Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в кома

Черният му дроб отказал, нужна му е трансплантация
Обновена: 25 сеп 2017 22:44 | 25 сеп 2017 22:43, Веселина Йорданова
199
Легендата в щангите Наим Сюлейманоглу е в кома
Снимка: архив, БулФото

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Наим Сюлейманоглу е в интензивно отделение заради чернодробна недостатъчност. Той е изпаднал в кома, а състоянието му е много сериозно. Това съобщава електронното издание на турския в. „Хюриет“, цитирано от "24 часа".

Наим е в интензивното на университетската болница Сани Конюк. Диагнозата е остра форма на цироза. Според Тамер Ташпинар, президент на турската федерация по вдигане на тежести единствено може да го спаси трансплантация.

Сюлейманоглу бе в тежко състояния със същата диагноза преди около 3 години, но тогава успяха да го спасят. Забраниха му да пие, но той продължаваше, пишат турски медии.

"Наим е в кома. Черният му дроб не функционира. Ако не се направи трасплантация в близките часове, животът му е в опасност", твърди личният му лекар Андан Багряджък. Пред "Джумхуриет" той каза: Времето е много ограниичено. Ако за много кратко време не се намери черен дроб, Наим може да изгуби живота си.

Наим е трикратен олимпийски шампион, обявен за най-добър щангист на света. Роден в село Птичар, до Момчилград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
15
 
! Отговори
Независим преди 6 години
До АнонименАбе как можеш да пишеш така. Ако не те интересува недей да пишеш нищо. Става въпрос за 1 човешки живот и вместо да пожелаваш въстановяване пишеш че не ти пука. У друго как човека предаде България би ли се изразил по ясно. Недей да пишете глупости.
122
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали е от пиенето? Или от анаболите? Едно от двете ще да е, ама няма как да знаем със сигурност. А не знаех че изобщо пие. Няма ли Аллах да го накаже? Нали Корана забранява пиенето?
121
13
 
18
 
! Отговори
почитател на щангите преди 6 години
Това , че е толкова зле, не е добре , но че загърби България , заради големия подкуп от Турция говори ,че е изменник.Дано се оправи ,но надали.Не всичко е пари, приятелю.....
120
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някога предаде България и дойде време да си го получи. Защо ни информирате за него, бОли ни фара.
119
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като при повечето алкохолици това е съдбата му.
118
4
 
9
 
! Отговори
Американ преди 6 години
До Анонимен (152)"Зад океана като имат толкова много пари и медикаменти, можеш ли да ми посочиш известен техен щангист?" -- има преди 1970. После американският футбол почва да дава прекалено големи пари и щангите замират.
117
32
 
48
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
България го направи човек.България го направи спортист.България го направи шампион.Накрая той предаде родината си България и избяга в Турция.За предателите като за умрелите - или добро, или нищо .В случаят - нищо ...
116
7
 
18
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 6 години
Нормално е за "химик" + алкохолик да хвърли топа. Поучава се неочаквано добра комбинация.....
115
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано се оправи, да не му желаем нищо лошо. Нашите истински предатели са в парламента, не иьвън България.
114
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтаршиятаАко знаеше за какво точно служи ороцетама, досега и ти да си на него. Малко хора са постигнали колкото той. Зад океана като имат толкова много пари и медикаменти, можеш ли да ми посочиш известен техен щангист?
113
0
 
10
 
! Отговори
Старшията преди 6 години
От Орецитамовата диета ще да е дал фира черния му дроб?!.............За пръв път от 150 коментара няма нито един изтрит.
112
22
 
35
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Вижда се и от коментарите , че у някои българи оправия няма. Какъв предател може да е Наим ? Който помни , след 90 та година , Наим често е ходил в България и е участвал като помощник коментатор в много спортни мероприятия. Защо той да е предател , а ония 2.5 милиона , заминали по чужбина да не са ? Поне в такива статии не си показвайте пороците , бе хора !
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 148 Хайде сега кажи, че не съм изписал и думата "впрочем" правилно, кaвал!)
110
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 146Муахахахаах...думата "знаеш" не е в списъка на автоматичната цензура в тоя сайт, бе, ***! Написах я така за да те иронизирам.Муахахаах..ти си бил наистина много зле.
109
6
 
3
 
! Отговори
Свинаря преди 6 години
До 123Благодаря за загрижеността,но свинете има кой да ги изкарва,аз мога да спя и до късно ако искам. Не съм потурчен българин,чист българин съм си,а ти знаеш ли какъв си?
108
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тъй, покрай черния дроб на щангите, научихме, че на потомствения турчин дядо му бил българин, но може и малко грък, арменец, евреин, персиец да е, дори таджик, зависи откъде е крадена прабаба му, но това няма никакво значение, освен когато има значение. много образователна спортна програма.
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Неграмотните и необразовани те българи за турци ли са го считали?"Съдейки по нивото ти на грамотност, ти си истински турчин. :D
106
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 134 Кефя се, че един УЖ интелект като теб не знае такива простички неща. Муахахахахахаха.... то е елемнтарно да се сетиш как става номера, но къде толкова мозък у теб.
105
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не сме народ а *** 109Ти ако до сега не си разбрал че този народ е изтрещял на макс значи си КЬОРАВ.
104
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е от прекалено спазване предписанията на корана,който му забраняваше да пийне една ракия и да се почувства бял човек.