В Разград с пръст в уста: Кафу остава, Лацио взе иранец

Иранският Меси – Сардар Азмун до момента ритал в Русия
25 юли 2017 09:07,
21
В Разград с пръст в уста: Кафу остава, Лацио взе иранец
Снимка: архив, Bulphoto

Звездата на Лудогорец Джонатан Кафу за пореден път ще се размине с трансфер в чужбина. През последните месеци Кафу бе спряган къде ли не, но в крайна сметка си рита в Разград.

Преди дни се заговори за сериозен интерес отново от Лацио, но всичко отново приключи за Кафу, тъй като "орлите" от Рим се договориха с Сардар Азмун, който е национал на Иран.

Sky Sport Italia съобщи, че от Лацио вече са се договорили с 22-годишния стрелец за личните му условия. Предстои да бъде уточнена и трансферната сума. От Рубин, където Азмун се завърна това лято, искат 20 млн. евро, а “бианкочелестите” предлагат 15 млн. Очаква се обаче двете страни скоро да стигнат до компромис.

Цялата професионална кариера на Азмун, известен като Иранския Меси, до момента преминава в Русия. Той игра за Рубин между 2013 и 2015 година, а след това отиде в Ростов и през миналия сезон направи фурор с тима, който елиминира Аякс по пътя към групите на Шампионската лига, а в същинската фаза на турнира записа престижен успех над гранда Байерн (Мюнхен).

В руското първенство вкара 7 гола. Наскоро той подписа договор за 3 години с Рубин, като бе привлечен в тима по изричното настояване на легендарния Курбан Бердиев, който му беше треньор и в Ростов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: РазградЛациоКафу
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФенъКомпLексаR
17
2
 
4
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Първенството е гола вода! Не гледам БФС театрото, неам нерви. Както и проявите на ***!
16
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФенъГроздето кисело, а?
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФенъСлед две седмици Луноходец ще се съсредоточи в първенството.прав си - има слухове, че щели да опитат да го спечелят до края на март.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФенъХаха...значи...когато става въпрос за Лудогорец, е "то едно първенство", но когато става въпрос за Левски или ЦСКА- шампионии!!! На великото първенство :)))
13
5
 
6
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Феновете на кремвирши да бъдат спокойни. След две седмици Луноходец ще се съсредоточи в първенството. То пък едно първенство...
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Webley revolverМисля, че постоянните обиди между фенове на ЦСКА и Левски вече омръзна на цяла България.Спрете с тъпите си нападки! Не се ли виждате, че и двата отбора сте супер зле.Или се стегнете и започнете да играете футбол или спрете да ни надъвате главите с комплексите си, кой отбор бил истински, кой бил любовта на народа, кой бил с най-невероятната история.Много сте зле! Най-силно ще говори играта ви и ако започнете да побеждавате. Но не само в България, но и в европа.
11
5
 
9
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Очакваше се, не е изненада. Но по добре с пръст в уста заради един трансфер, като Лудогорец, отколкото с нещо друго в уста, след фамозно фиаско и жалка излагация пред УЕФА като пребоядисаните мижетурки! Пхахахахаха!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати и заглавието!!!Те, Лудогорец, с или без Кафу, пак ще се борят за влизане в групите на евротурнирите.Останалите, които плюят по тях...пак ще го карат на гръмки спомени и надуто самочувствие от кухи успехи в миналото.
9
3
 
9
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Формата на Кафу в момента е незадоволителна ...няма как да мус е искат 10 милиона...ако си бе запазил формата от миналата година можеше и повече да му искат ....но за съжаление момчето не издържа психически на славата и свали гарда ...може пък да е за добро, че остава в Лудогорец ....така ще се мотивира още повече ....и да даде максимума от себе си през сезона 2017-2018....А Лудогорец са прави ...защо да го продават за по млако от 10 милиона а после да търсят нов нападател
8
2
 
13
 
! Отговори
8 преди 6 години
Изобщо четете ли какво публикувате? Хем го взели, хем предстои да бъде уточнена трансферната сума?? Ми това е най-важното и има 5 милиона разлика в офертите. Не е по-раззлично от Кафу. Целият проблем е, че западняците свикнаха да пазаруват евтино на изток и сега се дразнят, че има отбори дето си пазят играчите и искат справедливо заплащане. Не е трагедия ако Кафу остане в разград, трагедия е че хич го няма напоследък
7
6
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Единственият български футболист ,продаден за повече от 10 милиона е Великият Димитър Бербатов !!!
6
7
 
3
 
! Отговори
:):) преди 6 години
да не стане Безяк две..
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може винаги да се печели. Днес 8 млн, утре на скамейката. Дядо Жоро да внимава, че с това търговско отношение към Кафу, може главоломно да започне да губи фенове.
4
8
 
10
 
! Отговори
Socker преди 6 години
Правилно, Домуса няма какво да им ляга. Кафу си заслужава 10 милиона.А футболист от Иран ми звучи като *** плувец.
3
9
 
6
 
! Отговори
:) преди 6 години
нищо, още една година кафу ще продължава да нанизва змиорката във вратите на противниците, те му се кефят, все пак голяма черма змиорка и лъзгава:)айде на втора директно ....
2
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилното е с кренвирш в устата и гел на косата!
1
8
 
14
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ко 'тана?

Спонсорирани публикации