 
7
 
! Отговори
В преди 6 години
Къде да иде,в лайнарския май.юн от който си отиде даже Руни.

Спонсорирани публикации