Херо доволен от победата, чака труден реванш в Литва

Треньорът видял тактически грешки в играта на Лудогорец
18 авг 2017 08:45,
10
Херо доволен от победата, чака труден реванш в Литва
Снимка: Bulphoto

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо остана доволен от победата с 2:0 над Судува  в първи мач от плейофите на Лига Европа. Той обаче заяви, че разградчани са допуснали грешки и очаква труден реванш след седмица в Литва.

"Много защитен футбол, Судува играе дълбоко в собствената половина и беше трудно. Имахме своите шансове и футболистите се постараха. Имаше тактически грешки, но работим от няколко дни заедно. Все пак съм доволен от победата, защото ни дава самочувствие за реванша. Това не е случаен отбор щом е стигнал до тук. Искахме да дублираме с крайните защитници, не искам да навлизам в подробности, но това са неща, които трябва да тренираме".

"След първия гол създадохме много положения. Трябва да изиграем реванша сериозно и ще е трудно. Ще имат преимущество при статичните положения, защото са ръстови. Търсим нови играчи, защото групата ни е от около 17 души, което е малко за толкова фронтове. Ще направим селекция, има дисбаланс и искаме да го оправим. Няма леки мачове", заяви Херо.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Ако беше ЦСКА щеше да ги разнищи с пет гола! Мишцата на ЦСКА е еврйска, а на Анадолец турска.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зорлем тоя да го направят голям треньор !
6
1
 
9
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Тази победа все още е дело на Дерменджиев!Дори отбора да мине групите на Лига европа ...пак ще е дело на Дерменджиев.Той създаде този отбор и той му води потгготовката преди старта на сезона.Дерменджиев създаде стила на игра и го задържа еднакъв последните 3 години !Херо ще научи много в Лудогорец.Направи ми лошо впечатление снощи след втория гол,как Херо казваше на всички в отбора да намалят темпото,това никога не бе се случвало при Дерменджиев.Лудогорец докрай играе на високо тмпо !!
5
1
 
13
 
! Отговори
Pi4 преди 6 години
Херо да внимава с изказванията за тактически грешки. Не е постигнал и една малка част от изграденото от Дерменджиев. Аз лично не вярвам, че ще надгради нещо в този клуб.
4
1
 
11
 
! Отговори
Киро Гела преди 6 години
До Анонимендо 3 : Кой от футболистите на ,,Челси,, Ман Юн,, ,,Ман Сити,, е от Лондон или Манчестер?
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е номер 1, кой от футболистите е от Разград? Само чистачите и шофьорите на автобуса. Дано елиминират този отбор защото Гела за да е шампион е купил цялата федерация. Не ги и гледах дори. Да ди ги гледа Гела.
2
5
 
13
 
! Отговори
Т преди 6 години
Тоя Херо е пълно менте!
1
18
 
12
 
! Отговори
s111 преди 6 години
Той обаче заяви, че разградчани са допуснали грешки и очаква труден реванш-----kade sa tez razgrad4ani be smeshnik te vse amudji v toz otbor :)