Аржентина и Меси ще гледат световното по телевизията?

Отборът допусна поредна издънка, не победи Перу
6 окт 2017 09:53,
20
Аржентина и Меси ще гледат световното по телевизията?
Снимка: архив, Reuters

Аржентина на Лео Меси допусна нова издънка и класирането на световното първенство в Русия догодина изглежда взе по-голям мираж. Пред препълнените трибуни на стадион "Ла Бомбонера" в Буенос Айрес, домакините не успяха да победят Перу – 0:0, с което сведоха шансовете си за участие на Мондиала до минимум.

Този резултат остави "гаучосите" на шесто място в класирането на квалификационната група в зона Южна Америка с 25 точки. Толкова има и 5-ият Перу – позицията, която дава право на участие на бараж срещу Нова Зеландия за шампионата на планетата. В сряда рано сутринта българско време Аржентина гостува на Еквадор в разредения въздух в столицата Кито на 2850 метра надморска височина в Андите.

Бразилия е лидер в класирането с 38 точки и е единственият сигурен участник от Южна Америка на световното първенство. Уругвай е на второ място с 28, след като пропусна да си гарантира класирането на Мондиал 2018 заради нулевото равенство като гост на последния Венецуела.

Класиране:
1. Бразилия  - 17 мача, 38 точки - световно
2. Уругвай - 17 мача, 28 точки - световно
3. Чили - 17 мача, 26 точки - световно
4. Колумбия - 17 мача, 26 точки - световно
5. Перу - 17 мача, 25 точки - бараж за световно
6. Аржентина - 17 мача, 25 точки
7. Парагвай - 17 мача, 24 точки
8. Еквадор - 17 мача, 20 точки
9. Боливия - 17 мача, 14 точки
10. Венецуела - 17 мача, 9 точки

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Аржентинаперумеси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 6 години
До Анонимен 18Е що трябва да е с друг отбор, ве ***?
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оплаквайте се барселонски джуджета ...Само кеф ми правите :)) Меси като вдигне ШЛ с друг отбор или Аржентина ...Тогава ще ви изслушам . До тогава меси е редови играч.
17
4
 
1
 
! Отговори
pohahontas i Gnom4o преди 6 години
mecko ohhh ahhahaha nai velikiq ohhh ahahhahahahahah
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Големия проблем на Португалия се казва Роналдо.И не го казвам аз.Добре че се контузи на финала.Без него Португалия можеше да има поне две евротитли,и един финал на световно.Ама кой на треньор ще му стиска да го остави извън отбора.
15
3
 
8
 
! Отговори
13 преди 6 години
До Анонимник 13Мдаа, шесто, пето и второ място на световно е кръгла нула. Португалия и мазния гeй не можем да ги намерим на картата на световното. А това, че в националния отбор на Аржентина играят дървета като Игуаин, Ди Мария и куция кон Тевес, които опропастиха всички пасове на Меси не се брои. Да не говорим, че на най-скучния финал на европейско геят почна да реве нещо и не игра, го прави европейски шампион, нали?
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Хайде сега!Бил нула.Стига с тези крайни изказвания!Аржентина редовно показва слаба тактическа дисциплина!Който да сложиш все тая когато отбора не е сработен.Ето пример и от друг спорт: Овечкин .Изключителен хокеист но редовно го вкарват директно към отбора (без време за сработване)по хокей и така разбиват петицата в която е. Но това не означава че Овечкин е не е изключителен хокеист - силов играч и едновременно с това брилятна техника.
13
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извън Барса е просто 0. Без талантите - шави, иниеста и алонсо. .меси вече , не е меси. Роналдо беше в Юнайтед спечели всичко , Отиде в Реал и там спечели всичко , отиде с Португалия и там спечели всипко. Роден лидер и талант. Уникален футболист с уникални качества . Който гледал ...гледал.
12
2
 
11
 
! Отговори
Зрител преди 6 години
Жалко ако не се класират, без Меси на световното футбола ще изгуби много
11
3
 
3
 
! Отговори
ф преди 6 години
Ама кой е казал ,че Нова Зеландия ще пуснат Меси е така на световното.В тая форма на кивитата аз ги слагам фаворит.
10
6
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Жужето Хаяско ша прави ветър на супата!
9
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешници, не харесвам нито Барселона, нито Реал Мадрид, но само жалки малки нищожни и незначителни отр.епки могат да си позволят да хулят най-великите в историята на тоя спорт, носителите на 90% от рекордите във футбола Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Най-жалки са онези, които ми твърдят, че изперкалия нарк.оман Марадона и оная печка Пеле са по-добри. :)
8
0
 
6
 
! Отговори
Фенът 2 преди 6 години
....... Освен това НЕ трябва да се забравя и при каква доста висока НАДМОРСКА ВИСОЧИНА ще се играе двубоя в Кито ............ :) ;) :)
7
2
 
9
 
! Отговори
Фенът преди 6 години
... Заглавието Ви НЕ Е особено вярно ! ..... При победа , в Кито , над Еквадор ... които вече няма за какво да играят ... Аржентина , със сигурност , ще "хване" минимум плейофа !!! Защото в другия възлов мач Перу посреща Колумбия и двата отбора ще се САМОИЗЯДАТ ! ... Така че въпроса е друг - доколко ще се натегнат Еквадорците в тази среща ... а и Аржентинците ще могат ли да направят най - после силен двубой , защото определено са в криза в последните няколко !!! .......
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
когато Аржентина фалира преди години един президент каза : не сме лоша страна но жалко народа е аржентински т.е абсолютна сигания .....
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешно заглавие, бият последния мач отбор който няма за какво да играе и се класират без да ги интересуват другите мачове !
4
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално, Меси винаги се е крил в големите мачове! Просто в Барса Шари и Иниеста го покриваха!
3
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро и Барса ще я затворят!
2
1
 
22
 
! Отговори
Резил преди 6 години
Тва е ,всички аржентински звезди в големи отбори и май не им пука за страната и националния!
1
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големият меси , не можа една световна да спечели с Аржентина. Роналдо с нищожната Португалия вдигна Европейската титла. Роналдо е краля на всички времена. Въпроса е затворен.

Спонсорирани публикации