Евро 2020 – новата цел пред БФС и футболът ни като цяло

Надяваме се на добър жребий, посочи Йордан Лечков
12 окт 2017 08:21,
24
Евро 2020 – новата цел пред БФС и футболът ни като цяло
Снимка: Булфото, архив

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е категоричен, че националният отбор на България ще търси на всяка цена класиране на Евро 2020. Той не пожела да даде категоричен отговор дали Петър Хубчев ще продължи да води "лъвовете" и занапред, но намекна, че желанието на ръководството на футболния ни съюз е именно такова.

"Да се надяваме на по-благоприятен жребий за следващите квалификации и да можем говорим за класиране на европейско първенство", каза Лечков пред Нова ТВ.

"Нормално и задължително ще бъде да се класираме на Евро 2020. Що го търсим на всяка цена. Петър Хубчев? Напълно естествено е да търсим класиране с него. Но, предстоят разговори. Така или иначе договорът му свършва. Ще говорим и ще ви уведомим. Нищо повече не мога да ви кажа по въпроса. Говоря от името на ръководството на БФС".

"Не мисля, че ще има други кандидати за президентския пост на БФС. И не виждам защо трябва да има. Това е мое мнение", завърши Лечков.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***.
21
2
 
8
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
От 20 години я карате така ,Данчооо,Данчо...
20
1
 
11
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ние сме добрият жребий - на когото се паднем в групата трябва да черпи ;)
19
1
 
7
 
! Отговори
df преди 6 години
смешници
18
1
 
14
 
! Отговори
boby преди 6 години
Хаха, какво Евро, какъв добър жребий, какви 5 лева бе, плешо. Пак ще трябва да се радваме ако не сме последни в групата, а дано ни се падне някой като Лихтенщайн, тогава има шанс.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече едва ли има хора да се връзват на тези. Провалено поколение в управлението. Учени от комунистически те си лектори - ядене пиене и крадене. Погледнете реалността в очите , Аз е погледнах преди 15 години. Тези не стават , а част от данъците ни отиват там вечв 27 години. Има спортове, където работят.
16
1
 
14
 
! Отговори
боян преди 6 години
перуката и енфието - гробокопачите на българския футбол
15
0
 
17
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
добре че гледах САЩ 94, че едва ли ще доживея класиране за голям форум на националния отбор, камоли нещо подобно като тогава :)
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато "специалистите" на зластното поколение оставят на мира българския футбол, може би имаме някакви шансове!Имам предвид такива като Боби Михайлов, Лечков, Стоичков, Сираков и Костадинов. Голямо лапане, ненаситни са!Нищо против скромните и работливите.
13
1
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
"по благоприятен жребий" - Лечков знаеш ли шопския лаф" И сам да съм у трамваю па че се бутам" И сами да сме в група пак ще загубим Би ли казал по колко пари получиха футболистите участвали в току що завършилите квалификации
12
1
 
14
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
Оставка!!!!!!
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам приятел, синът му играеше в Левски. Бърз и дисциплиниран състезател. Но треньор беше Бисер Хаздай. Момчето имаше шанс за мъжете но като не платиха на Хаздай, нищо не стана. Колко деца изпрати в нищото, а Левски имаше добра школа. Изгониха го след 10 години но пораженията останаха. А Левски даваше много футболисти за национала. Лудогорец няма нищо да направи, вземат наготово бразилци за пари. Гела иска пари и унищожава бълг.футбол. Купи БФС, свирят му и е шампион. Ето защо никой не ги подкре
10
1
 
22
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Перуката и Лечков са най голямите крадци в Българския футбол .Там водещите интереси са парите ,от както са те футбола ни падна до там че няма ставане( като държавата ни )
9
1
 
6
 
! Отговори
маке преди 6 години
до 9 ако им дадът гражданство хи хи химисля обаче 5040 е по близка дата
8
9
 
3
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Ако школата на Лудогорец даде някакъв резултат, може и след 10 години да имаме национален отбор. А, ако от някоя друга школа се прокрадне, случайно, още някой талант, ще е още по-добре. Засега, толкова.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато родителите плащат децата им да са в отборите, то по-бедните но талантливи деца нямат шанс. Плащаш играеш в някой клуб, не плащаш, седиш на пейката. Това е истината в БГ.Всичко се върти около парите, скоро няма как школите да изкарат някой талантлив, иска се работа и лишения, по-богатите и разглезени момченца не ги знаят тези думи, те искат купон, чалга и да поритат малко за да разпуснат и да им мине махмурлука
6
1
 
11
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Лечеее и се надявахме в Сливен, като кмет да не крадеше...Ама не случехме...
5
2
 
6
 
! Отговори
Съгласен с 4 преди 6 години
Не ръководителите ,а футболистите са си виновни.Прав е 4.Не може да се правиш на звезда и да киснеш вСтуденски град и тато салоните,да пиеш по цели нощи с фолк певиците и да искаш да си добър.Какво да ръководят ръководителите като такива като Г.Ганчев и Домусчиев са ,,ръководителите в сянка"Я ми кажете ЕДИН СВЕСТЕН МЛАД ФУТБОЛИСТ,който да изпъква.Ръководството им било виновно ,,На калпав к.р,вълната му пречи"Лигава работа! И Мориньо да дойде -нищо няма да стане с тези футболисти
4
0
 
15
 
! Отговори
Няма как преди 6 години
За съжаление с тези футболисти просто няма как да стане.А по-добри няма.Колкото и-,,Ще дадем всичко от себе си"да казват не могат да се надскочат.Това поколение си е ,,лабаво"Няма личности.Те са показател за цялата ,,интернет младеж"-много знаят и нищо не могат.Слободията и фалшивата самооценка са огромна но неосъзната пречка.В големия спорт трябват лишения,борба и СТРЕМЕЖ към по високо ниво Взели го резерва в първия състав и той вече мисли че е стигнал върха.А вИсландия и Люксембург,работят!!!
3
0
 
11
 
! Отговори
закривай преди 6 години
На тия симпатяги целта им е не по-различна от тази на депутатите, а именно да се облагодетелстват и да ни успиват, колкото се може по-дълго. Футболът последните години е нищо повече от едни съмнителни резултати. За 2020 с новите формати, ще има едни непрекъснати управдания, форматът нов, не сме се нагодили още и така доката на Бобко му побелее перуката.

Спонсорирани публикации